Aspirante optimiste > 20 (352)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Carmen sorry

1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

titi
vad ca esti din turda.eu sant la cluj,aici se face analiza la interservisan si te costa 350 ron.eu am facut-o luna trecuta si a fost ok.nimeni nu face inseminari fara aceasta analiza.si daca nu ramai gravi majoritatea med se gandesc ca poate sant trompele infundate.de aceea e bine sa o faci,daca vrei sa elimini o cauza.
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandrab

Oana Ce ai mai facut?

o treci tu pe listuta pe titi? dau eu bautura

Roxana
1+

Roxi,
Eu astept cm-ul si dupa semne se pare ca nu au de gand. Cred ca o sa am o dereglare de toata frumusetea...asta e..asteptam...
O sa incerc mai tarziu sa fac modificari la lista..is cam prinsa...

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Carmen imi pare rau, dar totusi cum spun si fetele pana nu vine este bebe.
Multumesc fetelor de informatii, nu stiu ce m-as face fara voi..
Multumesc ca m-ati trecut pe listuta.
Anamy multumesc ca mi-ai spus, chiar eram curioasa cat face analiza.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klaussa spune:

Multumesc pt raspuns Ruxandra!
Abia dupa ce am primit rezulatul analizei mi-am dat seama ca ar fi trebuit sa imi fac si igM-ul, fa[r pentru care a doua zi am fost la un lab si am repetat si igG si am facut si igM ...Acum astept rezultatul.
Stiu ca igG arata ca am avut infectia si ca este f pozibil sa fi scapat de ea...dar eu niciodata nu am facut nici un tratament pt chlamydia...pentru ca nu mi-a iesit niciodata la analize...De asta consider ciudata situatia...alte fete se chinuie ani de zile cu tratamente lungi si tot nu scapa...
Inca o intrebare....in caz de am prezenta infectia cu chlamydia in sange(la igM), aceasta infectie ar fi trebuit sa apara si la analiza secretiei sau...?
inca o data mutumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Carmen...o imbratisare ...
Oanaaa..cand mai ai timp mai intra sa ne mai povestesti si noua ce mai faci!!!
Anidaz... insanatosire grabnica..iti aduc un ceiuc fierbinte de lamaie si indulcit cu miere?

Moni

http://tt.lilypie.com/J4oNp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Carmen, sorry!!!! Dar, stii cum e, pana nu vin uratii, raman sansele sa fii gravi. Asa ca eu iti tin in continuare pumnii stransi, stransi!!

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

klaussa mai departe nu stiu exact... dupa capul meu ar fI trebuit sa apara si la secretii.

Oana fac eu modificarea atunci Si poate nu e dereglare, poate sunt mai silentiosu luna asra...

1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klaussa spune:

Multumesc inca odata Ruxandra!
O sa astept rezulatatul analizelor si apoi la medic...am programare sapt. viitoare sa imi fac testul de permeabilitate a trompelor...Sper ca totul sa fie bine!
mult succes fetelor!

Mergi la inceput