Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (301)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova am inteles faza cu Ikea. Reduceri f mari nu au in iaunuarie astia cu mobila si cu aparatele electrocasnice nu prea aplica reducerile de ianuarie, poate in Ungaria e altfel. Spor la gasit patul, sa ne pui poza cu el; Am uitat sa te intreb , din ce povesteai tu de protectia ta de saltea am inteles ca nu e husa ca un cearceaf e ceva mai gros. Aici este si asa ceva dar intra-devar daca nu e din acelasi mat cu salteaua ii altereazacalitatile saltelei.
Irina spor la amenajari si eu sunt in aceeasi faza asa ca te inteleg perfect, abia de 2 zile au dat drumul la gaz, apa la masina de spalat doar ieri au reparat-o si frigiderul abia in seara asta imi ajunge de la celallt apAm oale si farfurii dar am uitat o multime de ustensile dincolo, de ex polonicul
Maraki nu se aduna deloc, stiu ce mochete zici tu,nu e ca alea. are pe spate ceva cauciucat special antiderapant.La ikea gasesti si numai protectia antiderapanta sa o pui la covoare.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daniela multa sanatate si fericire alaturi de piticii tai si de Robert!!!
eu la Clau la birou, a venit aparatul foto si am aterizat si eu din oras.
Am dus copil la gradi, nu prea vroia el, dar i-am promis ca mai merge o zi si pe urma plecam la Alba, unde va face ce vrea el, doar nu sunt eu in preajma sa ma crizez.

Irinutza ma bucur ca v-ati distrat la zilele orasului. asa face si Marco cand dam de trenulet, pleaca dupa 3-4 ture. noroc ca nu ne intalnim cu el decat rar. Cand ajung acasa ma uit la poze, sa o vad pe pitica in boxeri.
Bianca chiar iti sta super bine asa filata. si imi plac si pantofii tai. Vorbeai de botine, mi-am luat sapt. trecuta o pereche si azi iar am fost, plecam cu 2 perechi acasa. eu imi iau de la un mag. unde baga papuci refuzati la export, pantofi 90 lei, botine 150 leri, cizme 190 lei. In Mall sunt de la 500 lei in sus, asa ca m-am scos. credeam ca au primit ceva cu talpa joasa, dar cum erau doar cu toc, nu am mai luat acum.
E faina curtea lui Mihnea, asa e....dar si casa lui Ingrid...asta o am in minte, ca am trecut dim. pe strada ei.
Irina super ca v-ati mutat. ce mortal e Mario, auzi ca vrea sa doarma la bunica acasa. Lasa ca o oala, cratita mai iei si de la mama ta, cred ca are destule. nu dispera, cu timpul le faceti pe toate. ti-am zis ca eu nici acum nu am lustra in living si hota la bucatarie.

Am vb. azi cu Ralu, nu stiu cand ne vedem: vineri sau sambata, dar ne vedem.
gata, merg sa vad de ce e capabil aparatul si mai vb. cand ajung acasa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bianca pai iti platesc eu mijlocul de transport sa vii sa facem shopping insa tu platesti shopingul. Ca acolo e problema, nu de timp

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

am ajuns si eu acasa, am pozat ursul winnie de pe perete si m-a luat somnul. dar trebuie sa ma apuc de snitele...si nu am chef.

Silvia pai mergem in Viena la reduceri de haine, si e si Ikea acolo, stiu ca la ei nu au reduceri, dar numai atunci ajungem in vecinatatea unui mag. Ikea.
Patul masina este asta:
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Mobilier-1124/Plastiko-1146/5058/Pat-Sleep-Car.html
ramane sa ma anunte cand il au pe stoc si-l comand. Ap. foto l-am comandat ieri in Buc., azi la 12 era la noi. daca sunt asa de promti si cei cu patul, ne-am scos....shopping pe net facem.
am luat si eu protectie antiaderenta, pt. covoare, dar nu face mare branza. asa se duce marco cu covoarele noastre din dormitor....
cu protectia pt. saltea am facut poze pt. Astery, dar le-am sters.
hai ca mai fac 2 cu ap. minune si-ti arat cum e.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova mie imi place mai mult patul Bobo
Sant bolnava dar oricum nu fac nimic astazi ca e sarbatoare.

revin....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Silvia uite aici:
http://entertainment.webshots.com/photo/2375588820065845318gTLbFD
sunt 3 poze, protectia e ca un cearceaf dintr-ala cu elastic. imbraca efectiv salteaua, partea de deasupra e doar protectie, laturile sunt din material ca pt. lenjerie de pat. sper ca ai inteles cum e. foarte asemanatoare cu cea din linkul dat de tine, cred ca diferenta e in material.
Maraki si mie mi-a placut patul ala, dar pe urma am ramas pt. celalat, care il are si sebi de bumbita. e mai inalt, mai mare....
ce te doare?

azi m-am uitat de perdea cu cars si am si gasit. dar nu cumpar inca, astept sa vina patul.
Silvia lustra cu cars nu am vazut la noi, poate gaseste sorella in Italia. la voi sigur este. Nu cred ca vom gasi in forma de masina, dar cu desenele aplicate sigur este.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cred ca am un inceput de raceala ca ma dor toate alea, pana si degetele de la maini Am baut niste ceai contra racelii( am inceput de aseara ) si iau medicamente preventiv. Cred ca ai inteles gresit cu lustra in forma de masina, poate are desene vorba ta Sa stii ca Bobo e mai misto

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici

eu tot racita ...azi la munca am stat cu masca la gura sa nu imbolnavesc copiiiazi noapte parca am dormit mai bine

fata e la scoala ...ma duc s o iau si papan la mamaie ma duc si pe la el....tot cu masca
cand va aud de patuturi cu desene ,veioze si alte alea...al meu n are nicio tb cu tv cu desene...nu i plac nu se uita ,in schimb pune i muzica ca nu i sta gura si picioarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi cantaret sau dansator il faci pe Stef
Giova super patul. Cred ca va fi foarte incantat Marco de el . Eu chiar am masurat cat loc as avea si ca lungime am loc (am o servanta acolo) dar ca latime am doar 80 cm. Patul asta are 120 cm . Eventual daca scot servanta afara si nu il bg pana in perete...atunci as avea loc. Dar oricum nu ii iau dinasta, ii cumpar ceva de baieti dar mai ieftin putin .
Irina nici nu vrei multe . De banii de transport iti cumperi o gramada de oale . Pana si trenul e vreo 250-300 lei...serios de persoana . Cam atat ma costa si cu masina si mergem 4 persoane la o adica.
Multumim de comentariile din drop , am sters poza cu berea ..mai bine asa cu toate ca era o gluma .
Sa vedeti finul meu cel mic ce baga degetul in sticla de bere si gusta si el berea .
Eu nu am baut deloc gravida...eu de felul meu nu beau asa ca daca copiilor mei le va placea alcoolul sigur nu vor avea gusturile mele . Taicas-o bea bere deobicei, rar vin si mai rar restul bauturilor. Nu l-am vazut in viata mea beat nici macar foarte ametit si ne stim de 16 ani .
La cat imi plac mie oamenii care se imbata ...pe copiii mei ii voi sfatui ca daca se intampla cumva vreodata sa bea peste masura sa meaga sa doarma in alta parte ..la bunici de ex . Nu de alta dar s-ar putea sa le incid eu usa in nas la cat sunt eu de antialcool . Deh..fiecare cu fixurile lui...nici in familia mea acasa nu s-a baut...tatal meu nu bea..foarte rar cate o bere...si aia o impartea cu maica-mea . Nelu bea cu masura dar se opreste la timp. Si bine face ...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Cosmi, cred ca ii va placea lui Stef o staie pt. karaoke. si lui marco ii place "musica" cum zice el, dar masinile sunt pe primul loc.
maraki, cosmi aveti grija si tratati-va. insanatosire grabnica.
Bianca la toti copiii le place berea. sa nu las o bere si pe marco in aceeasi camera, ca-l gasesc turmentat.
Nici mie nu-mi place alcoolul, rar beau/gust cate ceva. Clau e fan whisky, vin rosu si bere. in ordinea asta le prefera.

am si mancat, noroc ca a venit Clau, de nu...nu-mi era foame. ne-am si pozat, acum merg dupa pitic, azi mergem la noi in parc, macar acolo nu fuge ca nebunu si eu dupa el.
pe mai tarziu.

_

Mergi la inceput