Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (115)
Raspunsuri - Pagina 16
adyanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Gata....am revenit O alta ''problema'' ar fi ca nu mai vrea sa doarma la el in patut. Am trecut prin momente grele cu dintisorii si l-am tot luat cu noi in pat pt ca urla infiorator si acum stimabilul puiut nu mai vrea la el in patut. Ce ma fac? Eu il pun in fiecare seara acolo, dar dupa o ora se trezeste si urla, urla, tremura de atata urlat si se potoleste numai daca il luam cu noi. orice incercare de a-l pune la el in patut se lasa cu tremurat si urlat .Eladea, eu l-am tratat pe Matei cu Panadol, Humex Expectorant (pt o tuse usoara) si ser fiziologic si s-a facut bine dupa o sapt. Intr-o singura zi a facut 37,9 si atunci i-am dat o data la 4 ore Nurofen si Panadol (pe rand). Nu-i da Sumetrolim. Nu se administreaza antibiotic decat cand apare o infectie bacteriana cu febra peste 39. Mi se pare super frumoasa ideea cu tombola de jucarii. Sper sa se finalizele pozitiv proiectul cu petrecerea. Ma gandeam sa le luam si coifuri din alea colorate (propune o mamica al carei pui nu vrea sa tina nimic pe cap Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare |

Mai tii minte ce povesteai de Matei cand a invatat sa se ridice in picioare? Ca te trezeai noaptea cu el in picioare in patut? E! V-am ajuns si noi din urma!

Si mie mi-ar placea si cu coifuri, si cu muuuuuuuuuuuuuuulte baloane, si cu o zana sau clovn.... Cred ca o sa iasa tare frumoasa petrecerea bulgarasilor nostri!

totulii spune:
ellis si noi am patit la fel cu aerosolii, aveam senzatia ca sunt mai tare stimulati si in plus incepuse sa tuseasca rau. pana nu am luat antibiotic nu s-a potolit. am fost putin dezamagita ca se tot insista pe aerosoli si ei nu dadeau nici un rezultat mai ales impotriva tusei,dar am incredere in dr si am vrut sa mergem pe mana ei.
in fina ,noi ne-am bagat picioarele(scuze de expresie) in aerosoli si ii puneam doar ser si ii trageam mucii care erau asa de multi de umpleam 2 tuburi de la batista.
cred ca ar fi bine sa vezi si varianta expusa de adyanna numai ca sa nu ajungeti si voi ca noi, la antibiotic.
din cate imi aduc aminte avem aceeasi pediatra.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316
mariussimiuc spune:
Helau! 
Am trecut doar sa vad ce-ati mai facut,sa va salut si merg la nani. Va pup! 
Adra,sanatate multa Evei! 
Ellis,de obicei camera foto sta asezata strategic.La indemana.
Andreea,eu zic sa te mai gandesti cu Sumetrolimul. Nu dai preventiv asa ceva. Multa sanatate! 
Roxxy,e tardiv sa-ti faci planuri de astea,ma descurc sau nu. Bineinteles ca te vei descurca. Oare nu aceeasi intrebare ne-am pus-o toate cat am fost insarcinate cu primul copil? Eu una eram disperata ca nu ma voi descurca,ca nu voi sti ce sa-i fac atunci cand plange,ca nu voi sti ce si cand sa-i dau de mancare...Si slava Domnului cred ca ne-am descurcat foarte bine toate mamicile. ![]()
Oare mai voiam sa zic ceva? 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
popbianca spune:
buna ...e mai devreme ca de obicei pt. mine...![]()
ce treaba faina tre sa fie chilotei aia....dar inca nu avem probleme mari...mai caraie, da din picioare, se mai intoarce pe burtica,eu o intorc din nou pe pozitie...oricum e bine de stiut ca sunt buni
ancadragoman...pai si Ana se ineca primele 2 zile...dar ce sa fac...dar voi ce tetine fol.??
eladeea...ideea e sa-i dai tot cu aia mai mare...nu sa le tot schimbi..odata ce ai trecut la mai mare nu te mai intoarce din drum
eu de ex.cand am trecut de la 1la 2 si de la 2 la 3 ii dadeam juma de lapte cu aia mai mica...apoi schimbam pt. restul cu aia mai mare(primele mese)apoi numai cu aia mare
nu cunosc medicamentul....
totulli....nu stiu nimic de reltia dinti-scaune moi...dar cica se poate, nu e exclus...fiecare cu teoriile lui,alti zic ca nu e nici o legatura...
frumoase poze...am obs. ca aveti scaun de masina ca si noi...dar eu nu sunt multumita de el 100%....ce tare aia cu palaria de paie...bistrita sau maramures..?
jasmin012...asa eram si eu pana alaltaieri cand mica a plecat singurica unde a vrut ea...
sa vezi ca trece si o sa-ti doresti sa stea langa tine, sa-l vezi ce face...
acum seara a mea prichindea a luat camera in lung si-n lat...eu ma uitam la tv...linistita...la un moment dat urlete...intrase intre canapea si fotoliu...nu mai putea nici inainte nici inapoi...panica generala
si ce sa-ti mai zic...leaga mai bine pantaloni....o sa treaca si asta!!
andrabell...sanatate....
sa treaca repede(stiu ca e nasol)
pai daca e diaree ,noi am primit la spital apa de orez, orez , carnita si morcovi fierti....mar cu biscuite mullllltttt,lapte fara lactoza
roxxy80,
lui Matei, baiat cu personalitate...stie ce vrea...si Ana a facut la fel ieri...cand i-a smuls unei fetite putin mai mici ca ea suzeta din gura...a mea se distra, cealalta plangea
crede-ma ca si eu ma gandesc la bb2, tot cu cezariana si eu...dar nu am vb. cu medicul pana acum, sa intreb ce se intampla daca vine bb2 mai repede de 2 ani...ce riscuri ne asumam....dar am prietene care au copii tot asa apropiati, se descurca bine...nu fff bine, doar bine...cand statea la alaptat cu micuta cea marese lungea si ea acolo cu ele, ii aducea scutecele...trebuie sa implici copilul mai mare in chestia asta
verificati copii la ORL....apasarea la urechi e caca-maca....eu am patit-o
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Ank83 spune:
Roxxy eu ce sa zic .... Te vei descurca maiiii
.. ca uite la mine va fi maxim diferenta de un an si 2 luni
... si nah mai scoala... mai un sot care pleaca ocazional prin germania...
... dar eu o mai am pe mama care dupa ora 4 ma mai ajuta
... Dar eu cred ca va fi usor... ca am vazut cum e cand se stimuleaza unul pe celalalt...Mai greu va fi primele luni cand bb nu va sti mare lucru... dar dupaaaa 
... Acum asta e daca unul sparge ceva si celalalt e agatat de tine..... Dar cand vor fi amandoi langa tinee 

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
popbianca spune:
in legatura cu programul de somn...nu e batut in cuie;de obicei e asa:
Ana se trezeste pe la 10....pe la 13 e ora de culcare....se trezeste pe la 15, cand mananca ....apoi pe la 17 -18 la culcare din nou...se trezeste pe la 19-19,30...mancare...joaca pana la 22-22,30 uneori chiar 23 cand ne culcam pt. somnul de noapte...
dar azi de ex.,s-a trezit la 11,(mancase pe 8 laptic),la 13 am plecat in oras...nu a dormit destul in masina ca ne-am oprit la cumparaturi si cand am mutat-o in carucior s-a trezit...pe la 16 ne-am intors inspre casa, din nou a adormit in masina, am mutat-o in patut unde a dormit pana la 18....s-a mai culcat acum la 22,30
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Ank83 spune:
Aaa si apropo de bb 2 la cezariana mai repede de 2 ani.neonatoloaga noastra a ramas gravi la un an jumatate dupa primul bb nascut prin cezariana si nu prea era stresata pe tema asta ...doar ca sarcina s-a oprit in evolutie la 9 sapt . Dar cred ca este un topic pe DC despre alte cazuri asemanatoare si am citit cazuri incurajatoare 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
Am pus cateva poze incepand de aici si chiar am plecat la nani. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
Totulli la noi s-a intamplat asa cu scaunele...dar doar la unul din incisivii laterali de jos... Facea kk asa mai moale si o consistenta acida
... Dar am intrat cu gris si orez si a fost ok.Iar cand a terminat de iesit dintisorul nu am mai avut probleme...
...Facea atunci kk de ii iesea si din scutec
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito

Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)