FIV in Ungaria 44
Raspunsuri - Pagina 7
adaca spune:
BULUNA

Sa stai cuminte in
Promit ca iti fac galerie si cand vei naste.
LIANA Micky are dreptate, de ce nu apare
la semnatura?
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
sima1 spune:
MULTUMESC TUTUROR FETELOR PT FELICITARI.
Jovana promit sa viu cuminte.Sarcina usoara.
Cris
Am facut FIV 3 si FIV4 cu dr Bodnar Debrecen.Si tie sarcina usoara.
Mimi Sa stii ca nu te poti lua dupa simtome.Am avut aproape aceleasi simtome ca si la FIV3 nereusit.Cu o mica exceptie aceea ca ma durea burta putin mai pronuntat ca de obicei(pe mine inainte de cm nu am prea durea burta ,eventual foarte putin)Am avut simtome clare de cm.
Da, ati avut dreptate.Sunt 2 bebei .S-au prins amandoi.Sunt foarte fericita.Fericire pe care vi-o doresc la toate.Azi dupa 48 de ore de la primul BHCG s-a dublat .Azi era 3 734.

pt toate fetele
4+
adaca spune:
SIMA 

Am pus
cu primele desene ale lui Darius si Caius 

Va doresc din suflet la toate fetele sa ajungeti sa traiti aceste momente.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
crisis81 spune:
Luana stiu ca e greu, dar trebuie sa te tii tare si sa te stresezi cat mai putin. Lasa-te in voia lui Dumnezeu si stai cat mai linistita. Cu progesteronul cum stai?
Vorbesc eu care numai ganduri sumbre am despre sarcina asta

.
Sima1 felicitari pentru rezultat. Astept sa te vad cu bebeii la anu'
.
Sandica a ajuns pachetul?
Buluna ai grija de bebei!
Cristina
5+"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
lucialu spune:
Moama ce de gravidele si de gemenuti

Sima,LUANA FELICITARI!!!

SARCINi USOARE SI LA TERMEN!!!

Tuculucu FELICITARI PT PUIUTI!!!
SANATATE SI RECUPERARE RAPIDA!!!sper sa vii si la noi sa ne scrii cand poti,ca ne mai cresc aripile![]()

Liana
tu esti unguroaica...ca deja ma zapacesti
, mai draga!adeca stiu ca esti oltencuta di la Craiova,dar parca iti simt rasuflarea dinspre unguri![]()
![]()
![]()
FELICITARI PT ANIVERSARI!!!LA MULTI ANI!!!

asta in spiritul spionajului
Crisis
umbli umbli...te leg de pat,zau asa!Macar sper ca mergi asa mai leganat ca si gastele alea din Aristocats,da?Sa nu bagi gazeu ca ii iau bota Lianei si ti-o arat tie
Adaca
, Doamne ce copii frumosi ai!De fiecare data cand mai intru si aud ca ai pus pozici cad in contemplare
Si Raresel e mic el si fara gacice,dar parca vad ca o sa fie cel mai smecherSi puiutele lui Pussi
au crescuuuut...nici nu-mi vine sa cred ca merg cu rotobilu'.Parca mai ieri numara saptamanile...AMR...si noi cu eaTabitha
iubita iti doresc sa ai o perioada scurta-scurta de necajeala si sa iti revina zambetul pe buze si speranta in ochi cat mai repede!Imi pare rau
daaar nu se stie de unde va sari iepurele.Ai incredere!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">

nu mor caii cand vor cainii...
sima1 spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR ![]()
Va dati seama ca la ora asta eu nu dorm? Doua nopti nu am putut sa dorm de fericire ,acum nu mai pot sa dorm de greturi si saliva si ragaieli de parca am maancat mici si am baut bere
Mie rau mai tare seara si noaptea.Ziua mai merge.Ma bucur ca nu 
Luana Ma rog sa fie bine.Fa un BHCG.
Miki ne vom sfatui impreuna .Mai mult tu pe mine ca voi sunteti mai mari ![]()
Micky2007 spune:
sima1 tu de ce nu dormi? Eu dorm de rup, cate 12 ore. Ieri chiar m-am invoit de la servici ca imi era tare somn si am dormit la greu dupa-masa. Apoi seara de la 10 din nou.

Micky
6+

eva47 spune:
sima1
probabil si eu voi ajunge la FIV 4 ca si tine .Eu am facut FIV3 la Budapesta si tot acolo voi face si urmatorul FIV.
Spune-mi te rog ce tratament de sustinere ai primit dupa FIV? Pe langa utrogestan ti-au mai dat si altceva.
Multumesc!
EVA47