Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (301)
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:

am ajuns si eu acasa, azi nu mi-am pus nimic in program decat sa termin curatenia.
I-am luat 2 carti lui marco: povestile fratilor grimm, si cele ale lui Creanga. super ieftine, de la ed. Eduard. prima 15 lei, a 2-a 18 lei. altele au niste preturi de pici jos
.
La noi este cald si frumos, la fel a fost si ieri.
la gradi ne-am intalnit cu mama lui Mihnea care mergea cu piticul in Botanic. cand a auzit al meu...nu s-a mai dezlipit de ei. asa ca, ea a plecat cu piticii in parc, eu m-am intors acasa sa-i iau moto, sa descarc papetaria pt. biroul lui Clau si 30 min. mai tarziu eram in parc.
Mihnea e super cuminte pe langa Marco, este mai intelegator, mai linistit...marco e opusul: nu a vrut sa-i dea motot (Mihnea in schimb i-a dat o masinuta alataieri cand am plecat de la ei), a plecat cu moto in cealata parte a parcului, de l-am cautat de nebuna
,
. am venit tare suparata acasa...
Toti prietenii pe care ii are marco sunt innebuniti dupa el si-i fac toate poftele, in schimb al meu e un parsiv, care stie doar sa profite de pe urma lor
. ce ma fac? nu vreau sa fie asa, e drept, ca in ziua de azi e mai bine sa ai o asemenea atitudine, dar totusi...astia sunt prietenii lui.
Ne tot miram noi mamicile, ce prietenii stranse pot lega la o varsta asa de frageda. ce sa va mai zic ca Mihnea ma ruga sa-l las pe marco sa doarma la el...de acum!!! nu au nici 3 ani si deja ne pleaca de-acasa....tare in viteza se dezvolta lumea asta, pe cuvant
.
asa....tocmai am vb. cu dana_ene si vor fii la Cheile gradistei in aceeasi perioada cu noi. asa ca o punem de-o intalneala, eu fara copil.
Cristina e ok daca trimit alea prin dana? sa nu ma mai complic cu posta....
Irina, Bumbi stati linistite cu amenajarea apartamentului. noi avem 2 ani peste 2 sapt. si candelabru in living tot nu avem, mobilier de baie si oglinda tot nu avem, daca ati stii cum se rascheteaza clau....deasupra bideului intr-o oglinda mica
.
si ne bate gandul sa ne mutam...e prost impartit apartamentul, camera lui marco e minuscula, ne tot gandim cum naiba sa organizam mobila ca sa incapa si patul masina- care e o enormitate....
faceti totul cu calm si cand aveti bani, nu trebuie sa fie totul pus la punct. aaaa....si hota nici acum nu am cumparat-o, nu e scumpa, caci numai un model se potriveste, dar nu prea ajung la cei de la Franke si uite asa....
Cosmi e nasol cu ziua de nastere la Mc, si eu trebuie sa caut pt. marco, avem invitati acum, dar numai baieti.
Bumbi nasol ca se bagau neamurile in socotelile voastre, doamne ce urasc chestia asta. la noi nu se baga nimeni, cred ca i-am cam speriat atunci dupa nunta, asa ca nu zic nimic, de parca le-ar fii frica de mine
.
Bine ca sunteti ok in Buc., pe edi nu-l poti aduce si sa-l dai la gradi cu Sebi? sunt multe crese private care iau si de la 6 luni. asa il vei avea cu tine.
Caldura (gazul) pe timpul iernii...pai max. 250 lei/luna in lunile geroase. acum va fii mai mult caci s-a scumpit gazul.
ce taxe aveti la administratie? chiar vorbeam cu o prietena din Buc. si-mi zicea ca platesc cate 250/luna vara si catre 500 iarna, caci au si scara incalzita, portar, etc. Noi platim tot asa cate 200 lei/luna. aici e inclus: apa ce o consumam, curatenia pe scara, curentul de pe scara, liftul, gradinarul, apa de la irigatii si cam atat.
Oricum sunt enorme,dar ce naiba sa facem, ne-a trebuit bloc nou, lift ultima generatie, platim nene intretinerea lui de murim.
Dar sa stai linistita, in comparatiile cu blocurile neizolate (cele vechi), am platit putin gazul. Eu comparam cu ai mei,acum sunt curioasa ca si-au izolat blocul cumnata, socru, sa vedem cat platesc.
Insa, la voi, mai e o problema, stati la parter, ce e sub voi? la noi e parcare ...dar cel care sta la parter plateste mai mult decat noi, se pierde multa caldura, jos nu e incalzita parcarea, asa ca-ti dai seama.
Misto ca aveti multi copii in bloc, la noi sunt 2 fetite(una are 1,5 ani si sora ei o luna), mai sunt 2 gemene in blocul de langa cu 2 luni mai mari decat Marco si inca un bb pana intr-un an.
dar noi nu ne jucam aici, ci in parcul de unde am stat in chirie, acolo are preiteni, acolo are Clau biroul, asa ca e ok si la 10 min. de mers cu el pe jos.
ai gasit banda de lipit cu Cars? eu renunt la tot Winnie, asa ca am de cautat perdele, banda si candelabru cu masini, ursuletul va disparea. alti bani, alta distractie. sau nu mai pun banda, doar abtibilde cu cars, vorbesc cu mama lui Mihnea, imi trage un tapet cu cars si am rezolvat, asa pe o portiune din perete.
Maraki
. cum mai e mana lui Robert?
Bianca avem o cunostinta care sta intr-un sat de langa Tg. Mures, are brutarie si patiserie: orly, ordy, naiba mai stie....la nunta la vara-mea i-am cunoscut. cica sunt buni pe piata voastra. au adus ei checul la nunta, bun de tot
.
Ana tare bine ai zis-o, avem nevoie de cateva zile de liniste. se vede ca anul asta nu am fost in concediu, macar ne mai relaxam si noi, asa suntem tare incordati, explodam la cea mai mica scanteie.
Asa ma relaxez si ma bine dispun cand citesc ce mai face si ce mai zice Alex de numa. pacat ca scrii asa de rar, dar si cand o faci...ne descretesti fruntile. Ai un baiat super!!!! tot asa sa ramana pustiul
.
mama ce m-am intins......
maine mergem pana la unguri, la Szeged, sa mai iesim din oras... duminica la party.
gata, pe mai tarziu.
sun la cei cu patul in forma de masina, sa vad daca fac livrare si in alte orase.
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
bumbita spune:
buna dimineata,
in dimineata asta am lipsit de la cafea...
ana de france ma minunez de minunea ta...tare as vrea sa-l ascult vorbind frantuzeste pe pitic. romana cum vorbeste? corect? sebi al meu tot pocit vorbeste ...da' vorbeste frate non stop...si olteneste.si cand vrea sazica repede-repede ceva, parca se bat turcii la gura lui ca nu se mai intelege nimic. vorbeste insa fraze lungi, face legaturi....eu sunt multumita.
piticul in schimb vorbeste clar-corect...putinecuvinte , dar corect. de-abia astept sa mergem azi la el, la craiova.
deci asa zici cu aranjatul casei?! bate fierul cat e cald, hm?! pupici multila voi a la france!
cosmi frumos ca te serbezi in oras cu fetele si copii???si tatii ce fac???
si eu as vrea ziua lui sebi sa o fac la mcdonalds, dar ma tot gandesc, mi-ar placea sa stam si noi parintii cu piticii sa ii vedem, insa in trenulet nu avem loc...asa ca ma mai gandeesc intre mc sau un centru de aniversari pentru copii. mai este insa pana atunci!!!!
irina nu stiu daca ti-am zis sa stapaniti sanatosi casa noua si sa fiti fericiti. las' ca om scoate-o noi la capatr cu mobilatul.important este ca fiecare lucru care il iei sa iti placa foarte mult si sa fie de calitate. nu mai vreau sa umplu repede casa cu diverse mobile, utilitati si dupa sa se strice, sa ma satur , sa vad modele noi...mai bine astept, mai pun un ban deoparte si imi iau ceva de lunga durata.
eu as vrea in living un coltar maaaaaaaaaaare...l-am si vazut la un magazin pe str. smardan, pe-aci prin bucuresti...este 3m/2, 30 m....3600 lei, este crem, cu picioare masive de lemn, iar in spate din piele maro. dani nu vrea sa auda...CRE,?! sa-si puna copii mainile murdare pe ea....covoare crem?! sa verse copii suc sau lapte pe el?! si eu as vrea topate nuantele in casa sa fie cat mai deschise....offff!!! haideti ca ma opresc...dar asta este buba mea acum....
giova, vezi ca, de fapt, producatorii patututlui-pat sunt din oradea asa ca poti vorbi cu ei sa ti-l aduca, parca in afar orasului era in jur de 2 mili, daca nu ma insel.
noi avem dedesupt gara, insa estre izolat. vecini ne-au zis ca iarna trecuta nu au fost probleme.
cheltuielile? noi platim portar, lumina pe scara, curentul pe scara, gunoiul, apa in casa - in jur de 175 lei am platit in vara asta...lift nu avem, fiind doua nivele.acum urmeaza sa vina si caldura. curentul il platim noi separat.
ma bucur mult ce aud de cata si alina. de cata ca este bine. si ea si bia. sunt convinsa ca e tare frumoasa si destepata bia...si nazdravana cred. camera as fii taaaaaaaaaare curioasa cum arata.
alina?! ea mereu a aratat super!!!!parca nici nu ar fii nascut fata asta!!! e de vina tineretea, asta este!!!! oricum salutari multe de la noi, asta daca ne citesc fetele.
eu sper ca ele inca mai tin legatura si copii sunt inca "iubiti".
sunt in zona ...mai muncesc cate ceva..dar va am in bara de meniu...
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
Bumbi zi-mi please, de la ce forma ai comandat?
am sunat la toys si mi-au zis ca in 3 sapt. le vine patul si-l trimit cu Fan Curier, 80 lei, de pe o zi pe alta. dar nu-l gasesc in Oradea...poate ma ajuti tu. mersi.
Blocul vostru e micut, pai nu platiti chiar asa putin administratia, tinand cont ca nu aveti lift. la noi ala e mult pe luna. si daca aveti si caldura pe scara....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Buna dimineata la amiaza...am inceput sa va scriu pe la 9 si m-am luat cu alte treburi si am uitat
.
Mai la mine asa greu merge forumul...si la voi??? Tare greu incarca paginile, tare greu incarca icoanele astea...
Giova m-am distrat si eu cu filmele alea...am mai gasit cateva faine. Cand am citit de Marco parca l-am vazut pe Dani...nici asta nu e prea dragastos, ieri a vrut prietenul lui de la gradi Denis sa il imbratiseze in timp ce ii imbracam la vestiar si Dani l-a impins si i-a spus sa ii dea pace
. Se joaca impreuna tot timpul am inteles de la educatoare, si acasa imi spune de Denis, Denis o innebuneste pe maica-sa cu Dani
. Stam si aproape la 2 blocuri distanta...aproape vizavi dar nu ne stim din parc ca ei umbla in alt parc.
Ce bine de tine ca poti cumpara patul masina...eu si azi ma uitam la locul unde ar trebui sa incapa patul dar nu cred ca ar incapea. Am dulapul pe un perete si nu imi ramane foarte mult loc pt un pat. Maxim pt un pat de 1 pers aproximez eu...dinala simplu nu cu mult lemn pe el. Oricum deocamdata nu ma agit, noi ne tot gandim ce sa facem cu camerele daca sa ii mutam unul langa altul sau separat (v-am mai explicat situatia mai demult dar sigur nu o mai stiti...odata cand am chef am sa fac poze la camera si am sa va arat cum arata camera lui Dani care de fapt a fost un balcon pe care l-am trasformat in camera..si in care ajungi daca treci din dormitorul nostru....sau eventual renuntand la debara si spargand peretii ceea ce nu prea vreau ca pierd spatiul de depozitate din debara). V-am innebunit
... Va detaliez eu altadata cu poze si tot tacamul.
Este tapet cu Cars? Si eu as cumpara dinala 
Bumbi, Giova e scump consumul la voi dar si salariile mai mari. Noi platim 4 pers in jur de 100 lei intretinerea care include lift, curentul la lift si in bloc, gunoierul (avem tub de gunoi la fiecare palier), salariile administrative, femeia de servici si cam atat. Gazul si curentul e separat depinde cat consumam.
Irina ce 15 mil draga te costa ziua lui Mario
? Pt ce atatia bani? Eu in iarna am platit cand i-am tinut ziua lui Dani 250 lei pt 3 ore. Dar am dus eu mancare, bautura, tort , saratele, micsunele si tot tacumul
.
Maraki chiar asa...citesti si tu toate prostiile scrise de aia
. Aia e aia careia ii miros tzatzele a ceapa (ioi ce urat vb
)...da-i pace nu inteleg de ce iti pui mintea cu ea sa o reclami la moderatori. Da-i pace sa vb cum vrea...se vede in ce mediu a trait si crescut
.
Poate sa scrie ce vrea atata timp cat nu jigneste alte persoane. Nu iti mai bate capul si stresa inutil
.
Cosmi e mai frumos acasa decat intr-o locatie organizata unde stai 3 ore, sau 4 maxim. Dar daca te-ar lasa mai mult...si ar fi ieftin si frumos...atunci mai bine acolo. Eu astept sa deschida prietena mea kinderul ala si nu mai am treaba cu zilele de nastere...adica noah...nu o sa imi ia bani ca unui strain sau sigur deloc..mai ales la ziua lui Dani ca ii e nasa si e "my best friend".
Ce sa va mai spun...
Giova ce bine de voi ca odata treceti la unguri...sunt aproape de voi. A venit bunica-mea de la Sebes la noi, doamne cat o iubesc pe femeia asta
. Poate in noiembrie mergem pana la Sebes...sa vedem cu vremea si timpul cum stam.
S-a lasat Clau de fumat?
![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Bumbi hai ca m-am tampit de tot, am vb. cu alta firma din Buc. mi-a zis ca in Oradera e importatorul, am intrat pe site-ul polonez pt. detalii. eu as vrea sa vb. direct cu importatorul, dar sa mor de stiu cum dau de el.
la astia pe site e mai ieftin 1200 roni, dar e 120 curierul. tot ies mai ieftin cu 80 lei decat dincolo. si-l trimit urgent direct din Oradea.
Bianca cam astea sunt preturile in blocurile noi. asta e...ieri zicea Clau sa-l vindem si la banii astia sa ne luam unul cu 4-5 camere in bloc vechi. dar nu vreau, nu mai merg in alt bloc, mai ales vechi nici sa mor.
si la criza asta financiara care e acum, asa de repede se vand apartamentele...de imbatranesti cu ele
.
Groaznic e de cei care au credite in euro, noi am scapat slava domnului. anul asta terminam de platit si ap. si putem face chef, am scapat fara credit si l-am achitat in 2 ani. doamne multumesc ca am reusit.
pe urma...vom vedea...ne vom putea gandi la un teren pt. casa...dar sa maerga la fel de bine pana acum, caci de nu....nici nu vreau sa ma gandesc.
Tapet cu cars nu cred ca este, doar ca mie mi-ar face mama lui Mihnea, au firma de publicitate si am vazut cum i-a facut la al ei copil in camera, cu personaje din Disney. eu caut modelul pe net si ei il fac, dar nu e ieftin. pe o bucata din perete, ca un poster, ar merge, mai ales ca e innebunit dupa ele.
fug.....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Biancas spune:
Giova eu nu stiu sa fie apartamente cu 5 camere
..cel putin la noi in oras nu stiu sa existe. Si eu aveam la un moment dat asa o "sclipire de inteligenta"
si m-am gandit sa il vand asta si sa ma mut intr-unul nou cu 4 camere care se construieste acum nu foarte departe de mine (in 2010 va fi gata proiectul) dar imi trebuie dublu bani
. Cam 160.000 E minim am inteles...e la mp pretul. Nici ei nu stiu exact cat va costa ca deocamdata s-au apucat de blocurile cu 2 si 3 camere.
Si tot eu dupa asta m-am gandit...aici am 4 camere cu balconul facut camera care de fapt e camera
...Sandra cine stie cat va mai sta pe acasa...ce facem noi in 4 camere si atatia mp ? Jucam tzontzoroiul?
. Ca e mare apartamentul...parca 120 mp daca nu ma insel.
Deocamdata stam noi aici ca bine stam...la casa nu ma incanta pe mine foarte mult....adica daca e o casa dinaia cu piscina si cu femeie care sa faca curatenie hai ca m-as urni de la bloc
. Dar altfel...stau eu bine aici, cand vreau gratar imi iau satra si ma car la iarba verde sau Mures. Nu e acelasi lucru pt copii e adevarat dar si consumul la casa e dublu ca la bloc. Si munca tripla 
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Buna ziua gagici,
Bianca ce ai tinut minte de tipa aia
Eu mi.am dat seama ca este ea abea ieri dupa masa
la subiectul ala nu prea ar trebui sa intru ca s.au cam adunat forumistele, au aceleasi idei neintelese de mine si nu ma potrivesc in peisaj ![]()
Irina chiar asa: faci revelion de ziua lui Mario? Anul asta noi vom fi doar cu socrosenii, maria a plecat, cu fratele lui Giorgos nu avem texte, pe varul lui desi sta in zona, nu l-am vazut de cand am nascut
Pe mine ma costa putin anivesarea baiatului ![]()
revin sa va intreb ceva
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Baietelul pt care trimiteam eu hainute a implinit luna asta 1 an
Acum sa va zic cum se prezinta: nu sta in picioare decat foarte putin, nu merge de-a busilea, nu merge tinut de manute, nu merge sprijinit de pereti sau mobilier, sta doar in fundulet si da din picioare...daca se intampla sa cada dezechilibrat cand sta in fundulet, incepe sa planga ca sa fie ridicat. Cand sta lungit, se rostogoleste singur pe burtica si cam atat....ce parere aveti? O fi bolnav ?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
d_melli spune:
Cosmi e drept ca acasa poti "personaliza" insa eu ma gandesc ca atunci cand ai invitati vreo 18 copii care majoritatea vin cu parintii din dotare la sigur se lasa cu niste pregatiri de te doare capul . Una la mana ca sa nu mai zic si de cei care isi duc copiii acasa si revin la continuat cheful . Iar eu asta am urat cel maimult la o aniversare de copii ,adultii care stau buluc in capul lor si care de altfel vin ei sa se distreze.De asta zic ca prefer in alta parte . Anul trecut a fost mai bine la spatiul de joaca in sensul ca m-am dus cu mainile in buzunar , copii s-au jucat trei ore ( si a fost mai mult decat suficient ca erau rupti de oboseala) adultii au stat separat si au baut o cafe aun suc si au mancat cate o micsunica de pateu sa ce naiba erau si uite asa a fost si distractie si nexam murdarie si bataie de cap. Asta era ideea. Iar la mc urasc locul ala mai bine zis tramvaiul ala pitic si ingust unde dc trec doi copii unul pe langa altul raman blocati . Acolo e pentru putini copii si parinti mai deloc.
Giova da ce v-a apucat cu preturile de la intretinere. Eu am platit 50 lei de cand am luat apt dar ce e drept nici nu am locuit acolo.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Biancas spune:
Maraki normal ca am tinut minte nikul ca e destul de comic...nu stii bancurile cu Alinutza?
. Cu bebele nu stiu...poate are ceva daca se comporta asa. Dar parintii lui ar trebui sa stie deja ma gandesc...
Irina si eu am 20 pers adulti la zilele de nastere + copiii din dotare. Dar unele familii nu au copii asa ca eu fac un adevarat festin cu mancarea ca nu pot sa le dau cate un fursec la adulti si sa comand de papa doar la copii. Asta e...eu sunt mai cu motz ca altii
. Cand am fost la o onomastica in vara la un spatiu de joaca, am primit un suc, Nelu o bere si cate o felie de tort. Pt copii erau pregatite sandwisuri si sucuri + tortul. Noi ne-am uitat cum manaca
(si la un moment dat asa foamne mi s-a facut.... si m-am enervat si m-am dus la plimbare prin Real singura
). Oricum am inteles ca moda nu e sa dai si parintilor de mancare deci ei au fost in pas cu moda nu ca mine
.
Bianca