Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (115)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Azi stateam de vorba cu o prietena pe mess si la un moment dat imi trimite o melodie.Populara. Nu stiu de ce dar muzica asta ma amuza teribil. Si cum ascultam eu cum canta ala de frunzele de la "5 chiperi" cand ma uit la fiica-mea ce credeti voi ca facea? Iote na! Pe mine m-a amuzat,dar ei chiar i-a placut.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

nu stiu ce a facut copilu, ca a disparut mesajul;

si a mea se bataie pe muzica...scrisesem si ca esti pe faza sa filmezi

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Citat:
citat din mesajul lui pussi
voi cum schimbati scutecul ca eu am mari souri cu ANA(ankule cand o iei?) nu sta deloc... face trei ture de camera pana reuesc sa-i pun scutec curat. Daca ma grabesc nu-l pun bine si se uda toata... cred ca are crize de personalitate/gelozie... e razvratita si vrea doar cu mine.. nu mananca nici de la tati

Eu i-am luat de la 7 luni si un pic pampers chilotel pt ca ma umplem de nervi de fiecare data cand il schimbam: nu statea nici o secunda; asa e mai simplu... dar nici asa nu sta. Faza nasoala e ca nu gasesc intotdeuna pt 13 kg...
Iar cu masa la fel. De la nimeni nu mananca, doar de la mine. Cred ca o sa imbatrinesc inainte de vreme .

cum se numesc ? imi poti arata cum sunt? unde se gasesc? noi nu avem decat 8 kg. N-am avzut tip chilotel decat cei de baie...

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

eu am luat de la libero - parca UP &GO se cheama, dar cam iese kk pe langa, si noi aveam vreo 8 kg cand am purtat

Mergi la inceput

NA, daca nu citesc tot, observ acum ca s-a mai raspuns la ce am raspuns si eu...

SORINA - Alessia mai avea 3 reprize de somn, in total cam 2 1/2-3 ore maxim; acum are cam doua reprize, una pe la 11 cum zici si tu , iar apoi dupa 14-15, in total tot cam 2 ore si jumatate.

GINA - e CCM Unic la nivel national si au obligatia sa-l respecte.

MULTA SANATATE, EVA! Cu sanul la fel a fost si cu puiul meu, nu dorea sa pape san, insa bibe e dragostea ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna seara! Sper ca nu ne-ati uitat pt ca am devenit o prezenta cam rara in ultima vreme.
De cand cu vremea urata, am stat cam mult prin casa si facem numai prostioare . De cate ori il las pe jos, oa ia cu viteza de-a busilea direct catre bucatarie la masina de spalat. Ar sta acolo ore intregi. problema este ca am gresie peste tot si se mai impiedica, cade si mi-e tare frica sa nu se loveasca la cap. pana acum nu am patit-o.
Weekend-ul asta am avut musafiri: cumnatii cu baietelul (mai mare cu 2 saptamani decat Matei). Vreau sa va spun ca am descoperit chestii noi la puiul meu (care credeam ca se intampla dupa 2-3 ani). De cate ori se apropia ala mic de o jucarie de-a lui Matei, puiul meu sarea pe el si i-o lua (si vorbesc aici de jucarii care nu l-au interesat niciodata si pe care le ocoleste zilnic). Ala mic era f docil si nu plangea, insa Matei il tragea de par, il impingea. Cand i-am pus pe amandoi in patut si ala mic se ridica si incepea sa ne ''vorbeasca'', Matei il dadea la o parte ca sa fie el in centrul atentiei. vreau sa va spun ca am ramas putin mirata pt ca puiul meu este destul de bland de felul lui si mie imi da toate jucariile lui.
Oricum nu m-am asteptat la un asemenea comportament la varsta lui .

Revin...

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Gata....am revenit .

O alta ''problema'' ar fi ca nu mai vrea sa doarma la el in patut. Am trecut prin momente grele cu dintisorii si l-am tot luat cu noi in pat pt ca urla infiorator si acum stimabilul puiut nu mai vrea la el in patut. Ce ma fac? Eu il pun in fiecare seara acolo, dar dupa o ora se trezeste si urla, urla, tremura de atata urlat si se potoleste numai daca il luam cu noi. orice incercare de a-l pune la el in patut se lasa cu tremurat si urlat .

Eladea, eu l-am tratat pe Matei cu Panadol, Humex Expectorant (pt o tuse usoara) si ser fiziologic si s-a facut bine dupa o sapt. Intr-o singura zi a facut 37,9 si atunci i-am dat o data la 4 ore Nurofen si Panadol (pe rand). Nu-i da Sumetrolim. Nu se administreaza antibiotic decat cand apare o infectie bacteriana cu febra peste 39.

Mi se pare super frumoasa ideea cu tombola de jucarii. Sper sa se finalizele pozitiv proiectul cu petrecerea. Ma gandeam sa le luam si coifuri din alea colorate (propune o mamica al carei pui nu vrea sa tina nimic pe cap ) macar cat le facem poze.

Matei la mare

Mergi la inceput

Si daca tot bat campii singura pe aici, macar sa spun tot ce imi trece prin cap ca cine stie cand mai reusesc sa intru .
vroiam sa va spun ca ma bate din ce in ce mai rau gandul sa-l fac pe bb 2 anul viitor. problema e ca am nascut prin cezariana si stiu ca e nevoie de o pauza de 2 ani pana la urmatoarea sarcina. Voi ce stiti?
Al doilea impediment ar fi ca pe mine chiar nu are cine sa ma ajute in afara de sot (care e destul de mult timp plecat in delegatii). Voi credeti ca as reusi sa ma descurc cu un pui de 2 ani si un nou-nascut? Vreau sa-mi dati un sfat sincer pt ca ma framant f f rau. Financiar ne-am descurca, nu f stralucit, dar nici nu am face foamea. Chiar sunt intr-un mare impas. Eu as vrea ca atunci cand voi reveni la job sa nu mai am intreruperi. sa stau acum o perioada mai lunga acasa (sa faca si Matei 3 anisori) si pe urma sa revin definitiv la munca.

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ellis cum sunteti??

voi cum schimbati scutecul ca eu am mari souri cu ANA(ankule cand o iei?) nu sta deloc... face trei ture de camera pana reuesc sa-i pun scutec curat. Daca ma grabesc nu-l pun bine si se uda toata... cred ca are crize de personalitate/gelozie... e razvratita si vrea doar cu mine.. nu mananca nici de la tati

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

merci de intrebare..tu mereu intrebi de noi; va pupam; nu-mi place deloc ca picea nu isi revine mai repede; acum a inceput sa rupa rusea si de vreo doua ori chiar a scuipat din gat, insa aseara a apucat-o tusea dupa lapte si nu am mai putut sa o opresc si a vomat tot; am reusit sa o mai opresc atunci cand tuseste tot tipand la ea, saracuta, insa am speriat-o si a plans; nu prea imi plac aerosolii, nu am impresia ca ii aduc o imbunatatire vizibila a starii ei; in plus adrenalina o agita tareee...
am vazut ca ai scris de humana hn, e normal sa ia mai bine in greutate, si Alessia a baut de pe la vreo 2 saptamani-trei, are mai multe calorii, are gust de banane, e mai placut si mai gros si satios;

...cu scutecul, eu inca o schimb pe masa de infasat, nu ca ea ar sta acolo, se intoarce, ma bate cu picioarele, dar stie ca acolo o schimb si ma cam lasa.

[/quote]

Ellis noi am facut degeaba aerosoli cu adrenalina. Si Antonia s-a speriat rau de la aspiratul la spital, aici, la IOMC. Noi am mers la Grigore Alexandrescu, la dr Iorgulesci Adelaida de la ORL si ne-a dat aerosol cu flixotide si deja dupa 2 sedinte i se mai oprise tusea. Sfatul meu ar fi sa mergi si tu acolo. Antonia facuse si otita, iar la IOMC, cand am vrut sa o vada si un orl-ist a zis pediatrul ca nu e nevoie, si a apasat-o putin pe la urechi, dar ea oricum plangea , asa ca nu avea cum sa isi dea seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Abramburika, noi facem FIV cu ICSI la Giulesti cu profesorul Marinescu, noi nu avem cum sa obtinem un bb pe cale naturala din cauza spermatozoizilor care n-au codita, sunt cam tufliti, cam lipiti, f putini si vai de capul lor ce mai tura vura! Dar asa cum sunt ei, marea echipa de la Giulesti a reusit imposibilul is plecand de la sanse zero am obtinut-o pe minunea noastra mica, acum stam un picut mai bine, dar tot munca multa vor avea cei de la laborator. Ma astept sa nu-mi reuseasca din prima data fiind materia noastra prima si dificultatea, dar nu ma las, si sunt sigura ca a doua sau a treia oara va fi bblusul mult dorit! vA FI GREU, MULTI HORMONI VARATI CU FORTA IN ORGANISM, REACTII ADVERSE....dar merita! Bine ca la mine totul este ok si am un organism rezistent, ma ajuta si psihicul, si sper din toata inima ca vom reusi sa obtinem si a doua fetita (cf testului cu verigheta, of course!).
Bafta multa sa vina bb curand si natural!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Buna seara! Ca m-am infierbantat cu mesajul pt Ellis si am uitat sa spun!

A! Ellis, la dr Iorgulescu am mers dupa o recomandare din 2 parti toatl diferite, si care au aceeasi parere f buna despre ea. Asa ca ti-o recomand si eu cu toata caldura! Si sanatate Alessiei!

Adra-Bell multa sanatate si Evei! La ce spital de urgenta mergi cu ea? La Grigore Alexandrescu?

Sorina Antonia nu mai doarme decat o data pe zi,dupa masa de pranz, cam 2 ore. Si e ok asa pt ea.

Mergi la inceput

Miha dansatoarea mica! Cred ca daca se vor intalnii piticii nostri vor face o hora pe cinste! Si Antonia danseaza pe orice fel de muzica!

Pussi eu am de la Pampers scutece chilotel, Let's Go parca se cheama si cele mai mici sunt marimea 4, de la 9 la 14 kg. Antoniei ii vin destul de bine desi avea doar 8,500 kg cand am inceput sa folosim. Dar daca face pipi de 2-3 ori in el arata ca unul normal purtat o noapte.

Mergi la inceput