Puiuti de Randunici 2008!! (103)
Raspunsuri - Pagina 17
lianam spune:
I'm back
! in primul rand, multumesc pentru urari si aprecieri 

si cu intarziere dar..... , vreau sa urez puiutilor care au mai crescut cu o luna LA MULTI ANI, 
sa fie sanatosi, veseli si sa isi bucure parintii cu cat mai multe progrese: Bubu de Cami
, Biencutza de Pucca
, Victor de Somelac
(
- nu cred ca ne stim...sau ne stim?
) , Andra de Mihutza 
am citit repede repejor ce ati mai scris, si imi pare tare rau de saracutu Teo mic
, ariel bine ca sunteti in parametrii acum
; biata de tine ce de peripetii;sper sa nu mai ai parte de asa ceva curand 

mimo
tari bancurile
.....si teodorei ii este mare caciulita, tre sa vad cum o adaptez (si nu numai caciulita, ci si altele ce i-am mai luat, ca ta-su a decis ca creste prea repede si tre sa luam hainute prea des ca nici nu apuca sa le poarte pe astea
, asa ca sa nu vada si cei din magazine cum arata o disputa de-a noastra
, am luat hainute mai mari, si arata bietu copil ca "de dupa blocuri"
)
vecinaaaaa sunteti frumosi raaaaaaau
....si seamana cu tine tot raaaaau
- de aia vine asa lumina din zona voastra, de la fetisorele voastre frumoase si luminoase !? ![]()
tuchi
nu cred ca te ajuta vreo consolare, ca stiu cum e in momente din astea, insa....mult a fost, putin a ramas...in curand o sa fie BINEEEEEEEE si o sa poti sa te relaxezi si tu asa cum meriti 

maaai, si sa va spun si de "inamica" mea
, care ieri a papat tot bolul de legume dupa lupte seculare, siiiii un borcanel intreg de iaurt milli de 125 de grame!!!!! i-am dat intai simplu si desi stramba mutrita, deschidea singura gurita; repede a halpait juma de borcanel, si am intrerupt eu ca era prima data cand papa iaurt si am zis sa nu fortez norocul din prima; evident dupa aia nu a mai papat decat putin piure de fructe (i-am dat si eu avocado ca ramasesem singurele diversificate de pe crenguta cred care nu testasera inca
- nu cred ca i-a prea placut combinatia cu avocado, ca nici in dimineata asta nu a papat prea mult); dupa amiaza, la legume, spre final nu mai vroia, asa ca am amestecat legumele cu 2 lingurite de iaurt si a papat rapid evident ca apoi i-am dat si restul de iaurt, si n-a refuzat
; in schimb ma lupt cu ea acum ca nu prea mai bea lapte, ceea ce nu e bine deloc; sa vedem cu mai papa acum legumele si daca mai tine cu iaurtul sau a fost doar intamplare. stela poate incerci si tu cu tiza noastra (si de nume si de moftureli
) sa ii combini mai multicele legume (conopida de ex. ca e dulcica)si eventual cu o lingurita de cereale, sau daca nu vrea sa incerci si iaurtel o lingurita 
gata, inchei ca scriu de vreo ora la mesaju' asta
....mai trebalui un pic si apoi imi incerc iar norocul cu legumele ![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
Kya spune:
Liana deci voi ati inceput cu iaurtelul, wow! Bine ca papa asa!
sampanie pentru toata lumea, ca azi am aflat o veste buna (era si cazul dupa atatea proaste), si suntem cu un pas mai aproape ca casa de vis!

Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Heloo, heloo again! Una mica ca ne apucam de teme!![]()
Liana, bravo lui Teo mica care a papat asa bine si legume si iaurtel. Bravos!
Mimo si Luny, chiar ca ati fost mortale cu HB! Bine ca v-ati lamurit pana la urma.
Kya, super vesti referitoare la casa de vis! Bravo si voua. Si grija cu rostogolirile astea prin pat ca asa a patit-o si Rebe si am cules-o de pe jos!![]()
Pucca, recitesti odiseea? Eu ca si Kya, imi fac jurnalul sarcinii , dar merge greu caci timp liber am extrem de putin si sunt inca la primul capitol.
Chiar, Kya, tu cum stai?
GAta, ma apuc de teme, bine ca am terminat cu liniutele ca mi s-au lungit ochii cat m-am uitat la liniutele lui fiu-meu! Acum suntem avansati, cerculete, patratele, triunghiuri...![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
lianam spune:
kya 

sa mai primesti astfel de vesti 
daaa, am inceput cu iaurtelul, ca la vizita vineri, dr ne-a zis ca trebuia sa ii dau deja; sa vedem daca chiar ii place sau a fost de moment ![]()
lianam spune:
clau
spor la teme
! deci nu mai vezi liniute, in curand vezi stelute ![]()
pucca spune:
Clau si eu m-am apucat de Jurnalul sarcinii. Am noroc ca am o zi mai linistita la birou.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
Kya spune:
Cateva poze noi
Liana, Clau
Nici nu va inchipuiti cum astept sa ne mutam... Ufff! Da' ne-o ajuta Dumnezeu si pe noi. Incet si cu rabdare.
Aaaa, si jurnalul sarcinii merge greu... 
In ritmul asta il termin cand face fata 18 ani... Nici macar in jurmalul ei n-am mai scris de mult.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
tuchita spune:
Salutare randunime!
Incep prin a-mi cere ieratre ca nu va mai pup pe toate, nu va mai imbratisez si nu mai scriu scrisori!
Nu sunt suparata pe nimeni( Clau-nu stiu cine s-ar putea supara pe tine!), dar sunt cam fara resurse, timp putin, agitatie multa...
recunosc ca citesc tot, e momentul meu de relaxare, dar nu mai dovedesc sa mai si scriu!
Azi am fost la spital, am prestat ceva pe acolo, colegii m-au trimis acasa sa invat...m-am oprit la Dika si am cheltuit neste banuti( mai multi!
)....
acuma astept sa se convinga Sebaceul ca pozitia de nani e culcat nu drepti cu dintii infipti in pat, si sa fiarba gaina ca poate fac si o mancare pentru familion!
Si poate intr-un final ma apuc si de invatat!
Va pupez pe toate, fara exceptinue, va doresc superspor la ciripeala, copii sanatosi, voiosi, voinici, mancatori de legume si de orice altceva va doriti!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
ralucaspm spune:
Mimomix, mersi pt raspuns ca chiar incepusem sa ma ingrijorez pt Iulia, stiind ca ea era un picut mai sensibila.
Somleac, chiar ma intrebam de ce esti tu asa de experta in bebei, dar am vazut ca ai experienta bogata. Sa-ti traiasca puiutii ! Cum te descurci cu 4 ? Banuiesc ca te ajuta si cei mari un pic.
Raluca
Georgios (13.03.2008) si
Ioanna (5.07.2006)
Kya spune:
Cata
ce ti-ai luat frumos de la Dika?
Raluca mamica de
Sanziana
mititica