Puiuti de Randunici 2008!! (103)
Raspunsuri - Pagina 12
ancka spune:
Roxana
, eu nu am cum sa-i pun manusi pentru ca al meu baga totul in gura si suge. Si asa ar suge manusile...daca le uda ii e mai rau cu ele decat fara. Asa ca...mai astept...
sovietica spune:
N-am facut nici o notitza (iar!) cand am citit si nu prea mai stiu ce vroiam sa raspund 
Luny, tu intrebai de sita pt aburire? La Ikea n-am vazut, dar cand mai mergi in supermarketuri-metro -sellgros, sa te uiti dupa produse fakelman, eu dinasta am, si e super-buna! e cam la fel cu cea de la ikea.
Stela,
multumim de urare, asemenea si voua!
nu dispera cu piureul, am citit pe saitul acela "wholesomebabyfood" ca la inceput si 3 lingurite daca mananca o vreme, tot e ok. Tu ai incercat sa pui putin lapte? ca sash doar asa a catadicsit sa manance.
Poate scoate vecinul tau pe piatza un album cu cantecele originale pr bebei :))
Tuchi, iti multam de galerie!
Azi nu i-am dat piure ca a fost agitat sash de la dinti si n-are rost atata graba, nu vreau sa risc vreo ura pe papica.
Pup mami cu 3 copii, din care unu cu dejtu bombeu! 
Ariel, ma bucur ca sunteti mai bine! 
Clau, felicitari pt ordine si disciplina! as fi vrut sa pot spune si eu asta...
Ce mancacioasa ai tu acolo 
Nici noi nu i-am pus manusi Sashului, si nici n-am. Oare manusile alea subtirele de nou-nascut or mai fi bune?
Ca imi amintesc ca aveam multe. Iau la mine in parc vo 5 perechi si le schimb pe masura ce le mesteca...
Deci precum ziceam, si eu si Omu vedem crucis de la atat avionat bb prin casa. am si dansat, ne-am tavalit, am dat cu gel,l-am legant, jumper cat cuprinde, greuuuu de facut asta toata ziua, ca nici nu doarme de durere. Asa am bucatarit azi: http://good-times.webshots.com/photo/2614814080102206853dACWsT -mai sunt ceva poze noi.
pup. daca am fost incoerenta, scuzati :)
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
ancka spune:
Sovi, am vazut poze cu Sasha-avion si cum sta el mandru cu mama lui
Na ca s-a trezit tipand...cred ca viseaza urat...ma duc
luny spune:
suuuper Sovi, ce bine sta in wrap!!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Salut.
Noi suntem bine, azi si-a luat revansa si nici nu caca! Eu sunt obosita, desi a fost super afara ma cam doare capul...
Astept si eu 26 octombrie sa sparg gheata diversificarii... Voi ce stiti de legumele congelate, sunt ok pt bebei? Cele care se vand congelate gata... Asa, inca una, daca ii coc la cuptor legumele are ceva? Am incercat intr-o zi si am copt morcov, dovlecel, ardei, cartofi si i-am facut celui mare un piure din ele, delicios!!! Oare va fi ok sa ii dau si lui bebe asa? Coapte? Am gustat si aveau GUST! NU ca cele fierte.
Asa, steamer de care aveti si sunteti multumite?
O seara buna,
Nicoleta
Ma asteapta iar o saptamana grea...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Kya spune:
Am copil mucios, si din cand in cand tushitos...
Cred ca a racit si ea de la mine 
Asta e, trebuia sa se intample o data si asta! Bine ca nu are febra (inca). I-am dat oscilo si de maine ii dau vit. C picaturi. Si cu Dumnezeu inainte. Pe mine ma doare capul, ma dor ochii in orbite, nu mai zic de gat, de nas... 
Ca sa raspund la intrebarile "de sezon" - cu crema pe fata inca nu am dat-o, manusi inca nu i-am pus, dar urmeaza si astea.
Legume: dovlecel, morcov, ardei gras, rosie.
Ma duc sa-i fac papa si sa o culc. Revin.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
cami33 spune:
Seara buna!
Multumim pentru urari
, nu-mi vine sa cred ca atrecut deja prima jumatate de an din viata puisorului meu
.
Noi ne-am sarbatorit astazi, mai intai cu bunicii si apoi cu nashicile si nashul lui Luca.
Intrebare: am voie sa iau Strepsils daca alaptez??? Ma doare gatul de vreo 2 zile de ma omoara si in afara de paracetamol( pe post de antiinflamator) nu am luat nik. Sper sa n-am vreun balaur in gat si sa-i dau si bubului
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
Simo27 spune:
Cami,LMA pt LUCA

Vezi ca scrie pe prospect daca poti lua sau nu strepsils!multa sanatate
Kya
si tie iti doresc multa sanatate si dragutei de Sanziana
!
Nicoleta,cred ca ii poti da legume coapte,eu nu am incercat pana acum!si ,deocamdata nu am steamer,tot am zis ca iau si nu am mai apucat,asa ca nu te pot ajuta!abia astepti sa il diversifici pe Matei,asa-i??![]()
Ancka,
la Mihai!sper sa nu fi visat urat
Sovi,ce aratos a devenit Sashone
Raluca,imi era tare dor de tine!

Noapte buna
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Kya spune:
Simo
si noapte buna.
Abia astept pozele de la nunta minune!
Cami eu stiam ca merge Strepsils, dar vorba lui Simo, vezi ca scrie pe prospect. Eu in gat ma dau cu Hexoral spray si are ceva efect. Un gust oribil, dar functioneaza.
Am cautat acum cutia sa vad ce scrie pe el despre alaptare, dar din pacate mi-a aruncat-o randunoiul.
Stela azi dupa-amiaza ai plimbat-o pe Tea pe Mosilor, asa-i?
V-am vazut pe geam, erati pe vis-a-vis de mine, pe langa Maria Callas.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
gudinde spune:
Tuchi,
Imi pare tare rau ca esti necajita. Uite de la mine
si
.
Hai, inca putin, un ultim efort ca deja ai intrat pe ultima suta de metri. O sa fie bine 
Clau,
Ma bucur ca Rebecca reactioneaza bine la tratamentul homeopat.