FIV 193
Raspunsuri - Pagina 11
Arina21 spune:
KoraPop, SIGUR a fost de la cm. Mie mi s-a spus clar ca VSH se face la o saptamana de la terminarea ciclului. MAma, ce mor pe astia de la laborator care fac analize 'da-n-boulea' 
. Dar pt ei e OK, ca doar nu dau ei banii, nu??? Bani, drumuri, nervi...vai de capul nostru! Dar totul e bine cand se termina cu bine, nu?
Va pup si bafta MAXIMA
Arina 
KoraPop spune:
Arina multumesc mult!Imi pare rau ca nu mi-am repetat ieri si fibrinogenul si proteina C reactiva care, la fel au iesit peste limita ( fibrinogenul 600 si ceva la limita maxima 400 si proteina C reactiva 0,76 la limita maxima 0,5).,cine stie poate nici astea nu trebuiau facute la cm...?Stii ceva si despre astea?
Kora
CARPE DIEM!
Arina21 spune:
KoraPop, pacat ca nu ti le-ai repetat ieri. Eu personal evit sa-mi fac analize de genul asta in peiroada ciclului.
Sunt convinsa ca o sa-ti iasa bine daca le faci cand nu esti la CM! 
Arina 
dropsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauraa78 Buna tuturor! Doreste cineva o programare la dr Dracea,la Ginera,pe 2 oct? |
Buna Laura !
M-ar interesa pe mine programarea la Dr Dracea ! Ai cedat-o deja sau mai este valabil ? Multumesc frumos.
Sheritra spune:
Deci,
Eu
Catalina
Kitta
Rami73
Mirela1
Impatience
Danyalo
Lakione
Aniast
Madalina28
Felicia
Elenada
Ella28
Dannette
IoanaTugs
Posibil:
KoraPop
Fireyes
Ralucapaun
D_Oana
Poftiti, poftiti si veniti, avem jujali, si chirosti, barabuli si di tati!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
lauraa78 spune:
Buna dropsa!
Ti am trimis detaliile pe mail.
Luca 2008,abia acum am vazut ca ai trimis si tu mail,a intrat la bulk,iar detaliile programarii i le dadusem deja lui dropsa.
Dariela spune:
Linaooooo - Felicitari mamico! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Cristal - O sa-i dai pe spate pe austrieci cu rezultatele astea!
Moana - Multa fericire si o liota de copii! Te mai asteptam pe la noi cu sfaturi si povesti de viata!
Sheritra - Sa-ti traiasca printesa si sa-i aduci macar un fratior.
Ca si celelalte fete astept poze si noutati de la marea intalnire.
Eu incep de maine stimularea cu ceva nou - menopur (pana acum am folosit numai gonal) Sper sa scap repede si de asta ca nu mai am rabdare.
Delia21 spune:
Pup lumea toata.Ma simt nasol de tot dupa punctie,..am si vomitat.In fine,nu ma mai plang,de felul meu sunt tare plangacioasa si nu am pic de rezistenta la durere.Colac peste pupaza astia mi-au dat interdictie la calmante,...paracetamolul e singurul care nu face rau liningului ,ala care incepe cu E,parca endometru, de care se prind embrionii,...nici creierul nu mai functioneaza cum trebuie,uit ca o baba de 90 de ani.Iar vestea super-buna,aproape incredibil de buna e ca a zis medicul ca a scos 39 de ovule iar maine imi spune cate s-au fertilizat.Deci sunt si eu buna de ceva,de facut oua
,asa,sa fac haz de necaz.Fug in pat.