FIV in Ungaria 44

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Micky iti multumesc pentru intelegere si ajutor!Mde...am citit linkul la vremea respectiva(nu demult )dar peste partea cu endo am sarit ca ametitaHai sa-ti spui ce prostii fac eu ma uit la voturi la noi nu pt ca sa vad cine voteaza ca nu ma intereseaza aspectul si nici cate voturi se strang,dar m-am prins ca avem fete care fac treaba asta(adeca si tu ) si care nu mai ne scriu demult ori nu ne-au scris deloc...si asta ma intereseste,ca ori mi-e dor de cele care scriau ori poate cele care nu ne scriu au o timiditate de inteles si trebuie incurajateCa sa nu fim off topic cu toate ca vb de reusita FIV si la dublu ca e si reusita pt noi cele cu endo,poate vrei sa ne spui chiar tu...fetele sigur se vor bucura,mai ales ca avem gemenuti(vor fi si ai nostri nu doar ai tai ),mai ales ca povestea ta este extraspeciala.Daca nu vrei atunci pot sa pun linkul aifsat aici de tine?Multumesc din suflet!Si cum?Tu nexam ceaiuri,dipherelyn pt endo sau orice altceva din ceea ce luam noi?Pai daca e asa e supertare!Dureri ai avut?Si cand?

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Dragele mele eu nu am scris prea des pt ca m-am dus la serviciu si ma asteptau o gramada de situatii de facut,asa ca nu am prea avut timp. In schimb a fost bine ca a trecut timpul mai repede ca pana luni, marti cand fac BHCG este cam mult...
Despre mine pot sa va spun ca ma simt bine, in afara de faptul ca atunci cand fac miscare ma doare usor spatele si burta si obosesc...

Mihaelle iubita, sa stii ca eu cred ca bebeii tai nu erau in burta ci inca te asteapta...adica nu erau aia...intelegi? Sa te duci sa-i aduci acasa. Stii tu ce vorbeam...cum vrea DD. Sa fii optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Ali972000 inainte de toate La multi ani viitorului tatic si sa i se indeplineasca marea lui dorinta. Ce bine era daca eram si eu la chef...
Tie iti doresc un tratament cat mai scurt si eficient. Sa ai multi foliculi plini de oute si sa faci multi embrionasi sa ai de unde alege. Sa stii ca imi amintesc cu mult drag de perioada in care am stat acolo cu voi.
Gyongyi sa stii ca si tu faci parte din peioada aceea minunata de care imi amintesc cu drag. Si ma cam enerveaza leptopul asta unguresc.... Imi este dor de voi si chiar daca nu scriu mereu, pt ca nu am timp, ma gandesc la voi. Pupici multi si pentri Liana si bebele ei.

Andrutza inteleg cat iti este de greu acum ca nu stii cum este la Szeged. Si eu am simtit la fel si cred ca toate am simtit la fel, dar noi suntem una pentru alta si ne ajutam reciproc.
Dupa cum ai vazut, nici nu ai deschis bine gura ca au si sarit ajutoarele. Sa nu ai emotii. Eu am aflat totul de pe forum. Aici mi-am gasit gazda sa stau, numar de telefon al unor fete care traduc, adresa clinicii cu tort cu harta si acolo la clinica se vorbeste mai mult romaneste ca sunt multi romani.
Daca vrei te pot pune in legatura cu Gyongyi, o femeie foarte de treaba, care te poate programa, iti poate inchiria o camera la pensiune, poate merge, ca translator, cu tine la clinica...
In orice caz, nu este asa complicat pe cat pare. Tu sa ai noroc si sa-ti vezi bebele in brate, ca in rest...sunt atatea fete care iti pot raspunde la toate intrebarile.

Si pentru ca tot a venit vorba..le pup de mii de ori pe toate fetele care m-au ajutat Micky, Gyongyi, Elmasi, Adaca, Sandica, Crisis, Michaelle si nu numai ele...si le mai pup si pe fetele pe care le-am cunoscut la clinica. Va urez toturor sa va tineti frumosii copilasi la piept, ca asta ne dorim cu toate.
(Parca mi-am facut testamentul...)

Cu mult drag,
Buluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

lucialu eu nu am scris la endo ca nu fac si nu am facut nici un tratament pentru endometrioza. Dar subiectul in citesc. Nu am avut dureri, eu am depistat endometrioza cand faceam verificari, ca nu stiam de ce nu vine bebe. Si asa am ajuns sa ma operez clasic, din care mi-a ramas numai o jumatate de ovar pe partea dreapta. Bebe tot nu aparea. Daca imi aduc bine aminte a zis ceva dr pe vremea aia ca vor sa faca un experiment pe mine, ceva injectii, dar am refuzat ca eu am vrut bebe cat mai repede. Cred ca era vorba de injectia aia care iti opreste mens 6 luni. Oricum am refuzat. Iar incercari, 5-6 inseminari egale cu 0, un FIV la Cezara la cabinetul ei, egal cu 0. Inainte de inseminari am facut o laparo ca mi se refacuse endometrioza. Oricum, 5 ani pierduti pe apa sambetei, in speranta ca voi ramane macar o data insarcinata. Dar nu m-am lasat si cu ajutorul fetelor de la acest subiect am luat calea Ungariei anul acesta. In martie am facut un FIV in ungaria unde s-au prins 3 embrioni, care ulterior s-au oprit in evolutie. In toamna am incercat din nou, de data asta a fost mai bine, dr. imi cunostea mai bine organismul si a stiut cum reactionez la tratament. Oricum dupa parerea mea cred ca a contat f f f mult histeroscopia pe care mi-a facut-o inainte cu 15 zile de inceperea tratamentului. Nu imi va scoate nimeni din cap chestia asta. Apoi a contat preotul care mi-a citit de 2 ori inainte de a pleca in Ungaria, o rugaciune pentru bebe si cele 10 pomelnice date la 10 biserici. Si nu in ultimul rand a contat nesimtirea pe care am avut-o. Adica am fost foarte fff relaxata. Nu zic ca asta face bine la toata lumea dar la mine a fost. Acum daca va fi bine pana la capat vom vedea. Te pup si iti doresc numai bine. Si sigur poti sa postezi absolut tot ce am postat.
Scuze daca am fost un pic offtopic.
Eu va doresc acelasi lucru pe care mi l-am dorit si mie.
buluna off parca este o vesnicie pana luni sau marti. Dar maine faci un test, nu? Please

Micky 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Swift iti doresc sa fie bine.

Fetelor astazi am fost din nou la ecograf si i-am vazut pe bebeii mei .Deci tot doi.La doi fetelor chiar nu m-am asteptat.Sper sa fie totul bine si sa fie sanatosi ,ca mama ai iubeste deja.

Va doresc la toate mult succes si sa reusiti toate.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns swift spune:

Din pacate este sau a fost sarcina biochimica , in traducere nu au fost ok din punct de vedere genetic si i-a respins organismul . Acum astept ciclul ... Sper sa se elimine fara probleme
Mai am 3 embrioni congelati care ma ateapta la Szeged ...
Va pup si va doresc multa sanatate si succes

Mihaele ,te pup si sa fii puternica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Sima Miky ma bucur nespus de mult pentru voi sarcini usoare si bebei la termen aveti grija de comorile vostre din burtici
Swift iubita capul sus si incredere in DD o sa ne ajute si pe noi sa avem bebei nostri trebuie sa reusim si noi te pup
Buluna abia astept rezulatatul la test o sa fi ebine doua liniute vreau eu deja fac galerie
Ali972000 iubita bafta
Gyongy ne este tare dor de tine mai avem putin si iarasi venim peste voi iara lom drumul Ungariei Va pupam si nu o sa va uitam niciodata
Liana iubita si de voi ne este dor si abia aspetam sa treaca timpul si sa ne vedem cu bine
Va pup pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Swift O sa vina soare si pe strada ta,Bunul Dumnezeu nu te va lasa.
Buluna

Astazi "fratii dinamita" au primit prima bulina rosie, ca au fost cuminti. Darius era suparat ca el o vrea galbena.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Swift, imi pare tare rau.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna, fetelor! Multumesc mult... asa este am capatat niste raspunsuri. Primul pas este mail-ul pe care urmeaza sa-l trimit Dr Zadori. Eu voi sta la cineva in Arad, asa ca am rezolvat problema cazarea, mai ramane traducerea, sa vad cum voi reusi sa ma inteleg.
Michy2007, si eu am endometrioza....Sa vedem daca am timp pentru luna ianuarie FIV nr.1, mari emotii...

Mergi la inceput