Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (301)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca pai sincer am cam citit pe diagonala, dar nu sunt singura.
Clau nu mai fumeaza, are o luna deja, aproape 5 sapt. tare bine este fara fum in bucatarie, hainele miros frumos, etc.
Daca ii tin ziua lui marco la un club, tot acolo vin si adultii fara copii. nu fac si acasa tambalau. n-au decat sa se integreze cu parintii, sau sa nu vina.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bumbi dormitorul nostru este mai mare putin ca si camera Sandrei (are vreo 14 mp si camera Sandrei 11..camera lui Dani vreo 7 parca ). Sa ne mutam noi in camera lui Dani nu e buna ideea. Ori o mut pe Sandra langa Dani tocmai in ideea sa fie ei impreuna ori las totul asa...fiecare separat si noi langa Dani cu camera. Lasa va explic odata cu poze ca asa nu intelegi .
Eu merg dupa Dani la gradi, dupa care ne pregatim sa plecam la Cj.
Ne auzim maine seara...

Weekend placut tuturor

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Bianca pai sincer am cam citit pe diagonala, dar nu sunt singura.

mai citesc si eu recunosc...

Bravo lui Clau

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca drum bun sa aveti.
eu azi iau copilul la ora 17, are dansuri de la 16.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

BIANCA DRUM BUN SA AVETI...DISTRACTIE FRUMOASA PE LA PETRECERI, AI GRIJA CAT MANANCI (SPER DIN SUFLET SA NU TE SUPERI) SI DISTRACTIE MAXIMA COPIILOR!!!

GIOVA, SPRO LA CUMPARATURI....SA NE POVESTESTI CE MISCARI A MAI INVATAT MARCO LA DANSURI...

VA PUP ! UN WKND PLACUT, FARA PEROPETII SANATATE MULTA PITICILOR SI LA MAMICI!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum ajung si eu in zona calculatorului. Personal asa m-am saturat de anumite reactii si replici nu o sa ma deschid vreodata subiectul, o sa vb strict legat de subiectul copii si gata.
Bumbita sa iti raspund ca ma intrebai de Alain, emai bine, ia antibiotice inca o vreme dar nu mai face febra si se vede ca si starea generala e mai buna. Ti-am vazut piticii sunt niste comori sa iti traiasca ca sunt tare scumpi amandoi. Si eu sunt mare fan Ikea in cea mai mare parte am mobilat tot ap de acolo si dormitorul nostru si sejurul si camera lui bb si in bucatarie niste chestii, ce am luat de la alt magazin de aici un birou si un scaun de birou nu se compara la calitate si la montat cu cele de la Ikea. Noi am fost si azi in Belgia la Ikea sa luam maruntisuri si chestii de mici aranjamente, in special pt camera lui Alain. La faza cu chestii de aranjat am fost un pic dezamagita ca aratau f faine pe net dar in realitate nu mi-au parut asa, au ceva cutii de carton mortale dar pe care le-ar face Alain varza imediat, cele de plastic de care m-am cam saturat si un cufar alb dar care nu are capacul atasat si deci e cam periculos asa, parerea mea.Mai aveau ceva cufar rosu din cefa material ca fasul care nu mi s-a parut deloc solid.Mai aveau la capitolul noutati un aranjament de lemn in care se bagau sertarele de plastic dar era facut cumva progresiv in forma de scara si ma si gandeam ca o sa se catere Alain pe cap si isi va da drumul in cap din varf al meu e Terminator in persoana tot ce iau trebuie sa am grija ce tampenii poate face cu el. Sa nu iti para rau de mobila Mammut ca poti sa o asortezi cu orice, merge cu patul rosu f bine, noi am luat masuta rosie si scaunelul albastru ca mi se parea prea albastra tota camera. Vezi ca au ceva covoare de copii f faine si ieftine, aici au fost 15 euro, eu le-am luat mai demult, cu un orasel pe ele cu strazi si cladiri, Alain se joaca cu masinile pe el. Se spala cu masina f bine si se usuca imediat, am luat 2 si le tot schimb. Cam asta stiu eu de Ikea, in special al capitolul copii, poate sunt diferite produsele putin in Ro, nu am avut nervi sa ma uit in catalogul ala ca o revista si imi ia si o gramada de trafic chestia asta, scap luna asta de ab asta cu limitare. Ce mai aveau f fain azi oferte la chestii de bucatarit, am luat si eu niste tigai si niste chestii chiar daca nu-mi erau absolut necesare ca nu am rezistat. Spor la amenajat casuta salutari si pupici de la noi.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Noi inca acasa, il asteptam pe tati de la sala, sa pape Marco si pe urma sa doarma pana in Szeged.

Ieri ok, am plecat cu scandal de la gradi, vroia sa mearga cu Mihnea, dar el pleca la bunici la Sibiu, si uite asa mi-a in masina pana acasa. Chiar ii ziceam soranei, trebuie sa ne schimbam ora de mers dupa ei, ca zilnic ne intalnim acolo.

Silvia spor la amenajat. sa va fie de bine cumparaturile facute.
Chiar ca e mult albastru in mammut. eu i-am luat masuta rotunda albastra cu 2 scaunele verzi[dintr-alea cu spatar). tare mi-a placut combinatia si e fain si verdele.
si eu trebuie sa iau ceva cutii pt. jucarii. ma bazam pe ikea, dar daca nu sunt cine stie, iau de aici.
Ma bucur ca alain e mai bine, tot asa sa o tina.
Chiar am observat in poze covorul respectiv, e misto, dar eu vreau mai mare, asa ca sa vad daca gasesc, daca nu iau simplu.
Imi pare rau ca te-ai suparat pe chestia cu lista. Nu asta a fost intentia mea, eu am explicat cum sta treaba. am scris si atunci cand am scos pers. respective din lista, dar daca ele nu citesc la noi, sorry.
eventual fac o nota jos, poate asa citrsc si cand au chef si simt ca vor sa ne impartaseasca ceva, sa o faca, nu sa nu scrie ca nu sunt pe lista.

Sambata faina sa aveti.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SAL GAGICI

acu am terminat curatenia....offff ca parca au intrat zilele in sac asa mi s a pus pata sunt franta de oboseala si mai tb sa i duc si in parc pe copii....mai eu am vazut apartamentte cu 5 camere sunt misto dar camerele s mici adica ff mici...si eu m as muta la 4 camere si o s o fac pb dar nu anul asta ca avem loc aici deocamdata dar daca nu gasesc bucatarie asa mare nu ma mut ,pai bucataria mea are 14 m2 am coltar masa cu 3 scaune o gramada de dulapuri plus ditai frigiderulm as muta dar as vinde asa cu tot cu mobila

GIOVA sa ia bafta la cumparaturi si sda gasesti lustra....cat despre sotu ca s a lasat de fumat jos palaria
DMELLI asa i copiii mici vin cu parintii la bianca nu i cazulsi s niste preturi la centrele astea...30 ron un meniu ,300 un clovn asa ca te inteleg
BIANCA drum bun si relaxare la cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

aoleuuuuu ati parasit corabia??????

noi am fost la auchan pt toate cele trebuincioase intr o casa...aseara gabi s adus sa cumpere masina cu telecomnada ca l a capait stefan si a luat si un lcdca daca cu mine nu se punea de acord a luat problema in mana,macar m a ascultat si a luat de 94 cm asa ca acum musai sa iau alta bibliotecaom vedea important ese ca mi a facut o mareeeee surpriza

papan????un scump si un iubaret ne spune ca ne iubeste si ca i a fost tare dor de noi.

voi fetele pe unde sunteti????

Mergi la inceput

Buna diminata la amiaza
Eu putin cam obosita....nu e de mirare ca vineri spre sambata am dormit o ora jumatate . Am fost intr-un club cu muzica veche , super a fost . Am stat la un coleg de-al lui Nelu, a doua zi Nelu la cursul ala...saracul . La amiaza am venit spre casa, am luat copiii de la socrii, i-am imbracat si la party cu noi. Am ajuns acasa pe la 23.30...ma mir ca au rezistat copiii atat. E frumos la club la prietena mea...chiar va iesi ceva frumos, mai trebuie sa ii vina labirintul cu topogane si bile ca in rest e aproape gata.
Am pus poze in drop pt cine vrea sa ne vada:
http://www.dropshots.com/biancas1
La facultate nu am avut puterea sa ma duc...aveam de la 8 la 14 un curs, de la 14 la 18 altul dar...nu fac fatza neuronii mei azi la atata informatie
Am mancat de amiaza, l-am culcat pe Dani si mai trag o tura de somn...se simte o noapte nedormita.
Cosmi sa stapanesti sanatoasa TV. Bine ca Gabi a luat problema in mana..ca pana ne hotaram noi femeile ce vrem... TV e cadou de ziua ta?
Giova ce ati gasit in Szeged?
Silvi spor la amenajari.
Bumbi, nu ma supar eu asa ushor .
Dupa-masa mergem in cetate ca e ultima zi la festivalul vinului. Oricum nu avem unde iesii asa ca acolo e super bine.
V-am , o dupa masa placuta tuturor..

Mergi la inceput