FIV 193
Raspunsuri - Pagina 15
luca2008 spune:
Luana felicitari!!!!!
Sa ai grija de tine si de bebe.
Kora totul va fi bine
Alexa , stai linistita si eu am trecut prin asta.
Primul rezultat a fost FSH 17,3 am repetat luna urmatoare analiza si mi-a iesit 6,7.Pentru linistea mea am facut si Inhibina b .
Pana mi-a iesit al doilea set de analize am fost terminata, dar....tot raul spre bine.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
elenada spune:
Hello dragutele mele.
Felicitari Luana pt reusita si iti doresc multa sanatate bebe sanatos si sarcina la termen.
Kora La multi ani pt maine si sa ti se indeplineasca visul cel mare.
Felelor m-am simtit foarte bine aseara si mi-a facut o deosebita placere sa va cunosc.
Sper sa mai facem intalneli din astea ca sunt faine.
Va pup si bafta multa
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
luanaroman spune:
katy Katy am acest rezultat la 11 zile de la ET. In ziua 9 mi-am facut un test care a iesit pozitiv si azi am facut beta hcg .
Luana
Delia21 spune:
Luana,FELICITARI si sa fi cumintica de acum,adica sa-i soliciti pe altii la efort,scuteste-te pe cat poti,macar primele luni.Bebe sanatos,norocos si nascut la termen!
Katy,din 39 au fost mature 32 si la 24 e ore dupa fertilizare erau 27 de embrioni.Deci o clasa intreaga,i scolim acasa
aurel_cris spune:
OANA iti doresc din tot sufletul casa de piatra si sa dea DD sa vina cat mai repede barza,prin cate ai mai trecut...

SHERI multa bafta,ce curajoasa esti,parca imi faceti si mie pofta![]()
Ce frumos mai povestiti voi pe aici
Am vazut ca ati iesit din ascunzatoare multe dintre veterane,va pup cu mult drag,imi era dor de voi.Am legat aici niste prieteni minunate,imi aduc aminte ce speriata eram la inceput si cum m-ati incurajat voi mereu
Tabitha

LUANA felicitariiii si sarcina cat mai usoara

DELIA ce gainusa buna esti
,iti in pumnii

Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
alexa_1001 spune:
Mai intai vreau sa va multumesc pentru raspunsuri.
Nu am inceput procedurile, nici macar nu mi-a dat schema.
Am facut doar simulare de embriotransfer, adica a vazut ce cateter imi va trebui atunci cand voi incepe (daca voi incepe creodata). Si asta inainte de a se uita peste analize. Dupa ce a vazut valoarea FSH-uli, m-a pus dr. T sa repet analiza in Bucuresti, tot in a doua zi de CM, iar dr Matei a zis sa nu ma sperii, ca poate totusi se mai poate face ceva. Acest "poate" m-a ingrijorat. Nu mi-a dat nici un tratament, nu s-a uitat pe restul analizalor, nu mi-a spus ce voi face in continuare. De cand am inceput chestiile astea (controalele, laparo, analizele) e prima oara cand sunt cu moralul la pamant. Parca nu mai am putere sa lupt, stiind ca in fata mea un un mare ...vid.
DANUM spune:
Buna, fetelor!
Sunt noua pe forum, insa v-am urmarit de foarte mult timp. Mi s-a recomandat si mie acceasi precedura pe care o urmeaza multe dintre voi.......FIV SI ICSI. Dar, partea proasta e ca am fost amanata din cauze survenite treptat, infectii, bacterii, s.a. Drept urmare am ramas cu bani bagati in vreo 15 fiole de PUREGON 100 UI, iar momentan nu voi incepe stimularea. Intrebarea mea este: are cineva nevoie de PUREGON? Daca raspunsul este afirmativ, dati-mi de stire.
Urez mult noroc fetelor care se afla in miezul procedurii!
Ioanatugs spune:
Luana felicitari!! Sarcina usoara si la termen i-ti doresc!!
Nusy multa bafta maine!
Felicia multumim frumos pentru poze! 
Revin si eu dupa ce mi-am aruncat calculatorul pe geam "la propriu" si mi-am luat altul nou nout!
Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Andrada.P spune:
Feli super poze! 
Fetelor mi-e si mai dor de voi dupa ce am vazut pozele!! Mi-e dor si de mancarea de la Ioana
. M-am uitat numai in farfuriile voastre ![]()
toate fetele, fara exceptie!
Andrada
31+ 

Ioanatugs spune:
Buna tuturor!
Vreau sa va multumesc tuturor pentru seara minunata petrecuta alaturi de voi! 
Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html