Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (115)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Miha, intentionezi sa iei Bromcriptin, nu? Sunt supernaspa, au efecte adverse rele, sor-mea a intarcat asa.

Stiu ca sunt naspa... dar decat sa mai am surprize...
Imi spunea dr ca daca se creste cantitatea de medicament si se obisnuieste organismul nu mai e chiar asa rau...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:

citat din mesajul lui totulii

intreba cineva dar nu-mi aduc aminte cine ca dc incepi serviciul mai devreme ai dreptul la program scurt?
raspunsul este da, dar tb sa dovedesti ca alaptezi si beneficiezi de ea pana la implinirea varstei de un an a copilului.

Si ma rog cum vor domnii sa dovedesc ca inca mai alaptez, imi pun topilasul la sin de fata cu domniile sale?! .
Eu am sunat la HR sa tatonez terenul cu intoarcerea mai devreme de 2 ani si foarte galanti ma intrebau daca nu am fost in sucursala sa primesc "Oferta" (vrbeau de parca era ceva promotional) . Si tot ei mi-au zis ca daca fac o erere tip o sa am o scutire de program cu 2 ore "pana ce implineste copilul 2 ani". Nici mie nu-mi venea sa cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Citat:

intreba cineva dar nu-mi aduc aminte cine ca dc incepi serviciul mai devreme ai dreptul la program scurt?
raspunsul este da, dar tb sa dovedesti ca alaptezi si beneficiezi de ea pana la implinirea varstei de un an a copilului.

Si ma rog cum vor domnii sa dovedesc ca inca mai alaptez, imi pun topilasul la sin de fata cu domniile sale?! .
Eu am sunat la HR sa tatonez terenul cu intoarcerea mai devreme de 2 ani si foarte galanti ma intrebau daca nu am fost in sucursala sa primesc "Oferta" (vrbeau de parca era ceva promotional) . Si tot ei mi-au zis ca daca fac o erere tip o sa am o scutire de program cu 2 ore "pana ce implineste copilul 2 ani". Nici mie nu-mi venea sa cred...

iti scoti tzitzi si ii stropesti cu laptic in ochi

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:

Ank, eu nu am perceput niciodata alaptatul ca pe ceva dificil, dimpotriva e o mare placere, in plus, asa mai vad si eu cate un film (sau o juma de film), iar noptile intrrupte le iau ca atare, m-am obisnuit demult, nu ma mai deranjeaza. Cat am fost gravida am fost chitita sa alaptez am citit tomuri intregi pe net, m-am uitat la filme cu pozitii corecte, etc si uite ca am avut noroc si mi-a mers.
Uff, pentru tine va fi dificil oricum cu doi copilasi mici, e o problema si cu genul ala de mameloane, mult noroc iti urez.

Si eu am fost chitita sa alaptez ... de asta am suferit si o depresie urata cand am vazut ca nu se mai poate si am facut nu stiu cate tratamente ..Dar acum oricum am inceput si scoala si chiar nu as putea fi la dispozitia ei cand vrea ea tzitzi... Iar cred ca daca nu ma inscriam la scoala ma urcam pe pereti cu statul asta acasa inca 2 ani ...Dar sunt optimista ca voi reusi sa ii dau laptic de la mine ...doar ca din bibe de data asta...Si asa impac si capra si varza

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Citat:

iti scoti tzitzi si ii stropesti cu laptic in ochi

Exact asta-mi trecea prin minte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

no ca acu nu mai inteleg, tre sa ma apuc sa citesc legea...pai io nu mai alaptez, da vreau 6 ore...hmmmm

AnaCami pai numai ispite din astea culinare sunt la sarbatoare, vai de silueta mea...care nu o mai am demult...sa nu iti spun ce produse de patiserie am descoperit azi, de nu stiam pe care produs sa ma arunc mai repede...si io in general nu sunt cu patiseriile, sunt cu prajiturile cu creme si insiropate...ioiiiiiiii...oare de ce nu slabesc produsele astea si zarzavaturile sa ingrase

Mergi la inceput

Yupiii, tocmai m-au sunat de la magazinul DM ca am castigat la concursul foto, sa merg sa-mi ridic premiul (nu a vrut sa spuna ce am castigat). Eu ma aud intreband: "sa vin cu auto?" (stiind ca printre premii gen laptop-uri, console de jocuri si cosmetice, erau si masini de spalat...). A ramas tipa interzisa! La fel si eu (ca m-am trezit gandind cu voce tare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:

Miha, intentionezi sa iei Bromcriptin, nu? Sunt supernaspa, au efecte adverse rele, sor-mea a intarcat asa.
Adriana, Eva mea papa Almette, nu a vrut nici un fel de alta branza, dar nu goala ci cu paine

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Pai cred ca la asta o sa ajungem si noi. Antonia e disperata dupa paine, dar daca ii pun branza de vaci nu mai vrea. Am mai pacalit-o intr-o zi cu putin ardei cu branza. Cred ca o sa ii dau si eu Almette in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara ...
pussi, ancadragoman...ati incercat sa mariti debitul la laptic?
sorina, ram0nica....stau si eu in cumpana in ceea ce priveste serviciul...dar cred ca mai astept pana in ianuarie
Ramonella, cum ati gasit chestia aia ...trico-nu stiu -ce?pai toata mi s-a umplut gura de saliva cand am vazut bebelina cu lamaia
eladeaaaaaa, nr. 1??? nu crezi ca la varsta asta ar merge macar un 3 ? ma gandesc si eu?!sa nu fie cu suparare pt. nimeni....parerea mea este ca bebei se adapteaza situatiei, nu au cum sa ceara ei de capul lor un debit mai mare...dar asta nu inseamna sa nu le dam ...ma gandesc ca e si obositor pt ei ....
uberbax, nan-ul nu face spuma....e OK
pai iarasi nu apuc sa recuperez....

am primit azi aptamil Ha 2....diseara ii fac prima portie...dare o treaba tare nasoala cu el....pt. preparare se incalzezte apa la 60 grade...cred ca va trebui sa renunt...pai noaptea , dimineata cand ii fac laptic si ea urla in patut ce fac...stau cu sticluta sur robinet sa aduc lapticul la 37 grade???complicat....
acum tree sa ies....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Andrei bea de la 4 luni laptele simplucu tetina in forma de cruce de la NUK.Asta deoarece el refuza laptele si in cele mai multe cazuri il primea cu seringa de la Nurofen. Si asa am dus-o pana la 6 luni.Acum il bea cu aceiasi tetina fie ca este cu cereale, fie ca este simplu doar ca am trecut la numarul 2, cele de peste 6 luni. Nu s-a inecat decat la inceput in primele 2 zile, apoi s-a adaptat. Noi folosim Humana 2, nu face spuma deloc si Andrei il bea bine acum. Cred ca raman la el pana la un an si jumatate.

Poze cu pletosul sarbatoritul de 9 luni, calde, calde de 10 minute

http://community.webshots.com/album/566593325keOEGJ?start=24

Cam atatea face tornada in 10 minute de activitate, te invarti ca titirezul dupa el . A crescut mare si mezinul clubului .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput