FIV in Ungaria 44

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

SIMA 1 FELICITARI SARCINA USOARA 9 LUNI sa nu mai faci efort sa fi cuminte si eu tot in UNGARIA am reusit . MICKY 2007 FELICITARI SA AI SARCINA USOARA ..LUANA SIGUR AI 2 eu la 4 saptamini am avut BHCG 488 si am un BEBE felicitari sa iti ajute DUMNEZEU sa duci 9 luni .LA TOATE SA VA AJUTE DD SA FITI GRAVIDUTE CACI ESTE CEVA DEOSEBIT NU DISPERATI MERGETI INAINTE CA DD AJUTA PE TOATA LUMEA SARCINA USOARA LA TOATE GRAVIDUTELE PINA LA 9 LUNI TUCULUCU SA AI BEBICI SANATOSI SI FRUMOSI SA TE BUCURI DE EI MAMICO JOVANA 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Sima felicitari !!!!
Spune-mi si mie te rog daca ai avut dureri usoare de burta dupa ET ?
Sau alte simptome ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Mamaaaaaaa ce de vesti!
Sima1 FELICITARI SI AICI!!! Sarcina usoara, le termen si bebe(i) sanatos(i)!
Luana FELICITARI!!!! Sa te vedem mamica fericita peste 8 luni!

TUCULUCU FELICITARI MAMICO!!!!!!! Sa-ti traiasca ingerasii!!! Refacere rapida si bebei sanatosi si mancaciosi!!!
Fug sa modific listuta!

Cristina 5+
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

mimi_m iubita eu sunt zi 6 de la ET si eu am dureri usoare ca la cm si intepaturi prin burtica nu stiu daca sunt de bine sau nu stai linistita nu te mai gandi daca e bine sau nu ca te stresezi si nu este bin ce o vrea Bunul Dumnezeu si cu noi te pup

Liana iubita mie dor de tine
Gyongyi si noi va pupam si ne lipsiti tare mult
Fetelor va pup pe fiecare in parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Gataam facut!!!
Luana astept datele tale despre FIV sa le trec pe listuta!
Sima1 cu ce doctor ai facut FIV4?

Mihaele, Buluna, Swift voi urmati pe listuta de . Va pup si va tin pumnii!

Tia am fost un pic in plimbari cu o prietena. Nu ma certa ca eu m-amsimtit foarte bine. Pup mamica si printesa!

pentru mamici, burtici si viitoare burtici si mamici!

Cristina 5+
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luanaroman spune:

Cris inca nu pot sa iti dau datele ca deocamdata sangerez asa ca nu stiu cum se va termina.

Se pare ca nu BINE.

Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

SIMA Felicitari ! Se mareste lista de gemeni Sarcina usoara !
TUCULUCU FELICITARI MAMICO ! Sa-ti traiasca gemenii si sa ai parte numai de bucurii.
LUANA Ne la Bunul Dumnezeu sa fie bine, nu te speria.
CRISIS Ne auzim maine la

La ora 16 am sedinta cu parintii la gradi Nu imi vine sa cred ca merg la prima sedinta a copiilor mei, imi vine sa de bucurie. Dar cred ca o sa stau numai in picioare, asa sunt de cuminti copii mei, la gradi li se spune "fratii dinamita".

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Buna fetelor. Ati fost extraordinare. Ma bucur ca m-ati sustinut. Se pare ca si de asta ma simt asa de bine.
In special LIANA, ATELOCIN, ADACA ,ati fost tare dragute si mi-ati adus un zambet pe buze.

Mihaele sa fii cuminte si sa stai la pat. Sa stii ca te pupam, inclusiv Ana-Maria. Eu sunt tratata regeste: stau la pat si primesc de toate. Maine plec acasa. Inca odata te pupam.

Micky2007, Sima1, Crisis sa aveti si voi o perioada frumoasa, fara evenimente neplacute si peste 9 luni...sa ne plimbam bebeii prin parc...vedem noi la cine...poate la munte...

Va pup pe toate si mai scriu cand ajung acasa ca ma trimite Gyongyi in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asa asa treci in pat ca iote'o
te pupppp si sa fii cuminte da?daca nu apucam sa ne vedem maine..stai linistita ca vb pe mes da?puppppp
mihaaaa te astept pe Pemeu
mihaele si mie miii dor di voi..da lasa mama ca avem timp sa ne vedem dupa aia
Luana stai cuminte in pat si se va opri.. va fi bine..trebuie sa fie!!!
tuculucu felicitariii mamicutooo !!!bun venit comorilor!!!va pupp
hai va pupp pe toateee

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

buluna ma bucur din suflet ca esti bine, stai cumintica acolo in pat ca va fi bine. . Abia astept sa faci testul sa ne bucuram din ce in ce mai mult.

Nu imi vine sa cred cat de multe reusite sunt in perioada asta.
liana de ce nu mai ai semnul de la semnatura? Cred ca am intrebat o tampenie........sper din tot sufletul sa fi uitat sa il pui.
tuculucu Felicitari sa iti traiasca bebelusii, sa ai parte numai de bucurii din partea lor si sa fie sanatosi.

Micky 6+

Mergi la inceput