FIV in Ungaria 44
Raspunsuri - Pagina 9
sima1 spune:
Cris imi pare rau.Nu stiu ce sa-ti scriu ca sa te incurajez,dar iti spun sigur si suta la suta ca o sa ai copilul sau copii tai.Stii ce mi-ai spus tu mie cand aveam Fiv nereusit si eram disperata? Sa nu renunt si sigur voi reusii,si asa este.Stiu ca ie greu cand nu reusim iar drumuri ,iar tratamente ,iar bani,etc.Stiu ca tu esti o luptatoare si nu renunti.
4+
mamibria spune:
CRIS,nu renunta,iubita!Tu stii f. bine situatia mea;si eu,in locul tau as face acelasi lucru:as adopta un bebelas,si dupa o pauza de 1-2 ani,in care sa isi mai revina organismul,asi incerca un nou fiv.Esti tanara,ai viata inainte si sufletul tau e plin de dragoste pe care ar fi pacat sa nu o daruiesti unui alt sufletel care are mare nevoie de ea.
Bria este fetita MEA care,desi nu a crescut in burtica mea,a crescut in sufletul meu!Ea stie toate astea si acum imi spune ca il roaga pe dr.sa imi repare burtica sa i-i mai pot face o surioara. Daca voi reusi,atunci o sa am 2 copii AI MEI.
Te pupam!
valeria72 spune:
Cris
si ai incredere in bunul Dumnezeu...el are planuri pt fiecare din noi
21+

Cat de mari suntem
Asa crestem noi
mihaele spune:
Cris nu am cuvinte iubita mea

ai incredere in DD ma bucur tar mult pt ca vreti sa doptati pe pup si capul sus

andicu spune:
Cris , ![]()
. Sa te ajute Dumnezeu sa te faci mamica, indiferent cum! si daca se poate, cat mai repede! sunt alaturi de tine! 
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
jovana spune:
CRIS FARA CUVINTE SA ITI AJUTE DUMNEZEU NU RENUNTA SA FI MAMICA DOAMNE AJUTA SA MERGI MAI DEPARTE 

jovana spune:
SIMA 1 SI eu la DEBRECEN am facut fiv cu DR TANDOR ca mia fost mai aproape de cluj tu mergi in continuare la DEBRECEN la DR tot acolo vei merge ,PE mine ma chemat pina la 12 sp acuma merg aici la cluj am avut eu DR aici la care mergiam inainte SARCINA USOARA sa iti ajute DD si MD 

Miky 2007 si eu am fost asa ca tine cu somnul nici nu am putut sa merg la servici de somn a trebuit sa imi iau concediu medical vreo 2 luni, acum mia mai trecut dar tot nu merg la servici ca mia zis DR ca mai bine sa stau acasa fara efort ca sarcinele optinute in fiv nu sint ca alea normal am ascultat si multumesc la DUMNEZEU ma simt foate bine . ITI doresc sarcina usoara sa ne ajute DD pina la 9 luni JOVANA 17+ 

buluna spune:
CRISIS m-ai lasat fara cuvinte. Dar ma bucur ca esti curajoasa si nu te lasi. Oricum...noi TOATE stim ca DD are caile lui, nebanuite...Am ajuns sa cred ca El ne conduce pe un drum care ne face mult mai bine decat acela pe care am vrea noi sa mergem.
ADACA esti o dulce. Esti numai suflet. Ai atata grija de noi si te bucuri si suferi pentru fiecare. Te pup de mii de ori

MICHAELE pana la test esti gravida...sa ai grija de bebei. Dupa test vei fi tot...gravida. Deci...sa ai grija de bebei. 

MICKY, LIANA, SIMA sa fiti cuminti, sa nu va stresati, sa dormiti bine si sa mancati sanatos. Am incredere in reusita voastra. Voi veti naste putin inaintea mea.![]()

GYONGYI tie iti povestesc despre mine. Eu sunt gravida. Nu mi-am facut testul...dar pana la test eu vreau sa fiu gravida
. Adica, stau in pat la TV, iar sotul face tot...tot ce poate... Voi sunteti bine? Va simt lipsa, deja. Acolo nu stateam singura...iar acum nici la calculator nu am voie ca ma trimite la
. Tare bine a fost la tine....

Cate un pupic pt fiecare, inclusiv Marco si Loli.
AIRAM- tu, sa bei apa si sa stai cuminte ca mai ai putin. Sa mananci bine sa depui multe oute. Da? 

Pa,
BULUNA
crisis81 spune:
Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...