Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (115)
Raspunsuri - Pagina 14
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Va rog :) http://spreadsheets.google.com/viewform?key=p4IW8yZD_xxtRNKF1SNaNOg Sunt 20 de bebelusi, la parinti inca nu am facut un calcul. Alina si Maria - 3 nov 2007 Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
Alina, sper ca am aplicat bine. Cred ca venim si noi cu tati, daca o sa fie in tara atunci.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Gina, n-am idee de la ce, doctorita nu m-a lamurit, a zis ca e un virus avea si gatul foarte rosu, tragea niste vanturi puturoase rau, acasa a inceput si cu diareea. Poate fi orice enterovirus, rotavirus, etc. M-am minunat tare, nici macar nu iesise afara de 3 zile, sa zici ca a avut contact cu alti copii. Merci de raspuns, Eva mea e fata mare, manaca singura cu manutele ei, azi a mancat paine prajita, pui fiert si cateva rondele de morcov fiert Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
Adra, eu impotriva diareei recomand furazolidon, 1/4 de pastila, nimic nu e mai bun, eu asa l-am facut bine, ca ce-mi recomandase doctorita nu a acceptat Lucas deloc. Sanatate la printesa...

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Vasari spune:
Jasmin, e bine!
Of, Adra, si voi sunteti bolnavioare? :(
Maria pana acum nu a avut decat 4-5 zile cu mucisori, nici nu stiu cum e sa ai un bb bolnavior.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
popbianca spune:
buna seara !
apuc cateva min si eu PC....dar deja ar trebui sa ma ridic...papa de ora 19
ce sa va mai zic....am incercat aptamilul HA 3(de la 8 lui)...e gros...la fel ca si humana(se vede amidonul)asa ca nu stiu ce sa fac...cred ca voi trece totusi pe nan HA...
sa fac si eu un anunt...Ana mea merge singura...mai cade in fundic, o ajutam sa se ridice...daca o tin de manuta si ea vrea sa mearga in alta directie se deprinde de mine si dusa e....o iubesc nespus...
diseara la baita vreau sa o cantaresc sa vad cum sta treaba.....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
mariussimiuc....
micutei dansatoare....in cazul asta tre sa o laud si eu pe Ana care aude si ea cand e muzica si se bataie, e tot cu mainile pe sus si se lasa de genunchi ca la genoflexiuni..cum isi dau seama ca e muzica si nu doar zgomot?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
eladea2005 spune:
fetelor, please help cu un sfat, o parere...![]()
ce stiti despre Sumetrolim? citeam si pe alte forumuri si mi-a zis o prietena ca e bun de dat in momentul de debut al racelii/gripei, asa i-a facut bine pe copilasii ei de fiecare data...
Stiti ceva? Mersi mult!
Sanatate si
tuturor!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
adra_bell spune:
Andreea Sumetrolimul este biseptol. Intr-o tara normala nici o farmacista intreaga la cap nu ar trebui sa dea Sumetrolim sirop fara reteta. Administrat in mod nepotrivit afecteaza cel mai frecvent rinichii.
| citat din mesajul lui eladea2005 fetelor, please help cu un sfat, o parere... ce stiti despre Sumetrolim? citeam si pe alte forumuri si mi-a zis o prietena ca e bun de dat in momentul de debut al racelii/gripei, asa i-a facut bine pe copilasii ei de fiecare data... Stiti ceva? Mersi mult! Sanatate si tuturor!Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui adra_bell Andreea Sumetrolimul este biseptol. Intr-o tara normala nici o farmacista intreaga la cap nu ar trebui sa dea Sumetrolim sirop fara reteta. Administrat in mod nepotrivit afecteaza cel mai frecvent rinichii.
Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
mersi mult, adra...
da stiu ca e biseptol, dar am citit ca e destul de frecvent recomandat de medici copiilor cu infectii respiratorii, viroze, etc.Noi suntem pe Panadol deocamdata si oscillo... daca nu vad rezultate in 3 zile o sa cer parerea medicului...
Eric stranuta, ii curge nasucul si tuseste (asta mai rar)...
febra nu are, sper sa nu faca...sa vedem cum va fi amine! mi-e groaza de noaptea asta!
O seara frumoasa!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ram0nica
Si ma rog cum vor domnii sa dovedesc ca inca mai alaptez, imi pun topilasul la sin de fata cu domniile sale?! . Eu am sunat la HR sa tatonez terenul cu intoarcerea mai devreme de 2 ani si foarte galanti ma intrebau daca nu am fost in sucursala sa primesc "Oferta" (vrbeau de parca era ceva promotional) . Si tot ei mi-au zis ca daca fac o erere tip o sa am o scutire de program cu 2 ore "pana ce implineste copilul 2 ani". Nici mie nu-mi venea sa cred... |
nu e asa...ai dreptul la 6 ore fara reducerea venitului salarial si vechime integrala+ dreptul de decalare a programului(art 17(1)CCM Unic); iar dc alaptezi ai pauza pt alaptat - de clauza asta nu sunt sigura ca e si la nivel national, insa la noi in CCM este sigur, deci eu ar fi trebuit sa le arat
daca solicitam asa ceva; "noroc " ca nu alaptez si ca nu ma intorc la serviciu.Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ellis spune:
ellis cum sunteti??
voi cum schimbati scutecul ca eu am mari souri cu ANA(ankule cand o iei?
) nu sta deloc... face trei ture de camera pana reuesc sa-i pun scutec curat. Daca ma grabesc nu-l pun bine si se uda toata... cred ca are crize de personalitate/gelozie... e razvratita si vrea doar cu mine.. nu mananca nici de la tati
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!

[/quote]
merci de intrebare..tu mereu intrebi de noi; va pupam; nu-mi place deloc ca picea nu isi revine mai repede; acum a inceput sa rupa rusea si de vreo doua ori chiar a scuipat din gat, insa aseara a apucat-o tusea dupa lapte si nu am mai putut sa o opresc si a vomat tot; am reusit sa o mai opresc atunci cand tuseste tot tipand la ea, saracuta, insa am speriat-o si a plans; nu prea imi plac aerosolii, nu am impresia ca ii aduc o imbunatatire vizibila a starii ei; in plus adrenalina o agita tareee...
am vazut ca ai scris de humana hn, e normal sa ia mai bine in greutate, si Alessia a baut de pe la vreo 2 saptamani-trei, are mai multe calorii, are gust de banane, e mai placut si mai gros si satios;
...cu scutecul, eu inca o schimb pe masa de infasat, nu ca ea ar sta acolo, se intoarce, ma bate cu picioarele, dar stie ca acolo o schimb si ma cam lasa.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)