FIV in Ungaria 44

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

MIHA2004 Cu nepotica ta o scoatem noi cumva, dar mie frica sa nu te obosesca gemenii. Vrei sa-ti speriem fetita?
LIANA Ce stai ascunsa?

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

mihaelle, eu am facut cariotip cuplu si anemploidii la MedLife, la Hyperclinica din calea Grivitei nr. 365. Trebuie facuta programare, cu o luna inainte de analiza nu trebuie sa fi luat antibiotice sau sa fi facut radiografii, costa jumatate cat la Medsana, rezultatele se dau in 3 saptamani. Telef de la MedLife: 021.9646, 021.209.40.30 si cereti legatura la Genetica. www.medlife.ro este site-ul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buluna
mihaele
ali
cornelia
klu
cornelianeli
Liana
Miha2004
elmasi
magduta10
Tabitha
Espe
pt toate care nu v-am enumerat ca sinteti cam multe si nu vreau sa evit pe nimeni
DOAMNE AJUTA , TUTUROR !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Atelocin

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

salutare fete frumoase si dragi!!!!

abia acum am reusit sa ma pun la calculator desi sunt acasa de marti seara. nici nu stiu cu ce sa incep...:)

-- in primul rand felicitari tuturor celor care au reusit sa ramana gravidute de cand nu am mai intrat eu pe DC, mai ales fetelor vechi micky 2007 si sima (din oradea)

-- am vazut ca v-a postat andrada p mesajul de la mine cu momentul in care am nascut si am vazut atatea felicitari si urari de bine incat am ramas fara glas. va multumesc din suflet tuturor si sa fiti sigure ca fara suportul vostru de la aspirante de aici de pe DC, poate povestea mea nu era asa de frumoasa. nu va enumar pe toate ca sunteti ft multe, dar va multumesc fiecareaia in parte

--acum sa trec la cel mai important subiect, si anume bebicii: sunt niste ingersi!!! frumosi, cuminti, mancaciosi, grozavi si extraordinari ca-s ai mei!!! s-au nascut cu 2 zile inainte de a implini 38 de saptamani, au venit in momentul lor, adica au inceput durerile si nu am avut ce face. eu ma simteam bine si banuiam ca mai duc cel putin vreo 5 zile si o sa am cezariana programata, dar poate e mai bine ca a fost asa. am avut contractii, m-am dilatat pana la 2 cm si apoi am intrat in cezariana. luni, 29.09.08 la 21h50 au venit pe lume cei doi ingerasi ai mei. nu a fost greu si a trecut repede. sunt foarte fericita si ei sunt cei mai minunati. acum nu mai am timp de povesti si nici sa va pun poze (inca nu le-am scos de pe aparat) dar promit sa revin cat de curand cu amanunte. va pup cu drag pe toate!!!!

ignorati semnatura ca am uitat sa scot burtica inainte de a scrie mesajul:)

multa bafta celor in focuri si incurajari celor care nu au reusit de data asta.

cami, mamica de Mihnea Andrei si Isabela Aurelia

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Vai ce frumos tuculucu, exact ceea ce isi doreste orice femeie, copii pereche, cuminti, mancaciosi si binenteles frumosi. Ce fericita esti. Sa iti traiasca si sa fie asa tot timpul. Felicitari

Micky 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Buna
M-am uitat pe prima pagina si am gasit informatii despre Szeged> Unde as putea gasi mai multe despre Debrecen? Ma puteti ajuta?
zuzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

ZUZI ITI dau nr de tel de la clinica din DEBRECEN POL: KAALI tel> 003652537517 sau 003652537518 daca nu sti ungureste iti dau nr de tel a lui MOARICO 003630585OO61 IA este singura care traduce acolo o suni pe ia si iti face programare . SI eu sint din cluj si am facut fiv la DEBRECEN cu DR TANDOR . De ce nu faci la cj ca foarte multe fete din cj fac aici sansele de reusita sint aceleas acum este mai eftin la cj ca la unguri am o prietena de 3 ori a facut si nu a reusit nici la unguri si acum face la cj cu DR ROMEO MICU am inteles ca ca si el are 2 copiii tot din fiv si pune suflet e foarte de treaba .DE noi este mai aproape Debrecem de la Oradea sint 60 km e mai ok daca e sa ai bebe il ai ori unde eu zic ca totul e cum vrea Dumnezeu daca e sa faci il faci ori unde .EU cu un singur ovul lam facut din primul fiv si eram foarte suparata ca am numai unu alea 3 zile pina ET si DR mia sous ca nu e tot organismul la fel si sa nu fiu suparata ca el a facut tot daca Dumnezeu imi da imi da si 1 si a avut dreptate DUMNEZEU are grija de toata lumea daca mai vrei detali cu mare placere .JOVANA 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Tuculucu inca o data felicitari si pt fericita mamica si cei doi ingerasi.

Zuzi si eu am facut Fiv la Debrecen cu dr Bodnar.Doua la Timisoara nereusite si doua la Debrecen.Deci lA fiv 4 reusit cu gemeni.

Fetelor la mine nu s-au prins cei doi introdusi,ci unul care s-a divizat, si asa am doi.Bunica mea din partea tatalui a avut gemeni dar au murit la nastere acum vreo 70 de ani,iar strabunica mea din partea mamei a nascut 18 copii din care 2 perechi de gemeni.Oare o fi genetic la mine? In familie nu mai sunt gemeni doar din parte tatalui o stranepoata a bunicii mele are 2 fetite gemene.Sper ca nu v-am plictisit cu arborele meu genealogic.

Buluna

5+

Mergi la inceput