Puiuti de Randunici 2008!! (103)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

stela sa ne luam de mana cu fetele astea ale noastre mofturoase...dar si cand or sa inceapa sa manance ...sa vezi atunci!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Too much love will kill you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ariel, stai linistita, ca nu e chiar cel mai ucigator antibiotic, e doar foarte potrivit situatiei! Eram curioasa cat de agresivi sunt cu tratamentul cei de acolo!( invat si eu cum pot- de la altii!)

Si al meu ma lasa in pace cand fac BOOOM, pentru binele familiei!

Ilinca nu prea are nici o vina cu degetul in mamaliga, vina e a nepoatei care a incercat sa ma ajute sau era nerabdatoare si nu mai putea de foame, si a luat mamaliga de pe blat si a pus-o pe masa, trecand prin mainile Ilincai ( care nu stateau pe langa corp!)
ma rog, o sa treaca, doar ca era suparata ca nu mai putea ea sa se joace cu plastilina!

Stela, eu nu-nteleg unde mai gasiti voi tantari! Ca eu nu am mai vazut de mult!

Iar pentru legume...rabdare si tutun! Incetut, incetut o sa manance! Ai zis ce legume i-ai pus si am ratat eu?
Sustin in continurae doar morcov si dovlecel pentru inceput!

N-am mai pupat-o de mult nici pe Clau, cu al ei scoler priceput si cu Rebe care sta sa se faca fata cuminte!

Sovi, bag o galerie pentru leguma?? go, Sasha, go!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ariel ce bina ca s-a mai refacut Teo...off, de faze le cu 'tot timpul pe forum', nu mai zic nimic, si la mine e la fel...a, in noaptea cu pricina, cand am colindat spitalele cu Mufa, am ajuns la Gomoiu ca cica acolo ar fi trebuit de la inceput sa mergem, de ala apartine sect 3...o coada imensa de tigani+puradeii din dotare..aceeasi sila pe dr mai in varsta..dar macar acolo m-au linistit ca e bine copilul si nu are rubeola, varicela, malformatii stomacale si alte nenorociri cum spuneau cele de la G.A.
stela dar Tea papa macar o lingurita, 2,3..cat? daca asa, e bine si atat ptr inceput, da-i atat cat vrea, se obisnuieste cu gustul si va fi mai bine sigur mai incolo!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Dau cu fenistil,ariel,dar parca nu are niciun efect..trece greu.Of,sper sa nu mai dai de boooom,niciodata.
Eu m-am lasat pagubasa cu piureul de legume,ca nu am mai suportat ifosele si mancariciul in .A papat putin.Of..imi treb nervi de otel,dar und se gasesc sa iau??

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita
Stela, eu nu-nteleg unde mai gasiti voi tantari! Ca eu nu am mai vazut de mult!

Iar pentru legume...rabdare si tutun! Incetut, incetut o sa manance! Ai zis ce legume i-ai pus si am ratat eu?
Sustin in continurae doar morcov si dovlecel pentru inceput!

degetelul Ilincai sa treaca!
Facem schimb de apartamente sa vezi la noi tzantzari?
Ai avea si avt si dezvt-in stilul ca dai de tzantzari (la greu,daca nu tragi perdeaua la bucatarie),dai de o soacra,dar si de ajutor de la ea.
LEGUME ii dau:morcov+dovlecel+ardei gras rosu.De cand ii pun ardei e mai bine parca,mai gustos,ii place cat de cat,numai ca se frichineste si numai dreapta nu sta sa pape...nu mai zic de cocina
Pup si spor saai ..si fara incidente.

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

luny,pana in final,dupa ce am dat-o jos si din scoica,ca nu mai statea deloc si am luat-o in brate si i-am mai bagat pe gat,si am ragusit cantand,a papat binisor-20 lte..
Abia astept sa luam scaun la salariu

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,iti imprumut eu "nervii mei de otel"
Ariel,imi pare asa rau ca Teo a facut otita!dar,bine ca acum papa,e vesel si tu esti linistita!la bolnavior
La voi cum e timpul??ca aici e un soare minunat,e cald

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,bine ca ai reusit sa-i dai mancare!ce i-ai cantat??Azi Sam m-a uimit ce bine a papat si ce vesel este!si vremea are efect asupra bebelusilor!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Sa nu uit:voi cu ce crema dati bbului pe fata,daca dati,,fiindca Tea are fatza aspra si i-as da cu ceva...
Fug sa pregatesc bebelina care e si kkta si sa decolam afara.
Cuscra,iau repertoriul de cantecele la rand si apoi improvizez vrute si nevrute,,nici yo nu mai stiu de suparare..cred ca l-am innebunit pe vecinul care sta pe geam mereu...

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Cred ca Bubu sughite la Venetia! Am facut papanasi dupa reteta ei- timp de supravietuire- 20 minute!

Stela, nu dau copilul cu crema pe fata! daca l-as da, l-as da tot cu crema de corp( de la sanosan!) pe care o folosesc ocazional!

ma indrept si eu spre o plimbare- dupa ce se termina Formula1!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput