Aspirante optimiste > 20 (352)
Raspunsuri - Pagina 14
bia28 spune:
Buna fetelor, ati avut ceva activitate in weekend, eu care nu pot citi de acasa (sotul meu are monopol pe calculator) am avut ceva treaba de dimineata.
Carmen, imi pare rau, dar totusi nu-ti pierde speranta.
Eu abia astept sa plec la analize la bucuresti. In rest luna asta mi-au venit uratii la data stabilita, dar a fost totusi atipic, adica m-au tinut doar 2 zile si jumatate si au plecat brusc. Nu mi s-a mai intamplat nicidata sa il am asa de scurt. Oricum nu cred ca e nimic....dar macar scenarii sa plamadesc daca altceva nu pot.
Monna3 ceva vesti bune?
moni_k spune:
Fetelor...eu nici nu am inceput inca lupta pt bebe, deocamdata ma lupt cu chistul...dar imi este atat de frica, de dezamagirile ce vor urma... Asa am fost eu mereu, pt orice mi-am dorit a trebuit sa ma lupt si chinui ca sa obtin... Ma intreb si eu retoric, de ce nu exista un echilibru, pt ceva ce este totusi atat de natural si de dorit de unele dintre noi, si ...pt altele o corvoada? Nu vreau sa deprim pe nimeni, si nici nu vreau sa par lipsita de optimism, inainte de a incepe macar lupta, dar...imi este si mie frica, de ce va urma 
Moni
http://tt.lilypie.com/J4oNp3.png
iubita_tiana spune:
carmen, ce fel de test ti-ai facut? si nu se vede deloc deloc a 2 liniutza? deci nici macar o umbra? eu azi mi-am facut un test, este ziua 28 din 33, si a iesit a doua liniuta f slaba, dar am facut testul caci mi-e rau......
inca o speranta sfaramata...
kitzy spune:

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
CarmenAlbu spune:
Buna fetele, multumesc pentru incurajari, mai asteptam sa vedem cand vin sau daca vin uratii si de la capat!
Iubita mi-am facut clearblue, cel care iti arata + la pozitivitate!
Mie mi-a iesit - si un punct deasupra!
Daca ti-a iesit o liniuta slaba inseamna ca se va pozitiviza, mai repera-l maine, sau poimaine!
Oana eu am ramas o data acum cativa ani, tu crezi ca trompele se infunda intre timp?
Incerc sa elimin alte posibile motive!
Multumesc!
oana_cnt spune:
Iubita Tiana, felicitari!!! Sa dea Doamne Doamne sa il repeti si sa fie doua liniute clare, clare.
Moni, asa e viata asta, nu exista echilibru in toate. Totusi, trebuie sa ne gandim ca suntem norocoase pentru ca avem langa noi soti iubitori si care isi doresc si ei, ca si noi, bb-i. Eu, prin profesia pe care o am, vad atat de multi tineri care se despart din prostii si ma ingrozesc si atunci ii multumesc Cerului ca sunt norocoasa. Si cu siguranta mai sunt alte si alte motive fiecare dintre noi ca sa ne bucuram de viata. O sa vina si bebele si bucuria va fi si mai mare, iar noi toate astfel vom fi cu adevarat implinite... Asta e viata...
Pana una-alta, eu am plecat la dr., ca sa ma anunte ca nu mai am chisturi si pot incepe stimularea... SPER!!!!
Va pup pe toate si sa imi tineti pumnii... Mi-e teama, dar am speranta ca va fi bine...
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png
anidaz spune:
Moni_k,mai ai ceiucul ala?![]()
Acum m-am trezit,daca puteti crede am dormit de la 12 pana acum ,nu m-atrezit deloc si nu mi-e mai bine,

Oana,Kitzy,
.Ce face printesica mea favorita?

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
Beatrice1982 spune:
testul meu de dimineata e negativ.
dar simptomele aceleasi................sanii nu mai incap in sutien si dor de mor..........m-a durut azi tare ovarul stang, oare am facut chist sau sarcina extrauterina????????????foarte tare m-a durut
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/