Aspirante optimiste > 20 (352)
Raspunsuri - Pagina 12
gabidaniela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irralli Ciao fetele, sunt si eu noua pe acest forum Eu inca nu am inceput munca la proiectul bebe, deocamdata suntem in faza de preghatire teren Pana atunci sper sa aud de bine de la voi |
Servus Iralli,
Zi-mi si mie cum e cu elevit, ca si mie mi-a zis doctora sa iau inainte da am luat vreo 2 saptamani si am renuntat ca imi era tot greata dupa el...asa ca am renuntat. Noi acum lucram
"Arbeite klug, nicht hart"
CarmenAlbu spune:
Fetele!!
Am venit,am fost la serviciu si la farmacie, mi-am luat cateva teste de bebe si tampoane ca ar fi fost programati ieri rusii!!
Mona ce noutati ai?
Eu imi fac testul in vreo jumatate de ora!Ce o fi o fi!! Daca e ceva ar trebui sa se vada, e ziua 32 din 30!
Bea da-ne te rog o veste buna!!!
Moni, Ruxandra bafta!!

klaussa spune:
buna fetelor!
am nevoie de ajutor!
Am fost trimisa de curand de medicul meu sa imi fac cateva analize, printre care si chlamydia trachomatis igG ...eu uitasem sa ii spun doctoritei mele ca imi facusem analize citologice de doua ori chiar si nu am fost gasita cu nici o infectie. Totusi mi-am spus ca nu strica sa imi repet analiza. Rezulatatul analizei la sange a fost pozitiv, valoare 1,602 (interpretare : mai mic de 0,91 neg, intre 0,91-0,99 echivoc si peste 1 pozitiv). Am ramas ff uimita, stiind ca am facut de doua ori analiza secretiei si nu iesit absolut nici o infectie...Stiu ca infectiile cu chlamydia sunt f periculoase si de cele mai multe ori duc la infertilitate...eu am 1 an si 2 luni de cand incerc...
Astept raspun sul vostru!
multumec si multa sanatate tuturor!!!
titi143 spune:
Buna fetelor, 

scuze dar nu am putut sa intru in weekend, am pus pe iarna si inca mai am de pus.
Bine ati venit le doresc fetelor noi si sa vina cat mai repede barza.
Daca va rog imi trece si mie cineva data de nastere : 01.04.1981.
Carmen, Bea, Monna, bafta si sa fie cu II liniute.
Eu acum am trecut de perioada de ovulatie sper sa se fi prins ceva. Fetelor am o intrebare cum ii spune la analiza pe care o faci sa vezi daca iti sunt sau nu infundate trompele? Ca mie mi-a spus doctorul ca daca nici luna asta nu iasa nimic atunci sa ma duc sa vad daca nu cumva am probleme cu trompele.

si eu vreau bebe!
CarmenAlbu spune:
Buna Titi, nu stiu cum se numeste analiza dar stiu ca in prima faza se poate decide daca iti face sau nu in urma analizei eco interne!
Mie nu mi-a azut nici o problema si deci nici nu mi-a facut o alta analiza pentru asta poate stiu fetele mai multe!
Tocmai am facut testul... negativ.... dar nici rusii nu au venit, trebuiau sa vina acum 2 zile.. nu stiu poate e de la stimulare intarzierea asta...
Nu mai stiu ce sa cred , am avut valori perfete pentru a ramane gravi...

oanaiacovita spune:
Buna fetele!
Carmen, imi pare rau pt testul negativ...
De ce nu faci tu un test cu prima urina?
Titi, analiza se numeste histerosalpinografie(pe scurt HSG) si este un film la trompe, prin care sub monitorizare iiti injecteaza o substanta de contrast pentru a verifica permeabilitatea trompelor.(daca sunt infundate sau nu). Acest lucru NU se poate observa ecografic.
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
ruxandrab spune:
titi143- analiza s numeste histerosalpingografie si se prescurteaza HSG. exista un topic special pentru acesta analiza unde te poti documenta. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115940&whichpage=1
klaussa din cate stiu eu analizele astea se fac perechi IGg si IGm. Chiar daca ai IGG pozitiv pot exista si anticorpii determinati pe IGm. Eu am igg pozitiv si la toxoplasma si la rubeola si igm negativ... si asta e cazul bun. Eu zic sa nu te agiti ca este foarte posibil sa fi avut-o si sa fi scapat de ea.
1+ ![]()