Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (301)
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
na...hai ca am scapat...in timp ce pregateam masa, Clau comanda aparatul si uite asa am scapat.
de abia astept sa vina maine, sa va pregatiti de avalansa de poze pe care o voi pune
.
asa.....
ieri am fost la ziua nasicului, piticii s-au inteles bine, s-au mai ciondanit pe cate-o jucarie, dar per total au fost super. Robi e mai ok, tot asa antisociabil este, dar macar nu-l mai deranjeaza agitatia si musafirii. S-a lasat la greu pupat, i-am furat vreo 2 pupicuri dupa care s-a sters. la fel face si marco, se sterge dupa toata lumea.
Cand a adus tortul, a fost tragedie, vroia si marco sa sufle in lumanare asa ca au aprins si au suflat de ne-a venit rau.
La plecarea, marco a tinut sa precizeze ca mai merge la ei si a plecat cu un ATV de-a lui Robert. acum sa vedem cum il fac disparut ca sa-l predam piticului.
Am fugit pana in Mall sa vedem cat sunt camerele foto acolo si am plecat cu un DVD cu pinochio.
Azi noapte cica s-a trezit si a plands de vreo 4 ori, dar eu nu l-am auzit
. asa ca la ora 8 eu eram fresh si clau mort de oboseala.
Dus copil la gradi, era inceputa gimnastica, asa ca am ramas putin sa ma ditrez de spiridusul meu, care nu avea nicio tragere spre exercitii. L-a luat pe Mihnea, s-au pus intr-un colt si povesteau la greu, pana a venit ingrijitoarea si i-a bagat in coloana
.
Bianca noi am scapat de masele, dar tot marait e cateodata. Bine ca ai pe ce sa pui smiorcaielile, pe urma iti bati capul ca si mine, ca ci-o avea![]()
Au fost zile frumoase si la noi, si sper sa mai fie, asa-mi place sa fie toamna, nu cu ploi si frig.
Maraki deci i-ai dat grappa femeii de 5 euro 40 ml
. afacere de afacere ai facut
.
ciorba din varza murata nici eu nu am mancat.
ce mentalitate mai are si al tau sot, dar sa stii ca asa sunt multi italieni. spre ex. prietenul sora-mii ne zice ca el de ce sa se bage la banca ca sa-si cumpere un apartament? sa nu se poata bucura de viata? sa plateasca pana moare, ca sa ce? sa le ramana copiilor? aia sa-si faca
. mamaaaaaa cand il aud mor cu zile!!! se cearta la greu sora-mea cu el, dar asa sunt multi. mai bine sa stea in chirie decat sa plateasca o rata la banca, si ramai cu ceva al tau.....
of...of....
gata, fug sa-mi intind hainele.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
postasem ceva si am sters ca mi-au trecut dracii ![]()
![]()
![]()
am pus varza murata ca m.am gandit: daca se acreste cu zeama de varza, nu are ce sa fie rau putina varza nu?
santem la capitolul 301
Pe toate le.am intrecut de la scutece
In alte conditii am fi ajuns cred ca pe la 500 
![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
sal gagici
sunt moarta de racita....si ma doare si un picior
batranetea
am fost la munca si acu tb sa ma apuc de curatenie....am fost prin oras sa ma uit de biblioteca dar nu ear ce mi placea...sper sa vina gabi mai devreme sa ajungem pe la elvila
BIANCA frumoase poze se vede ca s au distrat copiii
...nu e lcd cadou de ziua mea ,eu vreau ceva personal
dar parac ma multumesc si cu telefonul ca din intamplare am vazut ca i cam scump
gabi ori ia nu
GIOVA hai ca mai e un pic si sa vezi relaxare![]()
MARAKI
naspa afacere ...cat despre garsoniere asa sunt ...tare scumpe
silvi_2005 spune:
Giova stai linistita ca nu m-am suparat pe tine
, ti-am explicat pe mess. Pana la urma la Ikea ati ajuns ca nu am inteles, ai vazut chestii faine de aranjat jucariile? ce lustra ziceai tu in forma de masina, de unde ai luat-o? Si noi suntem fani C&A pt Alain la haine de toata ziua, sunt f bune si se comporta bine la spalat, are o multime de bluze si pantaloni de acolo.
Cosmi sa stapaniti sanatosi tv-ul
Spor la cumparaturi in continuare.
Eu ieri cu toata duminica am spalat haine si am impachetat la ap vechi, suntem mutati de sambata in noua locatie si abia zi au remediat pb cu alimentarea cu apa la masina de spalat.Alain binenteles ca nu vrea in camera lui sa stea
decat daca stam cu el, cat am fost la celellat ap facuse dezastru aici in sejur cu jucariile
si tati l-a lasat sa faca ce vrea ca "statea cuminte". Mai inca o mie de chestii de facut si de amenajat, ma enerveaza ca m-a pus naiba sa iau in sejur covor alb cu ceva linii ondulate negre, deja e praf dupa 2 zile, Alain l-a patat cu paste cu sos de rosii.Cred ca o sa iau peste tot mocheta din aceea subtire care se poate spala in masina de spalat si gata, am rezolvat pb ca nu suntem noi de covoare acum
. La el in camera am pus ambele covoare de la ikea si tot mai ramene spatiu dar acolo o sa pun jucariile. Nu i-am adus nici a zecea parte si a umplut casa cu el, cred ca o sa ii las putine si restul in debara cu ele, o sa i le dau pe rand.
Ca mi-am amintit Giova ai luat covor pt camera lui Marco? eu personal le recomand pe cele de la Ikea ca se spala impecabil cu masina de spalat si se usuca imediat, sunt de calitate si nu se sifoneaza deloc.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
Silvie dar covoarele daca sant asa subtiri, nu se aduna in picioare cand se joaca Alain? Eu am mocheta din aia la metru cu model de oras cu stradute
Spor la treaba, ai o gramada de facut acum cu mutarea 
Cosmi sanatate 
Bianca pe unde esti?
Irina cum a fost in casuta voastra? Nu a vrut Mario sa plecati?
Giova ce ai cumparat pt >Marcolino? te-am mai intrebat
Am pus niste poze acum, unde este Angelo cu pantaloni de trening albastri, stii cat am dat pe ei? o sa ramai masca ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:

noi in parc, cu prietenul Mihnea si a lui mama, presimt ca majoritatea zilelor cu ei le vom petrece, la cat sunt de nedespartiti copiii. macar sunt oameni faini, n-au invitat la cabana lor de la munte, asa ca musai sa onoram vizita.
am mai pus si eu ceva poze:
http://good-times.webshots.com/album/566926751trUAJo?start=12
si de luna asta:
http://entertainment.webshots.com/album/567875001EnETXO
Cosmi insanatosire grabnica. daaaa, astept relaxarea, la cati nervi imi face zilnic marco....
pacat ca nu mai vine dana Ene cu familia, era fain sa ne intalnim.
Maraki sorry, dar nu mai stiam cine ma intreba de haine. I-am luat un hanorac portocaliu si o pereche de pantaloni verzi dintr-aia captusiti, si un fes misto. de ;la Cora i-am luat dulciuri, cereale si maieuri. Vroiam trening, dar nu am gasit nimic pt. el. La H&M cu siguranta erau, dar nu e la Szeged.
Silvia am citit, scuze, dar nu am apucat sa raspund.
La Ikea nu am mers, este doar in Budapesta, noi la szeged am fost.
cand vom ajunge si pe-acolo cu siguranta studiez toata piata pt. copii, dar numai in ianuarie la reduceri cred ca ajungem.
Ma bucur ca v-ati mutat in ap., lasa ca remediati voi toate probl., important e ca ati reusit sa va instalati. spor la desfacut cutii si alte cele.
fug la datorie, sper sa mai revin.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
irinatunza spune:
Buna dimineata, fetele!
Sper ca nu m-ati dat disparuta. De la serviciu merge foarte greu internetul, iar de acasa pur si simplu n-am mai reusit.
Am stat mult pe-afara ca tot a fost cald si frumos, ne-am dat in trenulet (da, am zis corect, ne-am dat .. ca m-a lasat tipul sa ma urc si eu cu Sabi )., apoi sus pe calut. Cam de cite 2 ori de fiecare ca nu-i ajunge fetei mele cite o singura data. Dar cind o vad cit e de fericita si cit ii place in trenulet mai ales, scot bani din buzunar pentru inca o tura.
Aseara insa a fost singura cu tati. Si s-a dat singura in trenulet. Apoi sus pe calut cu tot cu tati.
Azi tati are liber asa ca sta cu fata acasa. Cum e sarbatoare mare nu va face nimik decit sa aiba grija de Sabi. Deja si-au stabilit traseul pe-afara, care include , evident, trenuletul.
Ia uitati aici ce boxeri i-am luat mindrei: http://www.dropshots.com/irinamav#
Duminica am fost la KFC si i-a placut tare mult. A papat un copanel si o bucata din partea de sus a pulpei plus cartofi prajiti la greu.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Giova, e frumos de pica Marco ! Iar in costum.... e grozav. Si cum pozeaza el; mor de ris cind vad poza aia cu limbuta afara. Pozitie de fotomodel dar cu limbuta scoasa. E un scump.
Mai vad diseara poze cind ajung acasa.
Va pup !
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
d_melli spune:
Neatza si de la mare unde iar e frumos si soare!
Eu la munca cu nebuneala pe cap. Da ne-am mutat. Bineinteles ca nu e gata casa nici macar aragazul nu stiu daca merge. Ca sa nu mai zic ca si chiar daca ar merge nu am nici o tigaie sau oala
.
Mario in prima seara adica sambata dupa 12 noaptea cane uitam la meci dupa ce au plecat prietenii nostri si-a dat seama ca trebuie sa doarma si la usa ne-a expediat zicand "acasa la mamaia la nani" . Cu chiu cu vai l-am pacalit sa se uite la desene pana la 01 noaptea cand nu a mai putut de somn si a adormit.Urmatoarlee seri nici o problema s-a dus singur a dormit singur de zici ca statea acolo de o viata. Evident ca am avut ceva emotii. Dimineata ori ik duc la mama ori vine mama in functie de cum se trezeste. Mama sta la 100 de metri mai sus.
In rest, iar rte sa plec , ce ma enerveaza , dar mai revin eu.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Biancas spune:
Buna dimineata la 
Irina daca as sta la mare as venii cu tine la o tura de shoping sa iti cumperi toate cele ![]()
Maraki bine ca a ajuns plicul cu bani, nu mai e vremea lui Ceausescu sa fie controlate scrisorile. Iar despre bautura...tzeapa
..la lista de preturi ma refeream eu.
Irinatunza frumosi boxeri 
Cosmi insanatosire grabnica 
Giova frumoase pozele. Ce curte frumoasa are Mihnea 
Noi bine, ieri am iesit pe afara dar s-a lasat frigul mai spre seara. Imi caut cizme (botine asa ceva...mai sus de glezna si cu toc)..acum sunt in faza de probat...am gasit ieri 2 perechi care imi satisfac cerintele
si nu ma pot hotara care sa le aleg. Cred ca pana la urma leiau pe amandoua sa impac si capra si varza
. Imi trebuie pt pantaloni treisferturi si neimblanite.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...