FIV 193

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Of,Mimi, eu cred ca am si o predispozitie genetica in a lua usor kg, de cand ma stiu ma "lupt" cu asta, desi n-am mai ajuns niciodata la performanta de 69 kg la 1.66m inaltime... obeza n-am fost nicicand, dar nici bat, de regula eram sub 60 kg. anul asta insa, dupa operatie, am pus o gramada de kg care nu vroiau sa pice de pe mine neam. de mancat, am mancat normal si cu destula atentie si m-am chinuit sa mananc si alta carne (adica piept de pui) decat aia de peste, ca sa bag mai multe proteine... oricum, m-am invatat anul asta sa pap f dietetic si am ajuns sa nu mai pot sa bag in mine mancare de fast food 9dupa care eram lesinata) si altele de genul asta, ca-s nocive. iar apa beau cu nemiluita de cand ma stiu, ma chinui sa ma opresc pe la 6 litri, ca sa nu-mi uzez rinichii

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

UAU !!! 6 litri de apa ? eu zic ca e foarte mult . Eu mai mult de 2.5 l nu am putut bea . Nici prea multa apa nu e bine . Te poti ingrasa si din acest motiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Mimi, cum sa te ingrasi de la apa???? Poate te umfli, retinere de apa in tesuturi ceva..dar sa te ingrasi???? Eu abia reusesc sa bag un L de apa pe zi....nici asta nu e bine dar nu pot mai mult si uit de ea.

Fireyes eu cred ca nu te.ai ingrasat, cred ca ai retinut apa in tesuturi, nu e posibil sa te ingrasi 6 kg in cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Nu cred ca retin apa, sau in orice caz, nu mai mult decat de obicei. m-au si testat pt tot soiul de afectiuni legate de consumul... mai mare de lichid, dar se pare ca nu am nimic, pur si simplu organismul meu are nevoie de mai multa apa.
acum nici eu nu stiu precis daca kg astea le-am pus intr-o sapt sau in vreo 10-12 zile, ca nu m-am cantarit pana cand mi-am dat seama ca nu mai reusesc sa ma inghesui in blugi. dar daca ma uit la mine, afara de burta, care s-a umflat si de suncutele care au crescut pe langa, in rest nu mi se pare ca as fi pus... ochiometric, asa... dar e neplacuta faza cu nemaiincaputul in haine...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui fireyes

Ah, ce-mi vine sa mooor! faceti intalneala cand am reusit si eu cu chiu cu vai sa-mi stabilesc o vacsuiala la par, ca ma gandeam ca dupa FIV poate am noroc si nu ma mai vopsesc in primul trimestru
dar sper sa trec dupa, ca trag nadejde ca va mai gasesc... nu de alta, dar tocmai am pus 6 kg de cand am inceput inhibarea si vreau sa ma afisez in toata "splendoarea" rubiconda sunt innebunita, si asa m-am chinuit toata vara sa dau jos ceva kg si reusisem, eram cat de cat multumita si s-a naruit totul in cateva zile...

still counting...

Stai linistita ca se sta destul, odata a venit sotu sa ma ia la 2 noaptea.... mi-a spus ca spera ca data viitoare sa nu-l chem dimineata! Fac bine rau la moral intalnirile, vorbesti si te descarci, te umpli de optimist!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna tuturor!
Doreste cineva o programare la dr Dracea,la Ginera,pe 2 oct?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Daca e cu prelungiri m-as baga si eu. Banuiesc ca o sa identific destul de repede gasca.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Ah, fetelor, ce m-as baga si eu in gasca voastra, dar eu sint din Constanta, dar cunosc foarte bine zona Lacul Tei, pentru ca am fost 5 ani studenta la constructii si am stat in caminul nr. 3.
Va pup cu drag pe toate si va urez petrecere frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Sheri in principiu si eu. Da gazda stie? Propun sa se mai faca o prezenta scurta si maine seara. Nu de alta dar daca suntem numai doua nu e cazul sa mergem pana in Lacul Tei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Catalina daaaaaa gazda stie ca e una dintre fete fivoase ... te las sa o descoperi singura la fata locului!

Desi o sa intarzii ca ies mai tarziu si nu vreau sa pierd inceputul dar nu am incotro...o sa vin asa cum i-am promis dragei mele Sherry!

Stai linistita ca vin f. multe fete...multe nu scriu like me...unele au bebei marisori, altele au in burtica..altele sunt inca aspirante ..deh...gasca e veche...!
Va asteptam cu drag sa veniti caci mai mereu venim cam aceleasi fete!

Petricia, Cristina

Mergi la inceput