Puiuti de Randunici 2008!! (103)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny si Mimo foarte tare dialogul vostru!!!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Kya, aseara a adormit bubul inainte sa-i dau cerealele si cred ca de foame s-a trezit de 3-4 ori. El in mod normal papa la ora 20(cereale), pe la 3 si dim la 7-7.30. Daca se vor inmulti trezirile nocturne voi incerca si varianta asta
Pucca http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120417

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sunt si eu pe aici...te(r)o face figuri la mancare, e urlator, mama nu mai vine...ma ameninta de la ora 9 ca vine, da' se fofileaza...parca nu stiu eu cum se inghesuie oamenii la zbieratori:)))....abia l-am schimbat de kk si a produs altul......

somleac, merci de sfaturi!!! l-am aspirat si eu la greu...dar uite ca au mai scapat cativa pe langa....uffff. apa cu sare foloseam si eu la alex, plus cateva pic. de vit c....acum mi-am luat bidoane d-alea mari cu ser fizio, de se pun la perfuzii...culmea e ca sunt la 2 RON!!!

in rest, pup toate fetele, azi sunt cam cu f....l in sus, cu toate ca am dormit la greu de la 23 la 9!!! cu pauza de la 5:))....dar cred ca sunt inca sub influenta ultimelor 3 sapt. ... si mai ales a bazaielii de 1 ora de mai devreme ... poate pana diseara ma "repar" si revin...acum ma duc afara, daca apare MAMA odat'!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

ADEVARATA MEA FATZA!!! INVITATIE LA VALS - IN CAMARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Multumesc mult fetelor!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui luny

frate, dar astia pe HB, nu au si ei preturi ca oamenii normali??? sau sunt eu prea terminata si nu vad??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Beyy Luny, am crezut ca m-am ramolit si am incurcat borcanele , dar NU INCA Deci, citind acest mesaj am crezut ca faci o remarca la adresa preturilor mari de la HB , ca te miri de preturi, intelegi? Si nu intelegeam:
1. unde vezi tu preturi, de aceea am intrebat unde te uiti iar tu mi-ai raspuns ca te uiti in monitor
2.ce articol mai exact ti se pare scump si tot nu ne-am inteles asa ca m-am culcat
Bine ca ne-am elucidat misterul...deci tu intrebai UNDE sunt preturile, eu te intrebam UNDE le vezi de te miri de ele si de fapt amandoua ne uitam fix in monitor Numai eu vazusem preturile PE RAFT, in magazin si detineam in formatia secreta Ha?
Ce e mai rau, e ca am indus-o in "oroare" si pe Roxana saraca, si era cat p-aci sa intre si Kya la mijloc dar ea "nu s-a lasat"

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

exact, exact, intr-un final, ne-am lamurit!! am ras iar cu lacrimi, suntem ceva aparte...

Mergi la inceput

Si eu tot pungi perfuzabile de ser folosesc, si sunt foarte practice (si mult mai ieftine decat fiolele, de exemplu)

Mergi la inceput

Beyyyy, fii-mea asta mai are putin si o ia la trap in 4 labute Se misca din ce in ce mai coordonat!

Si edit: miscarea de ultima ora preferata este rostogolirea de pe spate pe burta, iar pe spate si iar pe burta. Si uite asa parcurge prin rostogolire tot patul pana la margine. Cred ca asta vrea sa mai cada o data, nu e sanatoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kya exact cu rostogolirile astea a cazut Mufa de 3 ori!.. ai grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

mimo si daca tot detii secretul suprem...nu ne spui si noua???
LA MULTI ANI BEBICILOR ANIVERSATI AZI!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

pucca si asa cu miruna. lasa, sa-i fie sanatos baietelul din burtica si ea la fel!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!

Mergi la inceput