FIV 193
Raspunsuri - Pagina 13
21ali spune:
Buna fetelor,va rog sa-mi spuneti spermograma facuta la ora 3 dupa amiaza are acelasi rezultat cu cea de dimineata?noi avem programare la Gynera la 3 pm si am ceva emotii...........
mari_lolutza spune:
21ALI, nu conteaza la ce ora a facut sotul spermograma. Si noi am facut-o tot dupa-amiaza. Te pup.
mimi_m spune:
Luana, dar inainte de test ai avut ceva simptome de cm? dar dupa ? E sangerare sau numai ceva maroniu? poate e de la implantare ...
Eu miercuri am facut ET iar sapt asta de luni, parca ma "inteapa " burta ca inainte de cm . Sper sa nu fie asa dar am inima cat un purice ... mi-e si frica sa fac un test de urina .
KoraPop spune:
luana daca nu e sangerare abundenda,numai pete, e ok.Asteptam vesti bune si bhcg cat mai mare.Continua tratamentul si stai cat mai mult in pat,fara efort.Bafta maxima!
mimi lunea urmatoare poti face bhcg linistita.Azi esti zi 8 asa ca pentru test de urina e prea devreme ( testele de urina detecteaza hormonul hcg numai cand e >50 ).Tin pumnii!
21ali asa cum a spus si mariloluta nu conteaza ora pentru spermograma.Totul e sa fi avut asbstinenta 3-4 zile ( sa nu fi avut contact sexual),iar inainte de recoltatre cu o ora sa urineze si sa se spele doar cu apa,fara sapun.Bafta multa!
Fetelor o tot sun pe dr. Cocei si nu raspunde.Stie cineva daca e la Giulesti sau e plecata cumva undeva?
Kora
CARPE DIEM!
21ali spune:
Multumesc ,fetelor sunteti dragute ca intotdeauna, sper ca domnii
sa fie treziti asa macar sa motaie in fata doctorului,tare greu ne este cind cauti acul in carul cu fin!o zi buna !

luanaroman spune:
Nu am avut si nici nu am simptome de CM , continui tratamentul si maien fac BHCG.
Sunt doar pete dar sunt rosii nu maronii.
Sunt tare necajita.
Luana
KoraPop spune:
luana nu fii necajita,uita-te la testul tau de urina cu doua liniute si fii fericita!Ai rabdare pana maine,roga-te la DD si totul va fii bine.Au fost multe fete care au avut sangerari si totusi erau gravidute si acum sunt mamici fericite!Noi toate de aici suntem alaturi de tine cu pumnii stransi si asteptam maine o valoare cat mai mare la bhcg.Apoi dupa doua zile poti sa refaci bhcg sa vezi ca valoarea se dubleaza!
Eu maine dimineata la ora 9 ma duc la Giuly la dr. Cocei.Mai vine cineva?
Kora
CARPE DIEM!
alexa_1001 spune:
buna fetelor,
va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine.
M-am operat anul trecut la tutunaru, mi-a scos trompele, si mi-a zis sa iau legatura cu dr matei pt fiv. Asa am si facut. Dansa mi-a dat un set de analize care nu mi-au iesit bine si, timp de un an, am tot luat tratamente pana cand, in final mi-au iesit bine. M-am intalnit cu dansa si mi-a dat alt set de analiza. Pana aici bine si frumos. De acum incepe frumusetea. M-a programat sa-mi citeasca analizele, dar nu a venit (mentionez ca nu sunt din Bucuresti, ci de la 250 km distanta, si mai am si serviciu). M-a mai programat alta data la cabinet la Tutunaru, n-a venit si m-am reprogramat saptamana viitoare. Atunci Tutunaru m-a chemat pentru a-mi face simulare de embrio-transfer si pentru a-mi spune pasii urmatori. Am fost, mi-a facut simulare si atat. Degeaba am insistat sa se uite pe analize, sau sa-mi spuna ce sa fac mai departe, ca mi-a zis sa revin in doua zile (adica maine). Parca totusi nu-mi venea sa plec, asa ca am mai ramas sa discut cu fetele care asteptau sa intre. La un moment dat am auzit ca vine si dr Matei, asa ca am ramas sa discut cu dansa. Am asteptat pana a plecat toata lumea, si m-au primit din nou. Initial mi-au zis ca totul e bine si mergem pe clasamentul clasic, dar cand a vazut nivelul FSH-ului, m-au pus sa-l refac, sa nu ingrijorez, ca poate mai putem face ceva. Si atat. Nu s-au mai uitat si pe celelalte analize. Asa ca eu sunt in plop.
Va rog, ma puteti ajuta?
Valorile FSH-ului sunt:
femei:-faza foliculara: 3.5-12.5
faza ovulatorie: 4.7-21.5
faza luteala: 1.7-7.7
menopauza: 25.8-134.8
Eu am 15,36
Ce inseamna asta? E mult, e putin? De ce nu sunt in regula? Analizele le-am facut in a 2-a zi a ciclului.
Sunt disperata pentru ca nimeni nu-mi spune nimic. Parca am o gaura neagra in fata.
PS Scuze pentru eventualele greseli de scriere, dar sunt extrem de obosita
Blanche25 spune:
Luana FELICITARI!!!! Continua tratamentul si stai cat mai mult in patut. Sa vii cu un BHCG mare maine.
jovana spune:
BUNA luana da o prietena de amea care a facut fiv cu mine a singerat foarte tare de sa internat in spital dar bebe a ramas nu te speria de la puctie ia zis DR ca isau inflamat ovarele pina la 2 luni a tot ,duruto burta dar acum e foarte bine bine si ea si bebe sa stai foarte mult in pat nu face efort bea multe lichide caci sarcinele optinute in fiv nu sint ca si astea normale asa ca stai cuminte nu asculta de toata lumea .SI eu nu am ascultat de nime numai de DR si am ajuns bine pina acum mie mia zis DR ca nu e tot organismul la fel sa atau cuminte .SA iti ajute DD nu te speria stai calma .
jovana 16 +