Puiuti de Randunici 2008!! (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

O intrebare: pe cutia de Karvol, scrie ca nu este recomandat copiilor mai mici de 2 ani.
Eu i l-am picurat totusi pe o batista si i-am pus-o pe marginea patutului. N-are nimic, nu? Ca v-am mai auzit si pe voi cu Karvol.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

kya daca tuseste rau incearca sa-i dai prospan. e pe baza de plante, nu are zahar si nici alcool spre deosebire de stodal. eu i-am dat dar spre sfarsit am inceput sa-i dau ambroxol, la sfatul lui ariel si in 2 zile nu mai avea nik.ce fel de tuse e? uscata sau productiva? pup sanziana mica si pe mamik!
cami dar de ce nu iei niste tantum verde, cred ca e mai safe? din cate stiam eu, parca strepsils avea si ceva antibiotic, sau unul din ele...

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Too much love will kill you

Mergi la inceput

sovi l-am admirat pe sash avion...si m-am uitat si la restul pozelor....ce s-a schimbat, i s-a deschis parul. e un scumpel!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nicoleta eu una ii dau legumele proaspete, nu ce e congelat in comert..ptr iarna imi congelez eu legume ptr Mufa, proaspete,alea din supermarket sunt oparite in general..cred ca merg si la cuptor, eu le fac la abur si sunt gustoase, le papa..succes!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

cuscra scriem mesaje in acelasi timp, diferenta de 2 sec!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Roxana inca nu tuseste. Cred ca mai degraba se ineaca de la mucisorii care ii cad in gat, si aia e "tusea" ei.
Citisem oricum la tine cand ai zis de Prospan si Stodal, si am retinut.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, nu stiu daca ne ma tineti minte. Intru si eu sa va dau binete, sa va spun ca Victoras al meu implineste azi 6 luni. E un scump, zambaret, are 2 dintisori, sta bine in fundic si a inceput ridicatul in picioare si cataratul. Cam devreme pentru puterile mele de supraveghere. Nu am inceput inca diversificarea, i-am dat doar saptamana trecuta de vreo 2 ori suc de mar.

Cu ocazia asta urez tuturor puiutilor de randunici La multi ani, sa creasca mari, sanatosi veseli si iubitori de mamici.

Ariel, sper sa citesti, eu sunt incercata cu otitele de genul asta.Se numesc otite seroase si insotesc practic fiecare raceala. Sunt foarte periculoase pentru ca nu dau nici un simptom pana in faza foarte avansata. Eu dupa ce fetita prietenei mele era sa-si piarda auzul din cauza asta ii duc la control de 2 ori pe an indiferent daca se plang sau nu de dureri. Uite ce tratament avem noi pentru asa ceva ( de fapt eu le fac asta oricand racesc):

- toaleta nasuc ( asta se face si cand nu este bolnav o data pe saptamana pe timpul sezonului rece) : se fierbe apa cu sare (sa fie bine sarata) , se lasa la racit , se inmoaie putina vata in apa asta si se pune in nara; se tine cam 1 min pentru fiecare nara, apoi se aspira mucii sau se sufla nasul depinde de cat de mic e copilul;are efect cu mult mai bun decat apa de mare si e mult mai ieftina.

- aerosoli cu solutie de fluimicil ( aparatul se gaseste la farmacii si costa cam 250 lei, dar face toti banii ) care se prepara astfel : o fiola fluimicil ( acetilsteina ) 1 ml ser efedrinat, 6 ml ser fiziologic. Se iau din solutia asta 3 ml si se pun in aparatul de aerosol. Pentru bebe poti sa folosesti mai putin pentru ca nu vei reusi sa-l tii mult . Pentru cei mai mari, in 10 min aprox dispare solutia. Se face o sedinta pe zi timp de 5 zile.Tratamentul asta cu aerosoli e tare de tot si pentru tuse, in doua zile i-a scos secretiile si-l lasa curat, eu sunt foarte multumita, de cand fac asa ceva nu mai fac copii complicatii ci doar simple raceli care trec repede.
Aerosoli se mai pot face si cu solutia aia salina.

- exercitii, numai pentru copii mai mari care colaboreaza. Se tine copilul de nas si se pune sa sufle ca si cum ar sufla nasul. Cat de multe poate pana la 100 pe zi in cazurile grave. Astea tot asa se fac si cand copii sunt sanatosi, de fapt e bine sa le facem si noi. Ajuta la eliminarea lichidului ala din spatele timpanului.

- aparat salin in camera in care doarme copilul.

Multa sanatate va doresc.

Aici puteti vedea ultimele poze si filmulete cu trupetii mei.
http://family.webshots.com/album/567184755Aaoksd?start=0

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Simo, de mine iti era dor ?!

Nu mi-a raspuns nimeni, s-a intamplat ceva cu Naty sau doar e plecata in concediu sau ceva de genul asta ? Sper ca e bine Iulia.

Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Dragi randunele buhuhu!
Am avut o zi grea care a inceput ca orice zi grea de dimineata !
Ne-am cam incurcat unii pe altii prin casa, am facut cumparaturi dar am uitat o groaza de lucruri si apoi iar am facut cumaparaturi...am fost la plimbare cu mic cu mare, a durat 1000 de ani pana am reusit sa iesim ...Vladutz a fost extrem de frichinit, a tinut-o numai intr-un marait si tare mi-e teama sa nu-mi faca vreo surpriza neplacuta...am gatit si spalat 1000 de vase, Teo a refuzat cu indarjire sa-si faca temele pana la ora 8 seara (azi ) desi am trimis-o de un milion de ori pana atunci...dar ea a facut clatite, ca ei clatite ii trebuiau Mi-am adus aminte de Gecko si frunza ei din curte care trebuia maturata inainte sa se apuce de invatat ca deh, tot sunt nascute una dupa cealalta Geckohelau? uerariu?...intr-un final,copilul a trebuit ajutat sa termin cele 100 de fractii de simplificat , timp in care Vladutz se frichinea cu ta'su intr-una si eu auzeam cum face asa ca n-am mai rezistat si m-a busit plansul ...nu va mai zic ca CM pierdut si regasit se joaca cu nervii mei , 3 pic /zi si iar pauza Cred ca o iau razna...in plus Teo a cam fornait azi si cum va spuneam nici Vladutz nu prea mi se pare in forma.."legume pe pereti" nu mai punem la socoteala,nu? Acum stau cu tigarea in gura si regret ca n-am mai multe degete sa pot sa scriu si sa fumez tot pachetul in acelasi timp
Luny si Roxanapreturile de la HB le stiu ca doar am fost ieri acolo , la magazin Eu nu intelegeam despre ce preturi vb Luny, unde le vede ea, ca ea a zis ca "au astia niste preturi frate!" Oricum....pana la urma ne-om intelege Manusi? Eu i-am dat azi geaca jos copilului ca din casa parea tare frig dar afara era chiar cald (la pranz, la ora unu adica)Si nu-mi fac griji ca va sta cu manusi cand el e toata ziua cu degetul in gura...daca vreti sa auziti zbierate de la voi de acasa, atunci fac o incercare
Arieliaca am povestit de ce nu am aparut azi, imi pare bine ca sunteti deja in parametrii si imi pare rau ca n-am putut sa ajut de data asta
Claun-am covoare recunosc...fuge masinuta, unsa, direct pe parchet Si daca mai zici vreodata ca la ora cinci la tine e casa curata luna si Razvanel are temele gata si ghiozdanul pregatit Tu iti dai seama ce a fost in sufletul meu?
Kyaimi pare rau ca sunteti muciosi si ai grija de Sanzi sa fie bine
Cami, Somleacla multi ani puilor scumpi, sa fie sanatosi! Somleac, am retinut si eu sfaturile si maine voi arunca o privire la poze
Ralucabine ai revenit...ma bucur ca sunteti bine! Tu tot intrebi de Naty si pentru ca vad ca-ti faci griji pt Iulia iti spun eu ca sunt foarte bine amandoua...Naty scrie mai rar aici, s-a privatizat , are crenguta ei Dar nu-s Doamne fere probleme de sanatate sau ceva , ptiuptiu!
Soviavionuuuu am facut si eu toata ziua, dar nu prea am avut succes din pacate F greu a vrut sa si rada azi...sper din suflet sa fie de la dinti...are un obraz rosu, poate e vreun semn...dar are si un fel de spuzeala pe spate...bubulite mici aproape invizibile, se simt la mana mai mult...pe burta nu-s, eu stiu ca pe burta apar daca e ceva intoxicatie...om vedea, sper sa nu vedem nimic de fapt!
Tuchigreu, greu Dar cine o sa fie fericita, scapata de toate in octombrie? Libera ca pasarea cerului cu Sebaceul in parc! Nu stiu de ce dar de multe ori povestile tale imi aduc aminte de ale mele...e o incrancenare acolo pe care o simt cunoscuta! Iti tin pumnii si simt ca o sa se termine bine!
Gata, retragerea...O saptamana minunata va doresc!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

somleac LA MULTI ANI PT PUIUL TAU! frumosi pui mai ai! sa-ti traiasca. vino si tu mai des pe aici
mimo...mai poti?
gata ma duc la nani!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!

Mergi la inceput