Puiuti de Randunici 2008!! (103)
Raspunsuri - Pagina 15
cami33 spune:
Neata, fetele!
Eu nu am o dimineata prea buna pentru ca bubul meu s-a trezit de n-spe ori asta noapte si m-a capiat 

Maine mergem si noi la vaccinul de 6 luni si abia astept masuratorile si cantarul
Ce super o fi sa incepi saptamana cu picnic![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
ancka spune:
Azi la 6 mergem si noi la vaccin. Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca iar o sa se faca mov la fata...noroc ca ii trece destul de repede, la celelalte doua nu a plans mai mult de jumatate de minut...dar ce plans fratioare 
luny spune:
mimooooooo, se ne lamurim, la naiba, vorba lu' solcanu
..nu eu am zic 'ce preturi au astia', cred ca kya?..d-aia urlu, tip si tot intreb 'were the fuck is the price???'!!
ce zi nasoala, ma...
Somleac bine ai revenit1 frumoase pozele, niste draguti cu totii!!
felicitari ptr vaccin, biencuta!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Ei, neata, neata! Bun cafeul cu iz de picnic!
Sanziana tot la fel cu mucisori. Si acum trebuie sa o aspir - lucru pe care-l uraste din strafundurile fintei ei...
Urla intr-un hal fara hal... Incer cu muzica si "hai mami ca acus terminam" cu la la la... Nimic! Urla si se zbate de zici ca o tai! 
Azi noapte am dormit cu Karvol-ul si i-am dat si o doza de Oscilo. Inca nu a facut febra. Si mie parca incepe sa-mi mai treaca.
Clau eu iti doresc sa nu pateasca nimic Rebe, dar pana la urma, asta e! Copii mai si racesc.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny mimooooooo, se ne lamurim, la naiba, vorba lu' solcanu ![]() ![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Mda, nici eu nu am gasit pretul! Nu eu am zis de pret, eu intrebam ce e aia HB

Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei
Kya spune:
| citat din mesajul lui cami33 Neata, fetele! Eu nu am o dimineata prea buna pentru ca bubul meu s-a trezit de n-spe ori asta noapte si m-a capiat ![]() ![]() Maine mergem si noi la vaccinul de 6 luni si abia astept masuratorile si cantarul ![]() Ce super o fi sa incepi saptamana cu picnic Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) POZE NOI pozici |
Cami de ce nu incerci si tu ceva homeopat?
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei
pucca spune:
randunici, unde gasesc si eu arhiva cu odiseea noastra minunata?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
mimonix spune:
| citat din mesajul lui luny frate, dar astia pe HB, nu au si ei preturi ca oamenii normali??? sau sunt eu prea terminata si nu vad??LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Beyy Luny, am crezut ca m-am ramolit si am incurcat borcanele , dar NU INCA
1. unde vezi tu preturi, de aceea am intrebat unde te uiti iar tu mi-ai raspuns ca te uiti in monitor

2.ce articol mai exact ti se pare scump si tot nu ne-am inteles asa ca m-am culcat

Bine ca ne-am elucidat misterul...deci tu intrebai UNDE sunt preturile, eu te intrebam UNDE le vezi
si de fapt amandoua ne uitam fix in monitor Ce e mai rau, e ca am indus-o in "oroare" si pe Roxana saraca, si era cat p-aci sa intre si Kya la mijloc dar ea "nu s-a lasat"
Asaaa, acum ca ne-am lamurit SPER , urez la multi ani bebeilor nascuti azi, sa fie sanatosi!
Si ma pregatesc de plimbare....Aaa, nu inainte sa-i spun lu' Gecko : treci la invatat si lasa noaptea nuntii acolo unde e ea, ca te-am vazut cum tragi chiulul

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Pucca pe prima pagina este link sub cuvantul "Odisee" (aia cu "dupa o minunata odisee, mamicile randunici...)
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei

Andra!