Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (301)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bianca, pai tu ai ditamai apartamentul, mai...tinand cont ca este la bloc construit de stat. super!!! fiecare copil are camera lui, nu? e super asa! eu m-am gansit ca pana la scoala sa stea amandoi intr-o camera si dupa aceea fiecare cu camera lui.

giova si ce mobila - sifonier, dulap - te-ai gandit sa iei avand in vedere patutul-masina? sunt curioasa...pentru ca eu m-am tot stresat ca nu prea se potriveau...pana la urma m-am hotara la mamut, desi, sincer nu prea merg, pentru ca imi placeau de mult tare mult. stii ce e super la patul asta??? ca il poate folosi pana la 14 ani, daca ii va placea...este rezistent. eu ma culc seara langa sebi pana adoarme.

eu nu am vazut tapet cu the cars. i-am luat lustre cu 3 avioane si la galerie marginile tot din avion, de lemn.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

bianca, esti mortala!!!!!si tu esti la fel de pofticioasa ca mine!!!! normal ca nici mie nu mi se pare chiar corecty...roi la bal, ori la spital...aici unde am vrea noi sa facem...este o patiserie - fast food, nu stiu cum sa-i zic....jos este cofetarie....fast food, iar sus este loc de joaca si mese...parintii pot manca pizza, bea o bere/suc, iar copii la fel, ce vor. au animatoare, jucarii frumoase, dau cadouri la copii, organizeaza concursuri...eu zic ca e chiar frumos....

apropos, ce ti-ai luat din real??? mai tii cura de slabire, ceva? eu nimic...m-am lasat de orice...dar nu mai am nici timp sa mai mananc ...

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bumbi cum se numeste locul cu pricina? Moama cate s.au schimbat in Bucuresti.....inainte era Tip-top dar nu avea fast-food..doar pizza si prajituri Imi placeau mult covrigii polonezi insiropati Parca sant pe alta planeta de cand nu am venit acasa.....multe imi lipsesc......mi-e dooor.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbitoooo!!!! please, nu mai stii nimic de importator? nu scria pe cutie?
Oricum Clau a zis sa o las balta, sa comand prin ultimul site gasit ca ies mai ieftin cu 160 roni, chiar daca e mai scump curierul.
partea proasta e ca nu are importatorul patul pe stoc, la toti dureaza 2 sapt. pana il primesc.
acum ne gandim sa luam pe alb, ca si asa e la moda sa ai masina alba.
Ca si dulap eu i-as lasa asta pe care-l are acum, cel de bebe, alb cu fluturasi, flori si soare. stiu, da ca nunca-n perete, dar zau de pot acum sa-i cumpar dulapul din seria lui sleep car. l-ai vazut, nu? e sub forma de pompa de benzina.
Intr-adevar, daca ai luat patul rosu e cam naspa cu mobilier mammut, il faci stelist ce mai...cel mai fain ar fiio sa-i faci un dulap la comanda, pe rosu, sau vezi tu ceva sa maerga...culearea stejarului, wenge, simplu si te-ai scos.
Eu chiar voi cauta lustra cu masina, ma uit si maine la unguri, o pun pe sora-mea in Italia....doar cea cu winnie de acolo am adus-o.
scot mocheta cu winnie si voi lua un covor simplu, sa nu mai incarc camera cu atatea masini desenate.
Bianca sa stii ca ai dreptate, ap. cu 5 camere numai la mine in cap este. eu la bloc nu imi iau femeie in casa, dar daca as avea o vila, chiar daca e mica, mi-as lua femeie. pai numai cate geamuri vor fii si panouri mari, caci noi asa visam, pai ce sa fac...sa-mi petrec viata spaland la ele?
irino la blocurile astea noi sunt alte preturi la intretinere, avem si alte cheltuieli, ne mai si fura, ce mai...cartier rezidential ne-a trebuit....lux platim.
asa e cu party pt. pitici. noi am avea cred vreo 10 copii, mai pui si 20 parinti, pai nu poti acasa. la cei mai mari, cum e Bianca de Cosmi e mai ok, ii aduc parintii si se intorc dupa ei, dar la astia mici, nu-i poti lasa singuri.
si eu caut un club, la marco la gradi face, si am avea si reducere, dar nu vreau sa duc copilul tot acolo, caut locatie noua. sunt multe si la noi, dar trebuiesc vazute si facuta oferta.
maraki pai clar are ceva piticul ala. nu a mers cu el la niciun doctor?

revin dupa ce mai si muncesc putin.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

NUUU, MARAKINA, EU VORBESC DE LOCUL RESPECTIV CARE ESTE IN CV...scuze, pentru majuscule.....noi acolo inca ne serbam evenimentele, acolo ne simtim bine, acolo ii avem pe ai nostri , acolo este ACASA.....Bucurestiul pentru noi este o "casa de imprumut", UN ORAS DE IMPRUMUT.

este normal sa-ti fie dor de locurile natale, unde ai copilarir, sa-ti fie dor de strazile, locurile pe unde te-ai plimbat ca adolescenta, unde ai facut liceul, unde te-ai indragostit prima data...etc.

mie oricum craiova mi se pare muuult mai frumoasa, mai curata decat inainte. in wknd cand mergem acasa parca am merge in staiune asa mi se pare.....ne plimbam toata ziua....ne vizitam prietenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Pai Bianca te-ai dus la ziua unui copil , ca sa nu mai zic ca trebuia sa duci copilul nu sa stai si tu si ce vroiai sa bagi al ghiozdan la greu? Pai atunci de ce nu te-ai dat si pe tobogan? Coppiii cu copiii , adultii cu adultii. Cand e ziua adultilor la fel , puradeii la treaba lor.De ce nu ati plecat si voi la plimbare decat sa salivati pe acolo?
Giova lasa sa il faca stelist ,ce ai ceva impotriva? Steaua e forza!Lasa ca stiu cum e cu astia mici tocmai de asta ma enerveaza ca doar nu sunt copii de mers in 4 labe.Mi pare rau acum pe bune sa ai 40 de perosane intr-un apartament ca grijamaimare el a adulti ca pe aia trebuie sa ii multumesti.Asa ca la gara...la spatiuld e joaca.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

giova si eu zic ca mai bine il comanzi de pe site..in cat timp ajunge? in trei zile? oricum vreau sa-ti ca e fffffffffff usor de montat. incredibil chiar...tot patul sta in 6 suruburi. iti vine sa crezi...eu am zis ca o sa fie nasol, fragil...si nu e deloc asa....si are un luciu.....

eu deja am luat deja mobilierul mamut...asa ca nu mai am cale de intoarcere, dar ma gandesc ca ii iau lui edi patutul mamut...ii fac lui camerav lui albastra si sebi ramane cu masina lui, ii mai iau un dulap alb de la ikea ( sunt innebunita dupa produsele lor ) si gata, i-am facut si lui camera....asata daca ma supar, spre oftica lui soacra-mea....

ati vazut noul catalog de la ikea...ce parere aveti de noile produse...pentru copii am vazut o gramada de dulapuri, dulapioare, cutii, locuri de depozit...ideale in camera lor, avand in vedere multele jucarii care le au...

referitor la carti...si eu i-am luat ieri lui sebi o caret ACTIVITATI PRACTIVE de la 3 la 4 ani ( nu mi s-a parut foarte complicata )si o carte cu magneti...pentru invatarea cifrelor. nu am avut timp aseara sa ne uitam pe ea, dar de luni incepem...."joaca de-a invatatul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbi eu asa m-am saturat de albastrul din mammut...o iau razna daca ii cumpar si dulapul cu comoda la fel. Asa e zugeraveala decorativa pana la jumatatea peretului la marco in camera, asa ca sunt satula de ea.
Si mie imi plac cutiile pt. depozitare de la Ikea. abia astept sa mergem in Budapesta sa-i cumpar si lui marco. super ideea cu dulapul de la ei. la asta nu m-am gandit.
Irina noi platim la administratie in baza calculului pe m2, nu pe nr. de pers. se aduna cat ai la ap. cu boxe, garaj si loc de parcar, se face un procent si fiecare familie plateste X% din totalul cheltuielilor comune + mc de apa consumati de fiecare in parte.
Noi cum avem suprafata mare un loc de parcare si garaj, suntem al 2-lea ca procent pe scara dupa cei care au mansarda.
Bumbi patul vine pe stoc in 2 sapt. si dupa ce dau ok-ul a 2-a zi e la noi, sau a 3-a depinde ce bafta avem cu curierul.
asa ca...in maxim 3 sapt. sper sa aiba o noua camera marco. pana atunci caut lustra, perdea si covor. Sa ma gandesc ce culaore zugravim, cum ti-am spus, ma irita la ochi albastrul asta si musai sa-l scoatem, facem o culoare de sus pana jos, calda, placuta.
Imi pare rau de banii dati pe banda cu winnie si abtibildurile de pe perete, dar....asta e. M-a mancat in fund sa-i fac camera de bb, acum copilul vine cu preferinte...of de stiam nu-i cumparam decvat un patut si atat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mai Irino pai daca mi-au zis sa iau loc la nefumatori sau fumatori ce era sa fac? sa plec? . Am vazut si auzit si eu ca asa e moda noah, numai eu fac tambalau si dau mancare la toata gasca (dar ar fi si culmea sa nu fac asta avand in vedere ca vin si finii mei nu? Si ei nu au copil...pai sa nu ii chem? S-ar supara....sa nu le dau sa manance nimic dupa ce s-au cheltuit sa cumpere cadou la copil? Ne cumpara la fiecare cand e ziua de nastere, la Sandra la Dani si ei sunt doi doar ) Hai mai...eu nu gandesc asa...daca e bal sa fie...nu ma imbogatesc sau nu saracesc daca comand pizza sau fac sandwisuri pt toata lumea. Plus socrii, maica-mea...ar sta acolo cu gura cascata...sau sa nu vina sa isi vada nepotul sufland in tort? Atata le trebuie . Sau pt ei sa fac special acasa? (Pacat ca nu s-a bagat icoana dinaia cu un deget ). Lasa mai sa fie bine...toata lumea mulumita si eu cand merg la altii mananc acasa noah ca am mancare .
Bumbi regimul lui peste il mai tin ...as vrea eu... am nunta pe 25 si as fi vrut sa intru intr-o rochie si sa dau vreo 7 kg jos dar ti-ai gasit . Ambitia imi lipseste cu desavarsire, mai cumpar haine .
Giova te intrebam daca Clau mai fumeaza.... (te-am prins ca nu citesti tot ce scriu ).
Cand va aud cu camere de copii...cu lustre si mochete...si eu vreau dar nu prea merita sa investesc in camera lui Dani. Dani sta in camera lui doar cand doarme....
Bumbi da, fiecare copil are camera lui, doar ca Dani e mai defavorizat, el sa ajunga in camera lui trebuie sa treaca prin dormitorul nostru . Si nu sta singur acolo sa se joace cu toate ca acolo e maldarul de jucarii, de acolo isi mai aduce in camera mare si noi le ducem inapoi ca ne-am saturat sa tot calcam pe jucarii . Deci camera lui e "dormitor" pt el, camera Sandrei si camera mare e teren de joaca pt el.
E si mic locul acolo la el...nu foarte mic dar mic si ma gandeam sa ii cedez dormitorul Sandrei sa il fac camera ei si atunci amandoi sunt impreuna dar fiecare separat in camera. Dar nu stiu daca pe viitor va fi o idee buna...mai ales cand Sandra vine cu vreun "tatuat" acasa si vor vrea si ei sa stea linistiti. Dani cu siguranta si-ar gasi motiv sa mearga la el in camera . Noah...nu stiu cum facem...inca rumegam problema.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

BIANCA, STII CUM AM FACUT NOI??ACUM CAT SUNT COPII MICI, LE-AM "DAT"LOR CAMERA CEA MAI MARE, PE CARE MAJORITATEA DIN BLOC SI-AU ALES-O CA DORMITORUL LOR. ARE VREO 15 MP. AM ZIS CA ASTA SA FIE CAMERA LOR....CELELELATE DOUA AU IN JUR DE 12 MP. CAND VOR FII MAI MARICEI SI VOR AVEA FIECARE CAMERA LOR....O SA NE REPATRIEM...NOI IN CEA MARE SI EI IN CELEL MICUTE....ASA CA POATE TRECETI VOI LA DANI IN CAMERA PANA SE FACE MAI MARE SAU LA SANDRA DACA E O IDEE MAI MARE....VEDETI SI VOI....ORICUM PREFERAM CA COPII SA AIBA IN CAMERA LOR SI LOC PENTRU JOACA DECAT SA MAI VAD PRIN TOATRA CASA MASINI, MASINUTE, MINGI, BILE ETC..SA CALC PE ELE...ETC

Mergi la inceput