Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (115)
Raspunsuri - Pagina 7
Sorina7 spune:
Adriana io tot stau pe ganduri cu Almettele, sora-mea a sarit in sus cand a auzit de el...zicea ca mai sanatoasa ar fi "vacuta care rade", cica e speciala de copii, chiar daca e branza topita...da nu am mai vazut din aia
Bianca si eu ma gandeam sa mai stau, vroiam in martie sa merg, sa treaca iarna...da e cam musai ca vrem toale si jucarii multe si faine
...asa ca mai trebuie un salar...oare o sa mai stiu sa lucrez?
no acu ma duc sa mai si fac treaba, mi-am facut de cap azi cu netul, si acu s-a dus sotu cu domnisorica la plimbare ca cica sa am eu vreme de treburi...si eu bantui pe aici..![]()
v-am pupat !
Sorina7 spune:
mai intru repede sa ii urez LMA lui Andrei de Lala, e un frumusel si dragalas, sa fie sanatos si sa creasca mare !
anacami spune:
pentru reintoarcerea la serviciu am completat o cerere tip in care nu se specifica nimic de alaptat.Din cate stiu,programul redus si stimulentul acela de 1 mil sunt gandite pentru incurajarea mamelor sa se intoarca mai devreme de cei doi ani.
Pentru alaptat nu era ceva de genul ca pot lipsi o ora pe la pranz? intreb si eu,nu sunt sigura
...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
Sorina,era o cutie cu o vacuta cu cercel-"La vache qui rit "; nu am mai vazut demult timp,dar nici nu m-a mai interesat,noi nu consumam branza topita.
Cauta in hypermarketuri,am vazut la un moment dat niste batoane de branza pt. copii
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika sheri - felicitari si bafta la bb2!!!! Parca, parca, daca vrea Dumnezeu, ma bag si eu curand!!!!! _ Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.[/purple][/b][/font=Comic Sans MS][/size=1] |
Super veste, abia astept sa aud cand incepi si tu, felicitari de pe acum! Abia astept sa am iar burtica!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
Sorina, asa si a mea ceva laptic in somn, si cam atat. O sa incerc si eu Novalactul fara lacotza, sa vedem. In minuni nu mai cred
!
Stii cum facem noi papa de seara? 8 masuri de lapte praf, 4 de cereale, si apa doar cat sa iasa o pasta groasa, cam 200ml, si i0o dam cu lingura. Dar in greutate nu ia, macar stau linistita ca are calciu cat trebe.
Fetelor, ce siropuri naturale dati la bbi pt cresterea imunitatii? Ca vine toamna si iarna si i-ar prinde bine. Ati povestit voi candva da a uitat baba, e cu gandul la viitorul bb!
Ma uit pe B1 la Monica Columbeanu, si-a ras copilu in cap, Doamne-fereste! Si pare a avea si sprancenele pensate, si fardata cu fond de ten
! Gizas!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
pussi spune:
[quote]citat din mesajul lui Sorina7
Buna dragelor,
Sheri inseamna ca suntem "surori de cruce", de cand era mica cum adorma cum hop si eu cu tzatza si papa mai bine, mai ales noaptea, fara istericale, cu laptele praf la fel. Mie deja imi vine si sa rad, ca alte mame, asa cum e normal, se roaga sa doarma bebele noaptea sa nu mai ceara papa, eu ma rugam sa vrea papa, si dormea, asa ca de luni de zile imi pun ceasul noaptea, cand era mica de 2-3 ori, acum 1-2 ori sa ii dau lapte prin somn, fiind unica modalitate in care papa lapte. Si am observat, cand bea mai bine lapte, atunci creste mai bine in greutate. Culmea, a crscut mai bine si i-a placut acum dupa diaree laptele fara lactoza, antidiareeic de la NOVALAC, AD, dar deja bea de 1 1/2 luni si tre sa caut inlocuitor ca imi e frica sa ii mai dau, contine si saruri de rehidratare.
de aceea ma stresam si eu de panica creeata cu Novalac, multumesc
si ale mele au pus foarte bine cat au baut lapte fara lactoza Humana HN... 800 gr./luna ... asta in luna 9! Dar eu desi am avut mari probleme cu greutatea nu le-am dat lapte noaptea de la 3 sapt. ... sau in somn. Acum Ana bea doar dimineata... o las asa 2 sapt. dupa care incerc sa-i dau ca a mai avut perioade din astea. Elena imi bea peste 500 ml/zi.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
ramo Bea seamana cu Elena .. si au si carucioare la fel![]()
bianca am marit debitul azi la II si e ok la amandoua... maine incerc III si iti spun. Humana 3 ai incercat? sunt 3 gusturi diferite. Elenei, care nu-i placea laptele, ii palce mult cel de vanilie , apoi banana si marul.
sheri cu luatul in greutate, eu dupa faza cu diareele... am trecut pe biscuti normali de la coltul strazii( ca nu contin unt) ... au bagat la greu! paine, cam la 2-3 zile o felie(daca nu paine, atunci cereale de la Milupa in cutie albastra in legume - facute cu apa in loc de lapte), banane la greu...
ellis cum sunteti??
voi cum schimbati scutecul ca eu am mari souri cu ANA(ankule cand o iei?
) nu sta deloc... face trei ture de camera pana reuesc sa-i pun scutec curat. Daca ma grabesc nu-l pun bine si se uda toata... cred ca are crize de personalitate/gelozie... e razvratita si vrea doar cu mine.. nu mananca nici de la tati
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ram0nica Yupiii, tocmai m-au sunat de la magazinul DM ca am castigat la concursul foto, sa merg sa-mi ridic premiul (nu a vrut sa spuna ce am castigat). Eu ma aud intreband: "sa vin cu auto?" (stiind ca printre premii gen laptop-uri, console de jocuri si cosmetice, erau si masini de spalat...). A ramas tipa interzisa! La fel si eu (ca m-am trezit gandind cu voce tare) ![]() |
tareeee

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui pussi voi cum schimbati scutecul ca eu am mari souri cu ANA(ankule cand o iei? ![]() |
Eu i-am luat de la 7 luni si un pic pampers chilotel pt ca ma umplem de nervi de fiecare data cand il schimbam: nu statea nici o secunda; asa e mai simplu... dar nici asa nu sta. Faza nasoala e ca nu gasesc intotdeuna pt 13 kg...
Iar cu masa la fel. De la nimeni nu mananca, doar de la mine. Cred ca o sa imbatrinesc inainte de vreme