Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (301)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eheeei, gagici ce faceti?

Cosmi sa stapaniti sanatosi LCD-ul Se vede frumos? Eu pe acasa, am pus sa fac o ciorbita de porc cu varza murata( prima oara pun murata )masina de spalat e in functiune iar mai incolo o sa bag putin aspiratorul si am restanta de praf in sufragerie Angelo e cu Giorgos la socrosenii deci pot sa fac linistita treaba fara sa ma uit la ceas ca trebuie sa manance si sa doarma Ieri am fost si am cumparat inca un trening pt Angelo si un pantalon separat de trening,le luam incet, incet ca s.a lungit baiatul
Silvie ieri nu m.am prins la ce te refereai, noroc cu Giova ca a specificat despre lista
Giova ce dansuri face Marcolino? Populare? A invatat ceva?
Bianca ce faci? Cum ai petrecut ieri?

Haideti sa va spun ce afacerista lui peste sant Dimineata pe la 6.30 vine o nemtoaica si bate la usa la rest. Eu fac semn ca e inchis dar insista.....deschid si ma roaga sa dea un telefon sa faca o comanda la taxi. I-am dat telefonul dar nu stia ce nr. sa formeze nici eu habar nu aveam Femeia arata ingrijita, curata, era in jur de 40 si ceva de ani dar cand a trecut pe langa mine, surpriza: miroasea a bautura Imediat mi.a venit in minte patania veche cu schizofrenica Incepe tipa sa ma intrebe daca poate cumpara o sticla de vin si scoate 50 euroi....eu spun ca nu am sa-i dau rest, ea:"egal" ( adica-i este indiferent )Insist ca nu pot sa o servesc si imi cere cogniac Pai habar nu aveam care este cogniacul pt ca nu scria pe sticla Imi arata ea o sticla, o desfac, miros si-i pun nene intr-un pahar cam 100 ml Dar si eu proasta ca asteptam sa zica ea " stop " Scoate 10 euroi si ma gandesc ca totusi sant in castig, o intreb daca vrea gheata ( la cat ma pricep eu la bauturi va dati seama ) si imi cere o apa minerala. I-am dat o sticla la 2.60 euroi, se duce la o masa si incepe femeia sa bea....in 4 minute a ras bautura si imi cere alta Eu ma uit la ea si-i spun ca nu sant chelner( in ideea sa scoata alti 10 euroi ) dar ea spune ca stie si asteapta ma duc ca proasta si-i pun iar vreo 100 ml, o sfatuiesc sa ia metroul 2 statii si sigur unde va cobora gaseste taxi. Gagica a baut imediat cogniacul si a plecat Eu bucuroasa ca am facut 10 euroi bacsis, ajung acasa si...aflu de la Robert ca bautura cu care am servit-o pe nemtoaica, costa 5 euroi dar cred ca nici 50 ml( mi.a descris un pahar miiiic de zici ca este eprubeta ) Trebuia sa imi dea tipa vreo 30 euroi cel putin pt. ca daca ma gandesc bine i-am pus vreo 150 in pahar Personal nu pot sa zic ca am pierdut ceva ca nu era barul meu dar ma ooftiiic cand sant pacalita Giorgos mi.a spus sa nu mai deschid la nimeni usa, cine stie ce se poate intampla Cam asa a fost dimineata mea

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

salutari!!!
pana se termina pranzul, stau si eu pe net, caut de nebuna un aparat foto si iar nu stim de care sa luam. si-l vreau si urgent, pana mergem la munte.

Ieri am fost la szeged, am luat ceva haine la marco de la C&A si ceva pt. noi de la un alt mag., oricum oferta a fost slabuta si preturi nu foarte mici. mai mici decat la noi, oricum.

la ora 17.30 mergem la ziua nasicului, asa ca pana atunci prin jurul casei. Dim. am fost prin sate dupa teren si prin parc cu piticul.

revin.....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

daca tot s-a trezit piticul si noi nu mai putem dormi...revin cu partea 2:
Cosmi sa va puteti uita mult si bine la LCD. bine a facut ca a luat asa mare, al nostru e de 40 inchi, peste 100 cm, dar e si livingul mare.
14 mp bucataira? as vrea eu sa o avem asa mare, la noi e lunga si ingusta, ce coltar sau masa cu scaune?
Bianca super ca v-ati simtit bine in deplasare. vei avea unde sa-i ti ziua lui dani, super fain, nu?
Maraki numai tu poti faca asa ceva. ai patit-o dar tot nu te lecuiesti si deschizi usa. d-na cunoscatoare, a zis ca l-a prins pe DD de picior, cand a avzut cat a baut cu 10 euroi.

duminica placuta in continuare, merg si eu la un dus.
cred ca ma paste o raceala....taman acum.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

CREMA, FRUNZA, FRANA, FRUNTE
in cuvintele astea il zice perfect pe R.
sa speram ca ne imbogatim in curand orizontul.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...am terminat si pt ziua de azi...deja Dani doarme.
Am fost in cetate la zilele vinului...astept focurile de artificii care se vad si de la mine din bucatarie. A fost frumos, s-au dat copiii pe hinte, trenulet, au sarit..a fost frumos. Afara a fost placut, lui Dani ia-m dat doar trening si o bluza dedesupt. A primit de la nasa-lui care a venit din Turcia un trening super fain . Inainte sa mergem in cetate au fost la noi in vizita ceilalti nasi a lui Dani cu bebe mic..(10 luni).
Maraki ce ghinion poti sa ai ..si eu cand am citit inceputul ca a batut o femeie la usa si iar i-ai deschis m-am gandit ca o sa patesti cum ai patit cu scrizofrenica aia . Pai ar trebui sa existe o lista de preturi pe acolo nu? De ce nu te-ai uitat pe lista?
Giova da e super ca am unde sa ii tin zilele de nastere ale lui Dani. Si Sandra mi-a spus ca ziua ei vrea sa si-o tina acolo. Pana la vara mai este. Deci s-a pus Marcolino pe treaba si a invatat sa pronunte R. Bravo lui.
Irina ca tot mi-am amintit...cum a fost prima zi in noul apartament?
Toanca tu ce mai faci? L-ai dus pe Matei la gradi? (presupun ca i-a trecut boala de atunci)
Anasol voi cum sunteti?
Azi am constat ca i-a iesit lui Dani un colt la ultimul rand de masele ce ar trebui sa ii iese. De asta e asa ...ciufut cateodata pana ii ies inca 3..... am ce trage .

Maine trebuie sa duca Dani la granita fructe autohtone...i-am pus intr-un cosulet cu toarta o para, un mar, un strugure, 3 prune, o lamaine si o portocala ( lasa sa fie si straine ). Maine vor invata fructele si dupa aceea le va face un cocktail de fructe . Am facut si un CD cu mp3 cutiuta muzicala sa aibe ce asculta.
In rest nimic nou...incepe o noua saptamana...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

A..Maraki...cum vine aia ciorba cu varza murata? Nu am auzit inca .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

hahahahaha Bianca Fata adevarul e ca nici eu nu am auzit pana acum de ciorba cu varza murata A fost un experiment dar sa stii ca a iesit buna Am pus doar jumatate dintr-o varza micuuta, asa de proba sa nu stric munca in bucatarie Fata nu exista lista de preturi, au casa de marcat si sant coduri, bonul ajunge la bar cu pretul si cam atat.Tipa nu a vrut sa ma pacaleasca, femeia a scos initial 50 euroi dar eu....proasta ca nu i-am luat si-i dadeam o sticla de vin care costa 30 euroi.E lasa ca m.am scos de 2 pachete de tigari
Giova bravo lui Marcolino Noi mai avem de asteptat Sa poarte sanatos hainutele Ce i-ati luat?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

bai cat ma enerveaza omul asta I-am aratat preturile din Bucuresti la garsoniere si auzi raspuns: nimeni nu cumpara la banii astia Pai de unde stie el cine si ce bani are sa isi permita? daca nu putem noi inseamna ca toti sant asa? Era o garsoniera pe Stirbei Voda la 1.300 mii euroi si in general in cartierele normale de la 60-65 mii in sus....Incepe el sa faca socoteli ca si credit la banca daca iei, nu apuci sa platesti datoria si ramane pe spatele copiilor, etc. Incepe rau sa ma enerveze cand face pe atotstiutorul si...nu e asa....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Eu inchid pravalia si tot eu o deschid? Astazi a primit mama plicul cu bani a ajuns dupa o saptamana dar au fost banii la mare fix ca erau in pana rau de tot
Bianca, vezi ca uneori neuronii mei nu lucreaza( vb foarte serios, trebuie sa ma duc la un control ) Este lista de preturi la restaurant dar eu ma gandeam la o lista special facuta pt barman, sa fie afisata acolo numai pt el cum sant inghetatele ca model cum trebuie sa le pregateasca M-am uitat azi in lista, grappa care am pus-o eu costa 5 euroi 40 ml

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

am venit si eu acasa, dar sunt ocupata cu ap. de comandat de pe ent.
acum vine sotul la masa si iar nu pot sa scriu mai mult.
revin cand scap de sot si ap. comandat.
si o sapt. buna sa aveti.

_

Mergi la inceput