Puiuti de Randunici 2008!! (103)
Raspunsuri - Pagina 11
Simo27 spune:
Cuscra,nici eu nu il dau cu nimic pe fata,desi cred ca ar trebuii,mai ales ca o sa vina gerul!maine ma duc prin farmacie sa vad ce creme au de timp rece!
plimbare placuta
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Hop si eu la una mica! ![]()
Am trimis baietii afara si Rebe doarme, asa ca vreo 20 de minute respir si eu. Apoi vine vijelia acasa si incepem rapid programul de seara. Noroc ca temele-s facute, ghiozdanul la fel, mai avem baita si ce s-o mai ivi pe parcurs.
Azi am bagat si o curatenie zdravana si acum casa sclipeste , mi-e drag sa ma uit prin jur si sa vad atata ordine!![]()
Tuchi, asa e , nu mai m-ai pupat de mult, ma gandeam ca poate esti suparata pe mine, dar nu stiam de ce! Pup si eu pe tine, Ilincuta cea frumoasa si Sebul cu dintisorul neiesit inca.
Ralucaspm, bine-ai revenit pe crenguta, chiar si asa ocazional. Ma intrebam ce mai e cu tine...Si ma gandeam ca Rebecutza e singura de pe crenguta care nu doarme noaptea aproape deloc! Acum avem companie...
Idem si la noi, fata poate sa doarma numai molfaind tzatza din jumatate in jumatate de ora! Lasa ca se fac ei mari!!!![]()
Rebecca a basculat azi legumele ca disperata, a dormit mai mult decat de obicei si cand s-a trezit deja intarziase masa cu mai bine de o jumatate de ora si cand a vazut ca-i pun piureul la incalzit a inceput sa urle si a trebuit sa-i bag repede linguritele in gurita ca era lesinata de foame. A mancat castronelul in 5 minute si apoi s-a rasfatat la san.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
luny spune:
am fost si noi p-afara o ora jumate...al meu nici acum n-a venit, ce m-a mai ajutat si we asta...![]()
stela eu ii dau ocazional cu Mustela, crema de fata hidratanta, si de corp tot Mustela,dar cred ca ptr frig ar trebui altceva, daca ii dau, dar nu prea ca nu-i place si nu sta...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
si Rebecca trebuie felicitata, papa bine, a inceput sa si doarma!...clau nu stiu daca ti-am zis cu trezirile noastre, acum adoarme ff greu seara, intr-o ora se trezeste de 3-4 ori si face scandal, numai la san adoarme la loc...iar noaptea se mai trezeste intre 4 si 5, iar de 2 nopti sta o ora treaz!!
si la max 8 e fresh!!
LUNY
clauclau spune:
Luny, imi pare rau , stiam eu ca nici Muffy nu doarme foarte bine, dar statea mult mai bine ca Rebe la capitolul asta. HAi ca o sa se faca ei mari si scapam de problemele astea. Eu m-am obisnuit si m-am resemnat...nu ma mai vait si nu mai comentez noptile mele albe...
Cand o sa doarma Rebecca o noapte intreaga sau macar jumatate o sa zic ca e bolnava sau o sa stau cu ochii pe pereti asteptand sa se trezeasca fata!![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
ancka spune:
Salutare tuturor
,
Am fost si noi in parc, dupa care am venit si bebitzu a papat legumele cu carnita de vita si apoi s-a culcat, ca azi nu dormise decat jumatate de ora. Adormise la tati in brate...nu stiu ce i-a facut, ca nu se prea intampla. El are ritualul lui de adormit in timpul zilei, in carucior, pe o parte, cu suzi in gura(pe care doar asa o ia) si cu fata in prosop. Nu stiu ce o sa facem cand nu o sa mai incapa in carut la orizontala...
amira_roxana spune:
stela nici eu nu-i dau cu nik, desi cred ca ar fi cazul. am vazut ca astia de la mustela au o crema pt vremea rece, si i-as lua d-aia. cred ca de la urmatorul baby expo ca sunt mai ieftine
o alta intrebare de sezon: voi ati inceput sa le puneti manusi puilor? ca Amira azi cand a venit de afara avea mainile inghetate sloi.
in alta ordine de idei, treb neaparat sa-i iau maine pipi Amirei pt ca citind mai mult despre infectia cu ecoli am vazut ca de asta nu se scapa asa usor si revine....si cred ca d-aia nu papa iar si mi se pare ca-i miroase pampersul a amoniac
se pare ca a scapt eric, si o luam noi de la capat.
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
luny spune:
eu vreau sa-i cumpar cat de curand manusi, si lui i-au inghetat labutele azi..
LUNY
ralucaspm spune:
Buna seara !
Acum am ajuns si noi acasa plecati de pe la ora 1. Am fost intai la ziua de nastere a 3 din cei 6 copii ai cumetrei mele. Apoi ne-am intalnit cu prietenii care au venit din Bucuresti, ne-am plimbat un pic si apoi am fost la masa care a durat vreo 3 ore. A fost frumos, doar ca a inceput o ploicica si aici si ne-a schimbat un pic programul, ca aveam planuri si mai mari.
Amira-Roxana multumesc pt informatia pt jumper 
Ariel, insanatosire grabnica puiutului !
Luny, e intradevar frumos aici. Marea e superba si sper ca de la anul sa merg cat mai des cu copiii la mare. Oricum, nu as fi dat verdeata noastra pe marea de aici si zapada noastra pe soarele se aici, daca nu era sotul de aici.
Clau eu nu astept sa se faca mare, chiar as vrea sa nu creasca asa de repede copilasii nostri si ma apuca plansul cateodata ca nu o sa-i mai vad niciodata asa cum sunt acum.
Raluca
Georgios (13.03.2008) si
Ioanna (5.07.2006)