FIV in Ungaria 44

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

CRIS esti ofemeie deosebita ai trecut prin multe am citit povestea de pe un alt sait te apreciezi foarte mult putine ar fi asa cum esti tu .ITI doresc di tot sufletul sa fi MAMICA pe ori ce cale daca tiai pus in cap sa infiezi un copil e foarte bine ca DD va fi alaturi de tine DOAMNE AJUTA sa iti implinesti visul . JOVANA 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

cris

sunt alaturi de tine , ma bucur din suflet ca nu ai lasat armele jos , nu a fost de data asta va fii data viitoare sigur , totul e sa nu renuntam si sa credem in sansa noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Cris Doamne ajuta!

Bianca 20+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CRISIS

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Crisis,

Julia 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Buna fetelor,
Sunt in a 6-a zi de la ET si nu ma mai doare nimic. Au trecut si durerile de sani si de burta...Va intreb: Este de bine sau de rau?

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Crisis fata curajoasa si luptatoare!! Sunt convinsa ca vei avea copilul/copiii tai, indiferent pe ce cale!

Buluna nici pe mine nu m-a mai durut nimic din ziua 5 de la ET si uite ce comori am la semnatura Fii optimista si nu mai cauta simptome pt ca nu apar decat din saptamana 6! Iti tin pumnii!

toate unguroaicele!

Andrada 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Crisis, Sa ramai la fel de optimista si de frumoasa fizic si psihic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Buluna stai linistita si nu mai urmarii simtome.Puiutii se pot prinde chiar daca ai simtome sau chiar daca nu ai nici un simtom.Unele fete intr-adevar au avut simtome altele chiar de loc.Acum imi dau seama ca eu in a 4 a zi de la ET urinam aproape din ora in ora si nu stiam ce am ,ca lichide nu prea bausem.Eu zic ca probabil asta a fost un simtom.Eu nu prea pot sa beau mule lichide desi ie indicat .Apoi am avut simtome clare de ciclu, dar erau puisorii mei .

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Buna,
Pe mine ma doare usor burta cam din a 6 zi de la ET, si in special seara la culcare . Cat despre cat de des merg la wc, exact din ora in ora, iar noapte de cel putin 3 ori... sper sa fie de bine .

Mergi la inceput