FIV in Ungaria 44

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

KLU1973 mesajul tau a aparut mai tarziu, daca nu ma uitam in urma nici nu il vedeam. Merci mult de tot. Sper din tot sufletul sa fie bine pana la sfarsit.
Eu am facut eco cu Herghelegiu. Am inteles ca este cel mai bun ecografist din tara.
Te pup

Micky 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micky2007

KLU1973 mesajul tau a aparut mai tarziu, daca nu ma uitam in urma nici nu il vedeam. Merci mult de tot. Sper din tot sufletul sa fie bine pana la sfarsit.
Eu am facut eco cu Herghelegiu. Am inteles ca este cel mai bun ecografist din tara.
Te pup

Micky 6+

micky asa am auzit si eu ca ar fi cel mai bun ... te intrebam pentru ca eu chiar nu stiam data trecuta unde sa merg sa fac o echo adevarata ... iar la el se ajunge foarte greu .
In noiembrie urmez si eu la Baby si ma pregatesc din timp ... imi actualizez agenda :))
Felicitari inca o data pentru cele doua inimioare !!!

liana, iubita mea nu ne dai nici o veste ???
miha, ai grija de fetitza
mihaele, sincer nici nu-mi inchipuiam ca n-o sa reusesti la cat de bine ai reactionat la tratament, dar stiu ca tu esti puternica si o sa o iei de la capat cu reusita data viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna fetelor! Va scriu acest mesaj, in speranta ca ma puteti ajuta si pe mine sa fac un FIV la Szeged. Problema este ca nu stiu mai nimic atat despre procedura FIV, cat nici despre pasii spre acest drum pe care voi l-ati parcurs, si vb din experienta sau va completati mesajele.
Am o groaza de intrebari, dar o groaza de nelamuriri, dar promit ca citesc si din urma, ca sa ma pun la punct. In primul rand vreau sa fac o programare si nu stiu cum sa fac... Trimit un mail la adresa de pe prima pagina la dr Zadori-Kali, prin care ma prezint, si il rog sa ma primeasca? Eu vreau in ianuarie sa fac FIV-ul, oare e prea tarziu? Si in ce limba ii scriu acest mesaj?
Daca puteti mai intai sa incep cu acest mesaj, apoi mai va intreb despre nelamuritile mele, dar le iau pe rand...si intre timp mai citesc si eu din urma sa inteleg anumite proceduri...
Va pup si astept raspuns de la voi.

Mergi la inceput

andrutzac ai un PM. Te ajutam noi stai linistita, este foarte simplu. Eu ma ofer si cu traducerea e-mail-urilor in engleza.
In primul rand trebuie sa ii scrii doctorului la care vrei sa mergi si il rogi sa te programeze, un scurt istoric despre ceea ce ai facut pana acum in materie de bebei si ii spui ca esti foarte hotarata sa incepi in Ianuarie. Apoi astepti raspunsul.
Mult succes.

Micky 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CRISIS erai lipsa la apel si ne era dor de tine, bine ca ai aparut
LENY Tu ai disparut fara urma, mai rau ca Elodia, stiu ca ne citesti, dar mai scrie si cate ceva

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns swift spune:

Buna fetelor

In data de 6 am avut 11 zile de la ET iar BHCG este 36,18 . Astazi l-am repetat , va voi anunta cat este . Sper sa fie bine . Va pup si va doresc succes tuturor
Am avut si eu 3 zile ceva maroniu si dureri ca de ciclu pe care inca le mai am dar sunt mai rare . Mi-a zis dr Zadori sa stau in pat , de aproape 2 saptamani tot la pat stau...
Mihaele , Dumnezeu sa iti dea putere in continuare

Va pup pe toate si va doresc sanatate si mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luanaroman spune:

Swift felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si eu am avut acele sangerari si am vb cu Zadori , mi-a spus la fel sa stau in pat si sa nu fiu necajita. Acum au trecut au mai aparut din cand in cand dar nimic grav.

Prima data la beta am avut 133 peste 48 de ore am avut 213 iar peste 3 zile am refacut-o si am avut 1033.

Deci nu iti fa probleme , eu zic ca totul va fi bine.Psihicul e foarte important.

Un bebe sanatos sa ai.

Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns swift spune:

Buna fetelor

Astazi am repetat analiza BHCG si valoarea a scazut de la 36.18 la 12.9 ceea ce precis nu este bine. Cum vrea Dumnezeu ! Astept sa ma sune dr sa vad ce spune...

Va doresc succes tuturor si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna ziua unguroaice mumoase!
Stiti ceva de Liana?Este bine?ca nu a mai aparut de multisor...
Micky iarta-mi te rog indiscretia,dar tu ai avut endometrioza?Si daca da,eu stiu ca ai reusit acum asa ca te astept/te rog sa ne spui si noua povestea daca vreiMultumesc si iarta-ma inca o data daca sunt indiscreta

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

lucialu nu este nici o indiscretie, este normal sa povestim, ca numai asa ne ajutam. Povestea mea am postat-o deja aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125645&whichpage=19. Ceea ce nu am scris este ca incerc de 6 ani de zile sa am un bebe, ma lupt cu endometrioza, am fost operata de 2 ori, acum a recidivat din nou, dar la FIV se pare ca nu are importanta daca este sau nu, dar acum se pare ca am reusit.
Nu am luat absolut nici un tratament in afara de cel dat de Zadori.
Cam asta iti pot spune, dar daca mai ai intrebari te rog sa le pui linistita ca iti voi raspunde.

Micky 7+

Mergi la inceput