Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (115)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Am pus cateva poze incepand de aici si chiar am plecat la nani.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

ce nevinovati par aici http://good-times.webshots.com/photo/2182048250088512827gnvUic ... parca sunt in asteptare sa vada daca se descopera pozna ... si trebuie sa scriu din nouuu... vei aveaaa multe fete la usa cad mai creste Robert ... ..pot sa vin si cu a mea in petit ???

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ies si eu ca maine iar ma miorlai ca nu am dormit .. Noapte bunaaaa

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

aaaaaaaa
pana nu e ora 0...sa urez si eu LA MULTE LUNITE INAINTE... sanatosi , mancaciosi , frumosi....pt.
SERBAN ...totulli
LUCAS ....jasmin012, precum si sarbatoritilor de maine(29)
MARA...acular73
RAUL, ROBERTO...irina_stef
MATEI....roxxy80
AMIRA...mariussimiuc
ANDREEA....sorina7
ALEXANDRU.....olim
CARINA....daia1202
RARES....telena

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

mariussimic....niste copii super....si ce gene avea si cealalta fetia !...

Mergi la inceput

ce bafta pe voi fetele de Bucuresti...sa va organizati de ziua bb-ilor ...foarte frumos...totusi, cred ca va fi o nebunie acolo!tre sa angajati si ceva supravhegetoare daca vreti sa mancati si voi o praji !
chiar asa...., ce tort sa fac micutei mele astfel incat sa poata manca si ea...doar piscot cu fructe...?(fara gelatina, frisca, cioco, nuca, alune,produse din lapte de vaca)

ma retrag si eu ...incet incet....ma loveste somul...mai butonez la tv asa putin si gata...si e clar ...cand mi-e somnul mai dulce se trezeste mica mea, care bineinteles nu a binevoit sa manance cand s-a culcat...acum vreau sa vad cand se trezeste !

noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!!! Dau eu o mare si aromata .

MATEI A DORMIT IN PATUTUL SAU FARA NICI O CRIZA!!!!!!!!!! Ce credeti ca am facut? Am pus langa el tricoul cu care am stat ieri prin casa si a dormit cu nasul bagat in el. Eu credeam ca metoda asta merge doar cand sunt nou-nascuti, dar se pare ca merge si acum .

Fetelor, va multumesc pt sfaturile si incurajarile referitoare la bb2. Ma gandesc mult de tot la subiectul asta.

Adriana, la noi a durat cam o luna treaba cu statul in picioare noaptea dupa ce a invatat sa se ridice. Atunci aveam probleme cu somnul si Adina mi-a spus ca e posibil sa fie de la faptul ca e surescitat ca a invatat ceva nou. E o chestie super pt ei cand invatat sa se ridice. Uite un pt Antonia.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata si de la noi...

am scapat cumva de noaptea asta, desi am avut niste crize de plans pana pe la ora 1, nici in brate nu-i placea, nici in pat, desi l-am luat uc mine in pat, nicicum... ii era infundat nasucul, se enerva rau de tot.... of, bolile astea....

era rupt de oboseala si de la atata plans, a adormit cu greu si la 6 a fost sus! ii curge nasucul, suntem tot pe Panadol si Oscillo deocamdata... sa vedem daca ne ajuta...

mersi fetelor pentru sfaturile voastre legate de Sumetrolim...

O zi frumaosa fara peripetii!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Si daca tot bat campii singura pe aici, macar sa spun tot ce imi trece prin cap ca cine stie cand mai reusesc sa intru .
vroiam sa va spun ca ma bate din ce in ce mai rau gandul sa-l fac pe bb 2 anul viitor. problema e ca am nascut prin cezariana si stiu ca e nevoie de o pauza de 2 ani pana la urmatoarea sarcina. Voi ce stiti?
Al doilea impediment ar fi ca pe mine chiar nu are cine sa ma ajute in afara de sot (care e destul de mult timp plecat in delegatii). Voi credeti ca as reusi sa ma descurc cu un pui de 2 ani si un nou-nascut? Vreau sa-mi dati un sfat sincer pt ca ma framant f f rau. Financiar ne-am descurca, nu f stralucit, dar nici nu am face foamea. Chiar sunt intr-un mare impas. Eu as vrea ca atunci cand voi reveni la job sa nu mai am intreruperi. sa stau acum o perioada mai lunga acasa (sa faca si Matei 3 anisori) si pe urma sa revin definitiv la munca.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Roxxy, si pe mine ma bate gandu de bebe 2 la anul...acu sa vedem... si mie mi-e groaza ca voi fi singura cu ei, sotul lucreaza pana tarziu, socrii la fel inca lucreaza, iar ai mei stau la 35 km de noi, bine pot ei sa vina saptamanal, uneori vine maica-mea la noi si ma ajuta, alteori merg eu cu piciul la ei...

o scoatem cumva la capat... vorba ceea, primii 2 ani e mai greu apoi...cum se descurca altele ma gandesc ca ne-om descurca si noi... hai curaj si sa ne vedem la odisee, ce zici?

asteptam si alte doritoare, lista e deschisa..

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata mamici si bebici

roxxy, eu iti voi raspunde sincer, eu nu as avea curaj sa fac bb2 asa repede. fetele care ti-au raspuns (ank, bianca, eladeea) au ajutor mare din partea parintilor (din cate am inteles eu). fara nici un ajutor este ff greu!! si eu vreau bb2 dar cand va fi iasmi putin mai mare, cand ma voi putea intelege cu ea mai bine. de descurcat normal ca te vei descurca (orice mama se descurca) doar ca iti va fi greu.

miha super poze!!!! ai doi copii frumosi!!

sambata am fost la prima fetita din grupul nostru care a facut 1 anisor!!! a fost foarte frumos!!! pana in februarie in fiecare luna va face cate un bebel 1 an!!! am sa pun vro doua poze mai tarziu.

tre sa ma retrag ca a terminat bubu laptele si ma striga....

pusi

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Abramburika, noi facem FIV cu ICSI la Giulesti cu profesorul Marinescu, noi nu avem cum sa obtinem un bb pe cale naturala din cauza spermatozoizilor care n-au codita, sunt cam tufliti, cam lipiti, f putini si vai de capul lor ce mai tura vura! Dar asa cum sunt ei, marea echipa de la Giulesti a reusit imposibilul is plecand de la sanse zero am obtinut-o pe minunea noastra mica, acum stam un picut mai bine, dar tot munca multa vor avea cei de la laborator. Ma astept sa nu-mi reuseasca din prima data fiind materia noastra prima si dificultatea, dar nu ma las, si sunt sigura ca a doua sau a treia oara va fi bblusul mult dorit! vA FI GREU, MULTI HORMONI VARATI CU FORTA IN ORGANISM, REACTII ADVERSE....dar merita! Bine ca la mine totul este ok si am un organism rezistent, ma ajuta si psihicul, si sper din toata inima ca vom reusi sa obtinem si a doua fetita (cf testului cu verigheta, of course!).
Bafta multa sa vina bb curand si natural!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

shery te admir pentru vointa, curaj si perseverenta...

doamne ajuta sa-ti iasa cat mai repede... de ce nu din prima...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput