FIV 193

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Alexa, intr-adevar fsh -ul tau este mare , ceea ce indica o rezerva ovariana scazuta,dar poate fi gresit sau poate nu l-ai facut tu in ziua care trebuie , adica a 2-a sau a 3-a zi de ciclu.
Nu-ti face insa griji,valoarea mai poate fi scazuta.
Iti doresc succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Of, Alexa, e greu, mai ales ca nu esti din Bucuresti... chiar mi se pare totala lipsa de profesionalism sa te poarte asa, pe drumuri...
N-am inteles exact povestea ta:

Citat:
Atunci Tutunaru m-a chemat pentru a-mi face simulare de embrio-transfer si pentru a-mi spune pasii urmatori. Am fost, mi-a facut simulare si atat. Degeaba am insistat sa se uite pe analize, sau sa-mi spuna ce sa fac mai departe, ca mi-a zis sa revin in doua zile (adica maine).
Sa inteleg ca ai inceput deja stimularea? Sau doar ti-a dat schema?
Despre fsh, in z 2 e faza foliculara, deci trebuia sa fie sub 12... cel mai bine, repeta analiza, sa vezi daca iese la fel de mare.
Fetelor, stiu ca asteptati cu nerabdare pozele de la intalnire(le las pe fetele cu talent la scris sa va spuna impresiile). Nu le-am pus aseara, ca a trebui sa le scot vampiritelor ochii rosii
Deci: poze intalnire
Andrada, poti sa copiezi pozele direct din album, daca vrei.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Salutare,
pozele sunt super, va invidiez ca va puteti intalni si schimba impresii .
In legatura cu FSH-ul, si eu il am mare-11,22, in urma stimularii rezulta mai putine ovocite, important e sa fie de calitate . Sincera sa fiu am preferat 4 ovocite mature in loc de 29 de diferite dimensiuni si stadii de dezvoltare.
Oricum sa fii pusa pe drumuri iar doctorul sa nu vina, e lipsa totale de profesionalism, eu inteleg pentru ca nu sunt din Buc., si am facut pt. FIV cca. 10 drumuri , dar medicul a fost intotdeauna la program .
Analizele se pot folosi oricum, poti merge la orice medic cu ele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luanaroman spune:

Buna fetelor,

Valoare BHCG 133 , deci e de bine.

Ce ziceti e unul sau 2?

Luana

Mergi la inceput

Felicitari Luana, eu cred ca e un singur bebe, oricum stai linistita si cat posibil la pat . Mai sangerezi ?

Mergi la inceput

Si la mine ar fi astazi a 9 zi de la ET (daca numar si ziua ET), dar nu am curaj sa fac un test de sarcina ... cred ca sambata dimineata fac unul .
Luana , ai avut ceva dureri de burta, simtome , etc.. pe mine ma mai doare usor burta , mai ales seara la culcare, dar iau nospa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luanaroman spune:

Draga mimi m ,

Nu am avut dureri de burta ( foarte usoare intepaturi daca le pot numi asa ) dar in ziua 9 am inceput sa sangerez cate putin , am facut un test de sarcina SURE CHECK si a iesit pozitiv. De aseara nu mai sangerez , azi am facut beta si e valoarea 133. Am sunat dr si a spus ca valoarea e ok dar nu poate sa se pronunte daca e un bebe sau 2, sarcina e sigur si e valoare normala pt sarcina nici prea mica nici prea mare.

Trebuie sa refac testul peste 2 zile.

Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Luanaaaaaaaa FELICITAAAARIIII!!!!Ti-am spus eu ca DD te va ajuta!Continua sa te rogi la EL si sa iti iei tratamentul,sa nu faci efort si sa ai mare grija de micutul ( micuta) din burtica.Sarcina cat mai usoara si bebe sanatos!Eu cred ca e unu',da' bun!

Salut toata gashca de aseara de la intalnealaaaa!A fost tare bine si frumos si ma bucur mult ca v-am cunoscut!Nu stiu cand a trecut timpul asa repede cu voi!Pe cand am ajuns acasa al meu sot punea gresie pe hol,harnicut,iar eu abia am reusit la ora 11 sa ajung.Faina viata,sa tot fie asa
Felicia multumim pentru poze!Tare faine sunt!

Am fost azi si la dr. Cocei,mi-a completat dosarul cu analizele proaspete,mi-a stabilit acelasi tratament de data trecuta doar ca de data asta voi avea puregon pen ( habar nu am cum se utilizeaza,dar a zis ca ma va invata),mi-am cumparat pregnylul ca sa fiu sigura ca il am si mi-a facut programare pe 13 octombrie la prof. pentru eco si dupa eco o sa mai intru si la ea sa discutam ultimele detalii.Deci inca nu vreau pe listuta pana dupa data de 13 octombrie.
Noutate: Mi-a spus Cocei ca daca pot sa imi fac rost de progynova de 2 mg ( nu cycloprogynova),cica asta de rezultate si mai bune decat estrofemul.A auzit cineva,exista la noi in farmacii sau numai afara?

Maine...e ziua mea,nu ma simt de 36 de ani cati voi implini,ci ma simt mai optimista si increzatoare decat oricand.De data asta am sa reusesc!Am zis!

In weekend voi fi plecata la ai mei sa ma sarbatoresc asa ca "ne revedem" luni!

Va pe toate si tin pumnii stransi tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Frumoase domnite au mai fost la intalneala.
Kora , te prinde tare bine culoarea
Ioana , vreau sa nu te mai vad asa tristuta
Era pe acolo si o slabatura de donsoara cu un tricou cool si cu in vant...Sheri mama tu erai?
Mai fetelor , vor iesi niste copii frumosiiiii...Eu ma pregatesc de histeroscopie si am cumparat un kl de morcovi...asa... sa fie.Nu-mi plac anesteziile de loc...
Mai am HSG de facut...alta scarbosenie...si poate prind si eu trenul de anul asta.
Pup gasca de FIV-oase
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katykaty spune:

Salut fetelor, e prima oara cind va scriu desi va citesc de ceva vreme.

Delia felicitari pentru supra productia ta. N-am mai auzit de asa o productie. Abia astept sa scri cati embrionasi au rezultat...sunt tare curioasa.

Luana la a cata zi de la ET ai acest rezultat?

Mimi sa sti ca si eu am avut dureri de burta exact ca la ciclu dar uite ca totusi am bebe la purtator.

Va doresc reusite tuturor.

Mergi la inceput