FIV 193

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Uau Delia, 39 de ovo? Ohoho, da ce-ai papat draga mea? Vreau si eu ! Poate in vise, ca n-am cu ce le umple ! Felicitari si ai grija cu balonarea, am auzit ca e bun sa papi albus de ou batut spuma (cat mai crud daca se poate ). Somn usor si odihna placuta ca meriti!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadejda73 spune:

petrecere frumoasa celor care va intalniti!
sunt putin geloasa pe voi,pentru ca stiu ce bine e sa vorbesti cu cineva care trece/a trecut printr-o situatie similara.
citesc forumul de vreo 2 ani,am si scris dar sub alt nume
cunosc povestile catorva fete mai vechi.ma bucur pentru cele care au devenit mamici si sper alaturi de cele care ,ca si mine,inca mai sunt "aspirante".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadejda73 spune:

mimi m cum te simti? astept vesti de la tine
sper din tot sufletul sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Va mai amintiti de mine? Eu ma tot gandecs la voi si va urmaresc din umbra...nu am mai scris de mult si din pacate nu sunt updatata cu ultimile noutati.
Sheritra multa bafta pentru noul FIV si sa fie cu reusita.
Delia intradevar este fantastic ca ai 39 de ovocite...merita toata starea de rau pe care o ai...eu una as fi preferat sa imi fie asa de rau si sa fi avut macar 20 de ovocite. Sa te ajute DD sa reusesti.

As veni si eu la intalneala, dar maine ma duc cu bebe la control..poate totusi imi fac timp si o sa trec si eu sa va vad.

Aspept cu nerabdare sfarsitul de an ca s aincep un nou Fiv. Chiar acum 1 saptamana am sunat-o pe tipa care coordoneaza programarile la clinica unde eu am facut prima oara fiv si mi-a spus ca ar trebui sa fac aceleasi analize pe care le-am facut prima data si ca in ziua 3 ar trebui sa fac FSh-ul cum l-am facut si in momentul ala am realizat ca eu de fapt nu am facut niciodata analiza asta ...asa ca nu mai am nici un comentariu. Ma gandesc oare ar trebui sa vad jumatatea plina sau cea goala a paharului...faptul ca am reusit sau incompetenta medicala, care in mod normal m-ar fi dus catre un esec

Oricum multa bafta fetelor si sa ne vedem la anul

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Delia, am citit bine, 39?? Super productie! Eu am avut 2:(

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Girls,

Mi-am repetat prolactina (la alt cabinet, mai precis la Spitalul Fundeni) dupa ce am vazut ca la RMN nu e nimic organic. Si surpriza din tara surprizelor: este un pic mai mare decat limita superioara nicidecum de 5 ori mai mare cum iesise prima data.

Am scris mail la Kovacs, mi-a zis sa iau Bromocriptine in continuare si sa repet analiza in 2-3 saptamani.

So, sper ca din noiembrie sa incep stimularea! Uraaaaa!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Da Ralu 39 si sper din toata inima sa reziste cati mai multi embrioni pana in ziua 5,..asa incat sa nu mai am nevoie de stimulare,...caci noi ne mai dorim inca 4 bebei,...si sper sa nu i-am pe toti deodata,ci cate unul,...ar fi perfect.Ard de nerabdare sa aflu maine cati s-au iubit bine,,adica s-au fertilizat.Mi-au ramas si mie 2 fiole de menopur.Daca le doreste cineva le trimit cu cea mai mare placere.Am mai donat eu cuiva si a avut parte de o papusa de fata si cu doar un embrion,...poate repetam evenimentul

Betty,tare ma bucur sa vad ca nu sunt singura care isi mai doreste bebe,...desi nu e numai poezie a creste un pui de om.Al meu inca se trezeste noapte de minim 2 ori,cateodata si de 5-6,fara exagerare.Poate pe cand vine bebe,in iunie,...o fi si el baiat mare de 3 ani si 3 luni,..si s-o bucura sa aiba patul si camera lui.Binenteles ca nu o sa fortez copilul,...caci eu am dormit cu mama pana la 12 ani ,..deci am de platit,...rasfatul inapoi cu varf si indesat pe propriile odrasle .Am vazut si eu pozicile cu bebeul Mario cel iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Vai Delia si eu care credeam ca alaptatul este de vina si ca dupa un 1 si 1/2 sau hai 2 nu o sa se mai scoale atat. Se pare ca sunt sperante desarte. Si al meu se trezeste de cel putin 2 ori pe noapte si cateodata de 5-6 ori si apoi se mai trezeste de 4 dimineata si nu mai se culca. Cat de curand fac un an de cand nu am mai dormit adunate 4 ore...dar nu mai conteaza si oricum nu este momentul sa ne plangem.
Ai un baietel superb si chiar m-am uitat inca odata ca s aconving ca nu este fetita....e dulcel fos. Sa iti traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Cand ma gandecs la Fiv 2 ma apuca niste emotii, parce mai ceva decat prima oara...de abia astept sa opresc alaptatul ca sa intru pe baricade.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'neata gashca!!!!

Tocmai m-am trezit,beau o cafea fara cofeina si am zis hai sa imi deschid mail-ul si cand colo ce vad:cei de la BIOS mi-au trimis rezultatele de la analizele de secretie,cultura fungi si urocultura.Toate sunt ok!!!Mi-au mai trimis si rezultatele de la lysteria si brucella,amandoua negative!!!Asa ca azi e o zi frumoasa pentru mine!Am sa o sun azi pe dr. Cocei sa o intreb cand ne putem intalni!
Cred ca ma duc dupa masa la intalneala daca nu intervine nimic!

Deliaaaaawowwww,bravooooo!Da-ne si noua retetaaaa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luanaroman spune:

Buna Fetelor,

De curand am facut un test de urina , ieri mai bine zis(ziua 9 dupa ET) care a iesit pozitiv iar dupa amiaza am inceput sa sangerez putin. Am sunat medicul mi-a spus sa iau in continuare tratamentul iar maine sa-mi fac BHCG. Voi ce parere aveti , mai e bebe acolo. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

Va multumesc,

Luana

Mergi la inceput