FIV in Ungaria 44
Raspunsuri - Pagina 16
miha2004 spune:
Adela pai vezi draga ca ai copii cuminti, tu ziceai ca nu sunt dar uite ca te contrazice doamna educatoare,
pe toti si va mai astept pe la mine dar si cu gemenii, sau iti e frica ca fac vreo pasiune pt nepoata mea?
Liana treci imediat la gravidute ca iar m-ai lasat singura acolo 
Va
pe toate si va astept la gravidute
Mihaela
26+ 

MadalinaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micky2007 lucialu eu nu am scris la endo ca nu fac si nu am facut nici un tratament pentru endometrioza. Dar subiectul in citesc. Nu am avut dureri, eu am depistat endometrioza cand faceam verificari, ca nu stiam de ce nu vine bebe. Si asa am ajuns sa ma operez clasic, din care mi-a ramas numai o jumatate de ovar pe partea dreapta. Bebe tot nu aparea. Daca imi aduc bine aminte a zis ceva dr pe vremea aia ca vor sa faca un experiment pe mine, ceva injectii, dar am refuzat ca eu am vrut bebe cat mai repede. Cred ca era vorba de injectia aia care iti opreste mens 6 luni. Oricum am refuzat. Iar incercari, 5-6 inseminari egale cu 0, un FIV la Cezara la cabinetul ei, egal cu 0. Inainte de inseminari am facut o laparo ca mi se refacuse endometrioza. Oricum, 5 ani pierduti pe apa sambetei, in speranta ca voi ramane macar o data insarcinata. Dar nu m-am lasat si cu ajutorul fetelor de la acest subiect am luat calea Ungariei anul acesta. In martie am facut un FIV in ungaria unde s-au prins 3 embrioni, care ulterior s-au oprit in evolutie. In toamna am incercat din nou, de data asta a fost mai bine, dr. imi cunostea mai bine organismul si a stiut cum reactionez la tratament. Oricum dupa parerea mea cred ca a contat f f f mult histeroscopia pe care mi-a facut-o inainte cu 15 zile de inceperea tratamentului. Nu imi va scoate nimeni din cap chestia asta. Apoi a contat preotul care mi-a citit de 2 ori inainte de a pleca in Ungaria, o rugaciune pentru bebe si cele 10 pomelnice date la 10 biserici. Si nu in ultimul rand a contat nesimtirea pe care am avut-o. Adica am fost foarte fff relaxata. Nu zic ca asta face bine la toata lumea dar la mine a fost. Acum daca va fi bine pana la capat vom vedea. Te pup si iti doresc numai bine. Si sigur poti sa postezi absolut tot ce am postat. Scuze daca am fost un pic offtopic. Eu va doresc acelasi lucru pe care mi l-am dorit si mie. buluna off parca este o vesnicie pana luni sau marti. Dar maine faci un test, nu? Please ![]() ![]() ![]() Micky 7+ ![]() |
Micky, in primul rand iti urez sarcina usoara si bebici sanatosi!
Alege un medic bun care sa stie cu ce se maninca o sarcina gemelara-dezvoltarea brusca a uterului pe la 14-16 saptamani, tot ce trebuie!
Ne spui si noua cam cum arata un pomelnic dat la biserica? E pomelnic sau acatist? Si rugaciunea preotului? I-ai zis ca faci FIV? a fost de acord cu asta? Sau l-ai rugat pentru o rugaciune pentru copii?
Daca nu sint prea intime aceste intrebari, poate ne dai citeva amanunte...te rooooog!
Micky2007 spune:
Draga Madalina sincer pomelnicele mi le-a facut cineva care este foarte aproape de biserica si tot ea mi le-a si dus la toate cele 10 biserici special pentru mine, dar cu bani dati de mine. Cred ca am acasa textul si ti-l scriu. Referitor la ceea ce mi-a citit preotul, nu stiu sincer ce a citit, i-am spus ca nu am reusit sa fac copii de 6 ani si sa imi citeasca ceva pentru a avea. Nicidecum nu i-am spus de FIV. Sper ca te-am lamurit. Multumesc pentru urari.
Micky
7+

Espe spune:
Guideline to hCG levels during pregnancy:
hCG levels in weeks from LMP (gestational age)* :
3 weeks LMP: 5 - 50 mIU/ml
4 weeks LMP: 5 - 426 mIU/ml
5 weeks LMP: 18 - 7,340 mIU/ml
6 weeks LMP: 1,080 - 56,500 mIU/ml
7 - 8 weeks LMP: 7, 650 - 229,000 mIU/ml
9 - 12 weeks LMP: 25,700 - 288,000 mIU/ml
13 - 16 weeks LMP: 13,300 - 254,000 mIU/ml
17 - 24 weeks LMP: 4,060 - 165,400 mIU/ml
25 - 40 weeks LMP: 3,640 - 117,000 mIU/ml
Non-pregnant females: <5.0 mIU/ml
mihaele spune:
Fetelor va rog ajutatima unde pot sa fac Cariotipizare ne-a spus dr ca trebuie sa facem analiza asta si nu stiu unde am gasit la medsana dar e super scum 21 mil. Daca a facut cineva analiza sa ami spuna si mie unde o pot face.VA multumesc si bafta fetelor care sunt in tratament.Si numai rezltate pozitive sa avem.
Micky2007 spune:
mihaelle eu stiu ca se face la Spitalul Fundeni si eu am vrut sa fac aceasta analiza si parca asa imi aduc aminte, dar mai caut pe internet sa vad daca sigur se face acolo.
P.S. Imi pare tare rau ca nu ai reusit. 
Micky
7+

mihaele spune:
Miky iubita asta eset viata nu ne putem pune in fata lui DD.
Dumnezeu sa va ajute sa fiti bine toti 3 pana la 9 luni multumesc frumos va pup pe toti 3

cornelia1172 spune:
la Fundeni nu se face cariotip genetic.
sau cel putin asa mi-au spus acum 3 saptamani cand am facut alte analize acolo. am vrut sa o fac si pe asta si mi-a zis ca este fff scumpa si nu se face la ei.
mi-a dat un numar de tel de la dr Dinu Albu sau asa ceva.
am sa-l caut daca va intereseaza
LAVINUTZA spune:
Buna,
Fettelor am si eu o intrebare - eu uremeaza sa fac FIV in germania la sf lunii noiembrie si imi caut medicamentele - stiti cumva daca in Ungaria gasesc spary Synarela si Menogon?
Multumesc mult,
L
Micky2007 spune:
lavinutza menogon sigur se gaseste, de celalalt nu am auzit. Multa bafta sa iasa cu ochisori.
Micky
7+