FIV in Ungaria 44
Raspunsuri - Pagina 8
valeria72 spune:
Din pacate vestile despre mine nu sunt t6ocmai bune.....am fost ieri la echo si colul meu este deschis pana la cerclaj insa nu s-a scrtast de loc a ramas tot de 4.75, drept urmare nu am voie sa ma dau jos din pat .
Bebicii erau bine dadeau din manute si din picioruse, sunt in grafic cu dimensiunnile si surprizic le-a crescut puta, asa ca o sa avem 2 baietei.
Dr ne-a dat targhet 30 sapt, insa noi inca speram 34. Acum nu ne ramane decat sa ne rugam la Doamne Doamne!
Cris acum poti sa ne treci si carucioarele pe listuta
21+

Cat de mari suntem
Asa crestem noi
crisis81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luanaroman Buna fetele, valoare bhcg 133 e de bine. Ce ziceti e unul sau doi? Luana |
Luana este un rezultat bun si asta conteaza. Daca este unu sau sunt doi...... sanatos(i) sa fie. Sa repeti beta dupa 2 zile. Mai sangerezi?

Cristina
5+"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
sima1 spune:
Eva pe langa 8 utrogestan pe zi ,am luat 1 aspirin protect ,6 rutinoscorbin, 3 MgB6,1 acid folic, 1 la doua zile vit E.MULT SUCCES.
CRIS 
Valeria felicitari pt cei 2 feciori.Sa fie sanatosi.
Luana felicitari inca o data.Sigur esti graviduta.
Miki acum cred ca am insomnii.Oricum eu si inainte nu puteam sa dorm prea mult niciodata.
Mihaele, Buluna 

sima1 spune:
Ftelor eu tot uit sa ma semnez graviduta si mi ciuda ca vreau sa savurez din plin acest moment chiar si cu semnatura.
4+
Micky2007 spune:
sima1 mergi in stanga la profil personal, apoi editeaza profil, optiuni (jos de tot), la "+" ai semnatura si acolo treci in paranteze patrate gravi
, saptamana si un "+", ok si gata se revolva sa nu mai uiti tu. si schimbi mereu semnatura.
Micky
6+

adaca spune:
LUCIALU

Ma bucur ca iti plac fotografiile noastre. Asa e Rares o sa fie un smecheras, o sa fure gagicile gemenilor.El are o gagica la Ploiesti, o cheama Sofia si poti sa vezi poze cu ea aici http://good-times.webshots.com/album/566546898MwOlXV 

![]()
![]()
Ne-am gasit pe DC ![]()
SIMA![]()
![]()
![]()
multumim
VALERIA Ma bucur ca le-a crescut puta la bebeii tai, daca vrei te invat cum se face decalotarea ![]()
![]()
Sa stai cuminte in
ca daca nu vin cu 

CRSIS

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
adaca spune:
LUANA Ma bucur pentru tine, trebuie sa credem in Bunul Dumnezeu 

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
lucialu spune:

Adaca
m-ai terminat cu gacicutza lui Rares!Adecatelea dansa este gurmanda in toata regula
,ii inteleg atractia lui Praslea...asa taltabosi perfecti si bucute rotofee plus ca daca e gurmanda o sa fie gospodina buna la papica
Deja gagiiica?
Si banuiesc ca si al tau mai poarta pampers?![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
crisis81 spune:
Am o veste buna si una proasta.... cu care vreti sa incep?
Incep cu cea proasta: "sarcina oprita in evolutie".
Cea buna: sotul meu mi-a propus sa incepem procedurile pentru adoptie (el cam stramba din nas cand venea vorba de asa ceva).
Asa ca eu sunt bine, deocamdata fac o pauza de FIV-uri si ma apuc de procedurile de adoptie intre timp
. Deci.... doar o pauza, nu renunt
!
Inutil sa va spun ca nu imi plac lamentarile si parerile de rau pentru ca voi stiti deja. Fara
sau alte d'astea... Cu ajutorul lui DD voi fi
inainte de a mai fi
.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...