FIV in Ungaria 44
Raspunsuri - Pagina 18
mihaele spune:
Espe multumesc frumos pentru informati luni am sa sun si la medlife 

.
Gyongyi te pup 

Liana

Buluna

VA pup pe ficare in parte fara exceptie

si va multumesc ca sunteti langa mine si ma sustineti
miha2004 spune:
AZI LA ORA 9.00 PRIETENA MEA COSMINA L-A NASCUT PE LUCIAN 3.700Kg, A VENIT PE LUME USOR, NASTERE NORMALA DAR A FOST OBTINUT GREU, FIV NR 5 (4 FIV TM 1 FIV SZEGED DR ZADORI)
Am vrut sa va impartasesc aceasta veste in speranta ca perseverenta Cosminei nu o sa va lase sa renuntati atunci cand vi se pare ca totul e in zadar. Va
si va doresc ceea ce imi doresc si pt mine, sa ne tinem copii in brate curand.
ATELOCIN 
TUCULUCU ma bucur pt tine, sa va dea DD sanatate la toti 3 si cand te lasa Bb-i in pace sa ne spui cum a fost cezariana, pt ce fel de anestezie ai optat...etc 
Mihaela
26+ 

buluna spune:
Multumesc pentru galerie. Va
pe toate. Luni va spun rezultatul la BHCG. Stau bine cu rabdarea, vedeti?
Ali, nici nu stii ce rau imi pare ca te-ai oprit...Sper ca nu esti f suparata. Ai sa vezi ca data viitoare o sa fie bine de tot pana la capat. Iar eu sunt pe metereze si fac galerie.![]()

Ana-Maria, deoarece stiu ca citesti, vreau sa stii ca voi fi si pentru tine pe metereze si voi face galerie 

Fila, mai avem putin...pana atunci mai bea apa...
Mamicilor, va pup si sa aveti copii frumosi, cuminti si linistiti, ca doar meritati

Gyongyi, Mihaelle, Elmasi, Sandica, Cornelia...si toate celelalte aspirante, multa, multa putere, bafta si bani![]()

Cu mult drag,
Buluna
sandica spune:
Salutare tuturor!
Buluna iti tin pumnii!
Cris multam inca o data 

![]()
Micky sa ai grija de voi!
Valeria sper ca sunteti bine. Va pup.
Dana ce mai faci? Cum esti?
Magda 
Multumesc de incurajari. Vestile sunt bune: 6 foliculi pe un ovar si 5 pe celalalt, endometrul 4 in ziua 5.
Micky2007 spune:
sandica super bine pana acum, bravo. O sa ai de unde alege. Sa dea DD sa fie bine pana la capat. Si iti doresc sa fie la fel ca mine: 2 dealea 2 dealea. Sa ii transmiti lui Mihai sa aibe grija de tine. 

buluna 

Micky
7+

Zuzi spune:
Draga Jovana,
multumesc pentru informatii. Si la sima1.
Eu am facut FIV1 cu Dr Micu la Cluj - esec si parerea proasta.
Am facut Fiv 2 la Tm si am o fetita de 2 ani si 4 luni.
Am facut in vara asta Fiv 3 la Tm - nereusit. Mai vreau un bebe.
La Tm conditiile sunt excelente.
Acum mai vreau sa fac un Fiv la unguri si cum Debrecen este mai aproape de Cluj m-am gindit la varianta asta desi tare m-ar tenta
si Seged cum am tot auzit atatea reusite la dr. Zadori.
Stiu cu Micu are gemeni, dar obtinuti in Germania sau Austria.
zuzi
valeria72 spune:
Sandica..... asta da productie............tine-o tot asa. Te astept la odisee cat mai curand
..........si pe Mihai
Noi stam in patuc de aproape 6 sapt si am mai avea minim 9 de stat.
22+

Cat de mari suntem
Asa crestem noi
tamaryllis spune:
Buna!
Fetelor, va tog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat!
In urma unei laparoscopii am fost diagnosticata ci hidrosalpinx bilateral. Mi s-a recomadat sa incerc inca 6 luni natural si apoi scoaterea trompelor si FIV.
M-am orintat spre Ungaria. Ideea e ca eu am niste noduli la sani pt care iau Mastodynon. Analizele hormonale pe care le-am facut (prolactina, progesteron, TSH, ATPO) sunt in limite.
Intrebarea e ma accepta cu nodulii astia la FIV, sau nici de asta nu sunt buna?
Multumesc si va urez succes!
jovana spune:
Zuzi Faci unde crezi tu am o verisoara din din partea sotului care a facut la Budapesta si reusit primul fiv mie mi se pare ok ori unde eu am auzit mai multe nereusite da seghed si deasta am ales debrecen . Acum faci unde crezi tu nu te poti lua dupa ce spune lumea si nu tote avem aceleas probleme si organisme la fel tu cu sotul trebue sa te cansulti cum am mai zis daca DUMNEZEU iti da iti da oriunde asa ca fi optimista si roagate la DD . JOVANA 18 + 

ali762000 spune:
bulunaMultumesc mult pentru incurajare. Acum incet incet incep sa imi revin . Stii am esuat ca balena la mal
. In noiembrie ma duc din nou, sper sa reusesc de data asta![]()
Succes la analiza de sange, iti tin pumnii.
gyongyi: Multumesc mult ca ai fost alaturi de mine, mai incurajat, ajutat ..... etc.
ALI