FIV in Ungaria 44

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Mimi esti o draguta .Stiu ca asteptarea asta ie foarte grea.Cand faci BHCG?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Liana sper ca esti bine

Mult succes tuturor si cu Dumnezeu inainte

Bianca 20+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

ANDRADA si SIMA1 multumesc pentru raspuns. Acum sunt mult mai linistita. Imi faceam complexe ca nu am stat numai in pat si...ma gandeam ca s-au dus...
Va pup si va felicit pentru reusita voastra

MIHAELLE maine este cumva ziua cea mare? Iti tin pumnii. Dar o sa fie bine. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Sima, marti fac bhcg , asteparea e foarte grea, mai ales ca am stat acasa... daca mergeam la servici, zbura timpul dar asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Cris- sa te ajute Dumnezeu sa mergi mai departe si sa devii mamica curand !

bafta tuturor fetelor in asteptare !

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Dragele mele nu mai cautati siimptome caci ele de cele mai multe ori sunt doar in inchipuirea noastra.

Cat despre statul in pat sau nu ....cred ca depinde de fiecare organism in parte.... eu am facut ET intr-o vineri dupamiaza si sambata seara am plecat spre casa (600 km) si am mai si nimerit pe un drum plin de gropi de am zis ca puii mei nu au nici o sansa sa se prinda si uite ca s-au prins

Acum despre noi ce sa va zic ....dupa ce ca nu am voie sa ma ridic din pat deloc....m-am mai pricopsit si cu o mandrete de raceala....asa ca de sambata bagam la ceai cu lamaie si miere cat cuprinde

Va pupic pe toate si va asteptam la odisee!!!!

21+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Crisis- nu pot sa cred ... ai avut tu presimtirile tale in legatura cu aceasta sarcina ... care din pacate s-au adeverit .
Parerile de rau stiu ca-s de prisos ...
D-zeu sa-ti lumineze calea si sa-ti arate drumul !

Klu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetelor, doua inimioare am auzit azi la eco. Nu pot sa va descriu cum a fost, minunat. Unul bate cu 129 bpm iar altul cu 130 bpm. Unul are 8.2 mm iar celalalt 8.8 mm. Acum cred ca pot sa ma bucur. Sotul a ramas masca la ecran, era tare fericit.
Va doresc ca toate sa traiti acest lucru.
Va pup pe toate fara exceptie.

Micky 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Micky sa dea Doamne Doamne sa fie sanatosi sa creasca mari si cel putin inca 7 luni sa stea in burtica la mami

21+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Miki oau ce fain.Iti doresc din suflet sarcina fara probleme si sa nasti la termen.ori trei

5+

Mergi la inceput