FIV in Ungaria 44
Raspunsuri - Pagina 13
elenada spune:
Mihaele
si iti doresc multa putere pt a trece peste asta si pt a merge mai departe.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
mihaele spune:
elenada iubita mea e tare greu dar incet incet o sa trecem si peste asa de trecut va trece dar ramn rani care dor di din pacate se vindeca ffffffffff greu antidotul acestor rani este un bebe. 

ali762000 spune:
Atelocin , multzumesc

pt tot ceea ce faci pt mine , fara tine eram un om pierdut sa-ti de-a D-zeu santate sa poti ajuta cit mai multe fete.

ALI
adaca spune:
VALERIA Multa sanatate si sa ai grija de tine si de bebei.
Micky Felicitari si sarcina usoara.
CRISIS Unde esti? ne-ai uitat?
LIANA Tu nu ne mai scrii nimic?
BORZASIMO Ce face mamica si burtica?
Fetelor am fost vineri in vizita la Miha 2004, sa vedeti ce graviduta frumoasa e. Burtica se vede bine, creste. Ea e cuminte sta in patut.

toate fetele
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Fragutza spune:
Offf, Mihaele, imi pare foarte rau
. Iti doresc multa putere sa o iei de la capat.
Raluca
crisis81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adaca CRISIS Unde esti? ne-ai uitat? |
Cum sa va uit ma? Chiar as scurta de memorie ma crezi?
Am ocolit un pic subiectul in ultimul timp (scurt timp), dar eu de aici nu plec
Pe scurt: sambata am facut chiuretajul, dupa 3 ore nu mai aveam absolut nimic, azi am facut o vizita la DPC si momentan iau o pauza de tratamente, stimulari si alte chestii de genu...
Micky felicitari pentru inimioare! Sa fie
si
cum iti doresti tu!
Mihaele punct si de la capat! Viata e prea scurta ca sa suferim pentru ieri. Priveste spre maine!

Sandica

. Hai cu bebeiiiii!!!
pe amandoi!"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
valeria72 spune:
Sandica mai ai un picut siintriiin focuri.... sa nu te intorci de la Zadori fara puiuti care sa stea 9 luni in burtik ca venim cu bata dupa voi
, sa-l pupi si pe Mihai din partea noastra
Adaca, Micky multumim de urari.... speram sa scapam de raceala si sa mai stea puiutii cu mami cel putin 10 sapt
22+

Cat de mari suntem
Asa crestem noi