Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (115)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Gina, eruptia dentara poate cauza scaune moi, atentie, totusi, sa nu fie prea apoase. Vazut Serban in vacanta, dulce tare, cu halatel de baie, cu basmaluta rosi si nud la piscina
Sorina, Eva cand doarme, cand nu doarme dimineata. Multi copii, in jurul varstei de un an, isi scot somnul de dimineata (citat din dr Spock). Cand nu doarme dimineata, o culc la pranz mai devreme si o mai pacalesc la un somn de o juma de ora mai pe seara.
Jasmin, petrecerea bebelusilor nostri, la Bucuresti, sfarsitul lui noiembrie, avea Lixa un link, unde te puteai inscrie, cine il are, rog sa-l mai posteze.
Alina, am vazut ca mamicile de papanasi au renuntat la ideea unui spatiu de joaca, cica era prea mic, dar ele vin si multe. Apropo, sunt 20 de persoane cu tatici si fratiori/surioare? Facem si noi o tombola de jucarii?

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Gina, eruptia dentara poate cauza scaune moi, atentie, totusi, sa nu fie prea apoase. Vazut Serban in vacanta, dulce tare, cu halatel de baie, cu basmaluta rosi si nud la piscina
Sorina, Eva cand doarme, cand nu doarme dimineata. Multi copii, in jurul varstei de un an, isi scot somnul de dimineata (citat din dr Spock). Cand nu doarme dimineata, o culc la pranz mai devreme si o mai pacalesc la un somn de o juma de ora mai pe seara.
Jasmin, petrecerea bebelusilor nostri, la Bucuresti, sfarsitul lui noiembrie, avea Lixa un link, unde te puteai inscrie, cine il are, rog sa-l mai posteze.
Alina, am vazut ca mamicile de papanasi au renuntat la ideea unui spatiu de joaca, cica era prea mic, dar ele vin si multe. Apropo, sunt 20 de persoane cu tatici si fratiori/surioare? Facem si noi o tombola de jucarii?

merci mult de informatie, buna ideea cu tombola.
hai ca ma interesez si eu de un spatiu de joaca.
eu stiu de unul din spatele liceului sincai.era ceva foarte dragut, cam acum 4 ani, nu stiu dc mai exista.
poate sta cineva prin tineretului si se intereseaza, din pacate nu mai stiu numele, se intra undeva intr-o fosta hala, este suficient spatiu si se paote si consuma ceva.
Printesa

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Hai ca nu sunteti voi singurele care va chinuiti la schimbat... de cate ori si-a bagat Lucas picioarele in pampersii cu kk... si chiar si manutele... e tare neasptamparat... la capitolul realizari mai face si destule prostii: scoate cartile din biblioteca, si mai si rupe coperti, se plimba prin toata casa cu o viteza ametitoare, camera lui preferata fiind baia unde incearca sa-si bage mainile in WC, se da singur jos din pat si apoi se ridica de toate si merge in jurul mesei, patului, a mobilelor, sta singurel in picioare pt cateva secunde si nu ma lasa sa dispar nici o secunda din raza lui vizuala, nici la toaleta, nici la bucatarie, ca vine si se agata de mine urland asa ca nu-i chip cu el. Mai pateste cineva asa?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

daaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jasmine, nu esti singura! Join the club!!! SI noi suntem la fel...cum dispar de langa el, daca nu ma vede o secunda (chiar daca imi aude vocea) incepe sa maraie si ajunge la plans daca nu ma execut rapid...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

da, si eu ma execut, vrand nevrand... doar daca sunt la bucatarie umblu cu el taras, ca se tine "de fusta mamei" si urla si protesteaza, trage de hainele mele, uneori reuseste sa-mi traga pantalonii in vine, e un adevarat show...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

ohhhhh ce bien bine ca mi-am asit si eu locul , imi era teama ca raman pe din'afara, sunt REEEEEEEELAX, caci vad si altii cu turaul atarnad

poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Vrem si noi sa ne inscriem...

Mergi la inceput

Gina, asa zic si eu sa poata consuma ceva, sa mearga socializarea mai bine.

Printesa mea e bolnavioara, am ajuns si la urgente acum 2 zile, incepem sa ne imprietenim cu spitalul ala, uff. Nu mai are febra, nici nu mai vomita, dar ultimul scaun tot diareic a fost.

Apropo de intarcat, Jasmin, mi-a zis asistenta sa ii dau sa suga mai rar, cica laptele intretine diareea, nu prea cred eu tot ce spun ele, dar am incercat totusi, cu mare atentie sa nu se deshidrateze. Am constatat ca Eva mea ar putea fi usor intarcata, a supt ultima oara la 5 dimineata, n-a cerut deloc, nici inainte somnic. Nu as fi crezut...

Printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Va rog :)
http://spreadsheets.google.com/viewform?key=p4IW8yZD_xxtRNKF1SNaNOg

Sunt 20 de bebelusi, la parinti inca nu am facut un calcul.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Citat:

Printesa mea e bolnavioara, am ajuns si la urgente acum 2 zile, incepem sa ne imprietenim cu spitalul ala, uff. Nu mai are febra, nici nu mai vomita, dar ultimul scaun tot diareic a fost.

Apropo de intarcat, Jasmin, mi-a zis asistenta sa ii dau sa suga mai rar, cica laptele intretine diareea, nu prea cred eu tot ce spun ele, dar am incercat totusi, cu mare atentie sa nu se deshidrateze. Am constatat ca Eva mea ar putea fi usor intarcata, a supt ultima oara la 5 dimineata, n-a cerut deloc, nici inainte somnic. Nu as fi crezut...

Printesa

ufff biata de ea. dar de la ce?
sa stii ca este posibila chestia cu laptele. incearca sa-i dai niste orez(cereale) de la nestle, poate isi revine si niste morcov fiert dc ii place
apoi mai sunt cerealele orez cu roscove care constipa bine, tot de la nestle

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Ideea cu tombola e furata tot de la papansi, fetele cumpara cate un cadou, in jur de 50 de lei, ambalat frumos, si acolo fac tombola.
Am mai putea face cate o bandana, canita sau altceva pe care sa scriem ceva gen "La multi ani bulgarasi si globulete" "1an", eventual si o poza Anne Geddes sau altceva

Printesa

Mergi la inceput

Gina, n-am idee de la ce, doctorita nu m-a lamurit, a zis ca e un virus avea si gatul foarte rosu, tragea niste vanturi puturoase rau, acasa a inceput si cu diareea. Poate fi orice enterovirus, rotavirus, etc. M-am minunat tare, nici macar nu iesise afara de 3 zile, sa zici ca a avut contact cu alti copii.
Merci de raspuns, Eva mea e fata mare, manaca singura cu manutele ei, azi a mancat paine prajita, pui fiert si cateva rondele de morcov fiert

Printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:

Printesa

Adra, eu i-am dat sa suga tot timpul cand a avut enterocolita... era practic singura modalitate si de a-l hrani si de a-l hidrata, ca nu voia altceva... mi-au zis doctorii atunci ca trebuie sa-i dau lapte fara lactoza, dar cand le-am spus ca nu-i dau decat san nu m-au contrazis deloc...
e bine daca Eva nu-ti cere prea des laptic, cred ca nu o sa ai probleme prea mari cand va fi timpul...

Mergi la inceput