Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Bonjurica,

mersi de raspunsuri, la mine in cap oricum e o varza mare: acu ma gandesc sa ma apuc sa lucrez de acasa ceva, ca sa o supervizez pe socrela, sa schimb eu fata si sa ii dau sa pape, c nu stiu daca face fata ea, e hiperactiva si de abia reusesc eu cu ea...da m-as duce si la servici sa mai ies si eu in lume......o nebuloasa total in capul meu...

Pussi, daca stiam de faza cu HN-urile respectiv AD-urile poate merita sa ii dau cam in fiecare luna o tura, ca si a mea a crescut in greutate dupa ele. De aia inca nu imi vine sa renunt la AD.
o sa caut si eu azi la Metro branzica aia, sa mai schimb, ca nu mai stiu ce sa ii dau de papa...si sa mai iau niste borcanase, macar din alea cu fructe, de gustarica

acum o intrebare de baraj: cat mai dorm copiii vostri ziua ? a mea se scoala pe la 8 dimineata si mai adoarme pe la 11.30 - 12.00...daca doarme prea mult atunci, adica 2 ore in loc de 1 ore, nu mai doarme dupa-masa si e rau de tot, ca pierd vremea incercand sa o adorm, ma si enervez si mai strig si apoi imi vine sa ma dau cu capu de pereti ca de ce am strigat si in plus toata seara e rea de numai fiind somnoroasa. Ma gandeam sa o trec deja numai pe somnul de dupa-masa, sa nu o mai las sa doarma dimineata, sau macar sa fac galagie sa se trezeasca mai repede.

Eladeea sanatate multa, sa treaca raceala si la mici si la mari !

Sheri si eu ii dau cerealele ca o pasta groasa, pun mai multe masuri, dar la lapte imi e frica, ca tot zice acolo sa nu depasesti cantitatea. Dar o sa pun si eu o masura in plus, acum mi-ai facut curaj. Problema este ca nu mai stiu ce cereale sa ii dau, ca eu inca trebuie sa ii dau fara lactoza, deci alea cu lapte inclus nu le mai pot lua in calcul, singurele de la Humana fara lapte inclus sunt cu mar, care nu ii place si gris de grau care nu il gasesc. I-am tot dat orez de la Nestle da s-a saturat biata de ea.

ati folosit careva de la Nestle orez cu 3 fructe ? e bun de ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Citat:

citat din mesajul lui totulii

intreba cineva dar nu-mi aduc aminte cine ca dc incepi serviciul mai devreme ai dreptul la program scurt?
raspunsul este da, dar tb sa dovedesti ca alaptezi si beneficiezi de ea pana la implinirea varstei de un an a copilului.

Si ma rog cum vor domnii sa dovedesc ca inca mai alaptez, imi pun topilasul la sin de fata cu domniile sale?! .
Eu am sunat la HR sa tatonez terenul cu intoarcerea mai devreme de 2 ani si foarte galanti ma intrebau daca nu am fost in sucursala sa primesc "Oferta" (vrbeau de parca era ceva promotional) . Si tot ei mi-au zis ca daca fac o erere tip o sa am o scutire de program cu 2 ore "pana ce implineste copilul 2 ani". Nici mie nu-mi venea sa cred...

eu nu am dovedit ca alaptez ptr ca nu mai alaptam si beneficiez de program redus cu 2 ore pana face Maria 2 ani.

asta scrie in contractul colectiv de munca

"ART 17.”-(1) Salariatii care renunta la concediul legal pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani beneficiaza de reducerea duratei normale a timpului de lucru cu 2 ore pe zi ,fara sa le fie afectate salariu de baza si vechimea in munca.La cererea lor se poate acorda program decalat,cu alte ore de incepere a programului de lucru ,daca activitatea unitatii permite."

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

mie mi-au trantit o lege in fata OU 96 DIN 14/10/2003 ARTICOLUL 17(1)
ANGAJATORII sunt obligati sa acorde salariatelor care lapteaza, in cursul, programului de lucru, 2 pauze pt alaptare pana la implinirea varstei de un 1 an.la cerea mamei pauzele pt alaptare pot fi inlocuite cu reducerea timpului de munca cu 2 ore zilnic.
deci cea despre care ai scris tu nu stiu, mi-au facut si copie ca sa o am la purtator adica ei sunt de bune intentii cica...

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

si totusi nu stie nimeni de eventuala relatie intre dinti si scauele moi?

poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sorina7

Bonjurica,

mersi de raspunsuri, la mine in cap oricum e o varza mare: acu ma gandesc sa ma apuc sa lucrez de acasa ceva, ca sa o supervizez pe socrela, sa schimb eu fata si sa ii dau sa pape, c nu stiu daca face fata ea, e hiperactiva si de abia reusesc eu cu ea...da m-as duce si la servici sa mai ies si eu in lume......o nebuloasa total in capul meu...

Pussi, daca stiam de faza cu HN-urile respectiv AD-urile poate merita sa ii dau cam in fiecare luna o tura, ca si a mea a crescut in greutate dupa ele. De aia inca nu imi vine sa renunt la AD.
o sa caut si eu azi la Metro branzica aia, sa mai schimb, ca nu mai stiu ce sa ii dau de papa...si sa mai iau niste borcanase, macar din alea cu fructe, de gustarica

acum o intrebare de baraj: cat mai dorm copiii vostri ziua ? a mea se scoala pe la 8 dimineata si mai adoarme pe la 11.30 - 12.00...daca doarme prea mult atunci, adica 2 ore in loc de 1 ore, nu mai doarme dupa-masa si e rau de tot, ca pierd vremea incercand sa o adorm, ma si enervez si mai strig si apoi imi vine sa ma dau cu capu de pereti ca de ce am strigat si in plus toata seara e rea de numai fiind somnoroasa. Ma gandeam sa o trec deja numai pe somnul de dupa-masa, sa nu o mai las sa doarma dimineata, sau macar sa fac galagie sa se trezeasca mai repede.

Eladeea sanatate multa, sa treaca raceala si la mici si la mari !

Sheri si eu ii dau cerealele ca o pasta groasa, pun mai multe masuri, dar la lapte imi e frica, ca tot zice acolo sa nu depasesti cantitatea. Dar o sa pun si eu o masura in plus, acum mi-ai facut curaj. Problema este ca nu mai stiu ce cereale sa ii dau, ca eu inca trebuie sa ii dau fara lactoza, deci alea cu lapte inclus nu le mai pot lua in calcul, singurele de la Humana fara lapte inclus sunt cu mar, care nu ii place si gris de grau care nu il gasesc. I-am tot dat orez de la Nestle da s-a saturat biata de ea.

ati folosit careva de la Nestle orez cu 3 fructe ? e bun de ceva ?

Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007)

multumim de urare, sorina.. doamne ajuta sa treaca repede, fara complicatii..e prima noastra raceala, asa ca paote de-aia sunt mai stresata...

referitor la cereale, nu poti incerca si de la Milupa '7 Korn' si de la Nestle 'orez cu roscove'? Lui Eric ii plac ambele variante...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Citat:

cine vrea sa ne vada: am postat si poze din concediu http://picasaweb.google.com/BicaSerban/Concediu2008#

poze

povestea noastra

frumos, vad ca ati umblat ceva, ati vazut multe locuri... banuiesc ca si Serban s-a simtit bine in concediu...

referitor la intrebarea ta, eruptia dentara poate fi cu probleme de genul febrei, a scaunelor moi sau chiar a varsaturilor... poate fi si de la schimbarea mediului,poate de la ceva mancare...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Hai ca nu sunteti voi singurele care va chinuiti la schimbat... de cate ori si-a bagat Lucas picioarele in pampersii cu kk... si chiar si manutele... e tare neasptamparat... la capitolul realizari mai face si destule prostii: scoate cartile din biblioteca, si mai si rupe coperti, se plimba prin toata casa cu o viteza ametitoare, camera lui preferata fiind baia unde incearca sa-si bage mainile in WC, se da singur jos din pat si apoi se ridica de toate si merge in jurul mesei, patului, a mobilelor, sta singurel in picioare pt cateva secunde si nu ma lasa sa dispar nici o secunda din raza lui vizuala, nici la toaleta, nici la bucatarie, ca vine si se agata de mine urland asa ca nu-i chip cu el. Mai pateste cineva asa?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Hai ca nu sunteti voi singurele care va chinuiti la schimbat... de cate ori si-a bagat Lucas picioarele in pampersii cu kk... si chiar si manutele... e tare neasptamparat... la capitolul realizari mai face si destule prostii: scoate cartile din biblioteca, si mai si rupe coperti, se plimba prin toata casa cu o viteza ametitoare, camera lui preferata fiind baia unde incearca sa-si bage mainile in WC, se da singur jos din pat si apoi se ridica de toate si merge in jurul mesei, patului, a mobilelor, sta singurel in picioare pt cateva secunde si nu ma lasa sa dispar nici o secunda din raza lui vizuala, nici la toaleta, nici la bucatarie, ca vine si se agata de mine urland asa ca nu-i chip cu el. Mai pateste cineva asa?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

daaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jasmine, nu esti singura! Join the club!!! SI noi suntem la fel...cum dispar de langa el, daca nu ma vede o secunda (chiar daca imi aude vocea) incepe sa maraie si ajunge la plans daca nu ma execut rapid...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Buna!
Se mai inscrie cineva la petrecerea bulgarasilor? Cred ca sunt cam 20 de sarbatoriti acum. :) E important sa putem aproxima numarul participantilor pentru rezervarea unei locatii. Si asteptam si propuneri pt spatii de joaca.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

care? ce? Cum?

Mergi la inceput

Citat:

stie careva daca dintii au legatura cu scaunele dese si relativ moi si cu iritatie semn ca ca scaunul este acid.
am incercat sa nu-i mai dau sucuri si nici fructe crude dar nu s-a schimbat nimic.

poze

povestea noastra

eu stiu... Lucas n-a avut dar mi-a zis pediatra ca e posibil asa ceva, ca un fel de diaree si iritatie...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

daaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jasmine, nu esti singura! Join the club!!! SI noi suntem la fel...cum dispar de langa el, daca nu ma vede o secunda (chiar daca imi aude vocea) incepe sa maraie si ajunge la plans daca nu ma execut rapid...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

da, si eu ma execut, vrand nevrand... doar daca sunt la bucatarie umblu cu el taras, ca se tine "de fusta mamei" si urla si protesteaza, trage de hainele mele, uneori reuseste sa-mi traga pantalonii in vine, e un adevarat show...

Mergi la inceput