FIV 193

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyalo

Catalina daaaaaa gazda stie ca e una dintre fete fivoase ... te las sa o descoperi singura la fata locului!

Danyalo eu cunosc gazda. Ma intrebam doar daca stie .Nu am mai vazut-o de multa vreme printre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Pai cred ca a sunat-o Sherry pt. rezervare!
Oricum masa va fi una maaare!Pacat ca e frig...ca ne dezlantuiam la aer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Mey, fetele noi vad ca sunt mai rusinoase, cele vechi s-au inscris deja!
Deci,

Eu
Catalina
Kitta
Rami73
Mirela1
Impatience
Danyalo
Lakione
Aniast
Madalina28
si bineinteles IoanaTugs (vorbesti tu te rog si cu Felicia? N-am nr ei)

Posibil:
KoraPop
Fireyes
Ralucapaun

Oana, vii?
Lista deschisa in continuare....

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Ce as mai veni si io dar am pus fundita la bebei si nu mai am voie jos din patut...... da beti un suc si pt mine

21+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor
Nu am mai scris de mult la acest subiect dar de citit nu trece zi sa nu o fac.
Vad ca se anunta intalnire mare si vroiam sa intreb daca primiti si fete care nu sunt ele asa active.
Eu in martie anul asta am facut un fiv la giuly cu dracea nereusit si acum ma pregatesc de fiv doi in austria.
Mi-ar face placere sa va cunosc si sa dicut cu voi mai ales ca stiti atat de multe despre fiv.
Deci daca se poate va rog sa imi spuneti.
Pupici

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

elenada Sheri a facut invitatia pentru toata lumea,deci esti primita cu tot dragul!Sper sa pot veni si eu!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ehe, n-am apucat sa intru de vreo 2 zile si vad ca se pregateste o mare intalnire, mare a fivoaselor!
Sheri, poti sa ma treci si pe mine pe lista, abia astept sa va revad! Aniast si Madalina sigur vin cu bb-ii, oare vine si Lachi cu fetitele?
Edit: acum am citit din urma... Petricia, n-am cuvinte care ar putea sa-ti aline durerea...
crystyna75, nici cu blastocisti frumosi n-ai reusit... oooff...
Catalina, te-ai hotarat? Lasa ca povestim maine:)

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

sarumana
sper sa nimeresc restaurantul
e parcare acolo?

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor ieri cand am fost la BIOS pt analizele de secretie am repetat si vsh-ul ca data trecuta imi iesise cam mare ( la 1 h era 28 si la 2 h era 50,a fost zi 2 de cm) si acum am primit rezultatul : la 1 h este 8 si la 2 h este 16 ( interval de referinta intre 0-25 ).M-am linistit acum!Oare de ce a fost crescut data trecuta?E posibil sa fi fost din cauza ca eram la cm?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Mi-ati facut o pofta de intalneala!! Abia astept sa-mi povestiti cum a fost. Feli contez pe tine sa-mi trimiti poze. O sa-ti dau adresa de mail pe PM. Fetelor, sa va distrati cum numai voi stiti! Dupa ce nasc si scap de fundita, nu mai ratez!!
toate fetele de la intalneala, fara exceptie!

Andrada 31+

Mergi la inceput