Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (115)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Jasmin,persoana de care iti spuneam a mers in audienta direct la Inspectoratul National pt. Evidenta Populatiei.Asta dupa ce asteptase mai mult de o luna la directia judeteana la care a depus dosarul..Aici,la Bucuresti i-au spus ca le pare rau ca dureaza asa mult in mod normal,dar nu mai pot face fata: sunt ingropati in dosare (mii-zeci de mii probabil),iar numarul de functionari care le rezolva este exterm de mic..De asta dureaza asa mult,nu ca ar fi o procedura care in sine necesita mult timp

Alina,este dulce foc si vad super-trendy! Sta f. bine in picioare,chiar daca este concentrata in alte planuri (ma refer la faptul ca isi da capul pe spate )
Eu imi dau seama ca nu am mai pozat-filmat mai nimic in ultimul timp,desi acum trec printr-o perioada tare nostima.Si tocmai ce a cumparat sotul o noua camera video (eu prefer ap. foto,chiar si pt. mici filmulete),ca mai aveam una si ne stricase Sebi niste filtre- ceea ce facea ca filmarile sa fie f. neclare
Si ar trebui sa imortalizam momentele astea,eu revad cu maxim placere unele faze de la Sebi,daca nu le-as fi inregistrat nu mi le-as fi amintit
Petro,este superba micutza domnisoara! cum merge caruciorul ROSU ,mult-dorit?De Simonicutza mai stii ceva,dar de Danangie?
Jasmin, ca si Cristina,pastilele astea le pun imediat DUPA ce laptele da in fiert (dar nu mai stiu cate pastile erau..); am mai facut si cu lamaie,tot dupa ce dadea in fiert puneam picaturi de lamaie si amestecam pana se branzea .Daca pui pastilele dupa ce se raceste laptele si astepti cateva zile,poti obtine iaurt

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Bade palarie noua ....

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

ce tare este ..parca e de pe coperta unei reviste de moda din ani 70

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

de branzica calcica eu parca stiam de 3 pastile la 500 ml ... si tot asa puse imediat dupa ce a inceput sa fiarba... Raul se stramba de la ea

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Sorina,yami-yami! Am nimerit din intamplare la acest festival (eram intr-o deplasare de la firma),acolo am mancat cele mai bune clatite din viata mea!! inca mai incerc sa gasesc unele care sa le egaleze gustul,am incercat sa fac si eu,dar nu mi-au iesit asa!poate si pt. ca a fost si prima data cand am mancat ceva mai deosebit decat eram obisnuita. Erau clatite umplute cu gem de castane si ornate cu frisca .. Probabil si gemul ala era mai deosebit de ce se gaseste in comert. Castane coapte in foc nu am mai apucat sa mananc..

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui totulii

miha te rog ajuta-ma cu o idee de reteta rapida si practica.
am niste frisca naturala si nu stiu cu ce sa o combin.as face ceva dulce, diferit de ce fac eu de obicei si sunt in pana de idei, poate ma ajuti tu.

Prajitura cu miere

Tort Medovik

Lady's fingers

Pandispan cu suc de portocale pe care il umpli cu frisca amestecata cu fructe. sau simpla.

Mai vrei?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari
Uitati ce mai stim noi sa facem. Sunt ultimele 2 clipuri: lilo-lilo si puf&puf! :)

Ce scumpa e!

Si Amira mea vine tiptil pe sub scaun si ma musca de picior.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui totulii

miha te rog ajuta-ma cu o idee de reteta rapida si practica.
am niste frisca naturala si nu stiu cu ce sa o combin.as face ceva dulce, diferit de ce fac eu de obicei si sunt in pana de idei, poate ma ajuti tu.

Prajitura cu miere

Tort Medovik

Lady's fingers

Pandispan cu suc de portocale pe care il umpli cu frisca amestecata cu fructe. sau simpla.

Mai vrei?

de abea ai asteptat sa iti postezi ispitele aici... dar eu nici nu ma uit sac... sac

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012
Deci, Miha, cum vei proceda cu intarcatul? Ca sa nu mai faci noduli de la lapte? Hai, ca sa stim si noi...

Cand ma voi declara pregatita sa nu mai alaptez voi scoate treptat cate un supt.Cel de noapte va ramane la urma.Si cand voi termina cu totul voi lua pastile pt oprirea lactatiei.Chiar daca is super nasoale...

Mergi la inceput

Vasari e o dulce Maria......ce fata mare ai ...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Jasmine, eu am facut branzica cu lamaie. la 250ml lapte care fierbe am adaugat zeama de la jumatate de lamaie. Dupa ce fierbe...si iei de pe foc imediat..

Jasmine,2 patilute se pun la 250ml de lapte.
Eu acum am renuntat la calciu lactic si fac cu iaurt.La o cana de lapte pun 1-2 linguri de iaurt,in momentul cand e aproape de punctul de fierbere.
Si metoda Cristinei e buna.

Mergi la inceput