FIV 193

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ioana draga, noi iti multumim. Pup fetele ,fivoasele.
Luana sarcina usoara si bebe sanatus.
Nusy .
Felicia . Sar'mana. Prietenii stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Catalina2307 tot eu va multumesc pentru ca m-ati scos din "barlog". Azi m-am trezit cu gandul sa-mi iau un calculator, pentru mi-era dor de voi toate!!
Inca mai am de citit mult din urma, dar recuperez eu...!
Petricia i-mi pare tare rau pentru piederea ta! I-ti doresc multa putere pentru a putea merge mai departe!
Fireyes ce-mi vad ochii... esti deja in plin tratament??? Multa bafta iubita, tin pumnii stransi!

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadejda73 spune:

Buna seara.
urmeaza sa fac fiv si am o mare dilema.trebuie sa ma prezint in z21 la doctor iar eu nu stiu de cand sa incep numaratoarea.primele doua zile de menstruatie au constat (ca niciodata pt. mine)in cateva picaturi roz-bej,apoi a venit normal(rosu)in a treia zi.
care este z1, cea cu picaturile roz sau cea din care mi-a venit normal?astept parerile voastre
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luanaroman

katy Katy am acest rezultat la 11 zile de la ET. In ziua 9 mi-am facut un test care a iesit pozitiv si azi am facut beta hcg .

Luana

Luana este posibil sa fie gemeni. Eu am facut ET in 12 dec 2006 iar in 24 dec (intrasem in a 12-a zi)am facut testul de sange si am avut 104,83, iar din cate stiu eu aproape se dubleaza de la o zi la alta. Facand o paralela la mine ma gandesc ca as fi avut in ziua a 11 in jur de 60....deci singur sunt 2 bebici.
Multa bafta pentru noua

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui luca2008

Era pe acolo si o slabatura de donsoara cu un tricou cool si cu in vant...Sheri mama tu erai?

Moi eram , eh ce bine ma simt cand mi se spune slabuta, dupa ce o perioada se ocoleau in prezenta mea toate sinonimele legate de silueta, inlocuiri gen nechezol: lasa ca esti bine, asa esti tu mai forte, se poate si mai grasa ! Alta viata!

Bey super intalneala, am ajuns si eu ca Cinderela la miezu noptii cu adidasii in picioare, sotu cuminte dormea la TV, patu facut... asa da viata! Abia astept sa ne vedem din nou!

Kora, care-i faza cu progynova? Ti-a recomandat-o ca si tratament de sustinere? Din ce cauza? Aadica s-o caut si io ? Ca ma stii, iau daca trebe si ajuta !
Betty, felicitari pt decizie de nou FIV, sa fie cu noroc!

toata gasca de FIV-oase!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Da,da, subscriu.. fooooaaaarte frumos la intalnire...sa mai facem as zice!

Luana,felicitari!

Va pup,

Raluca

Mergi la inceput

Aurel_cris...ehh tu esti proaspata mamica...mai ai putintica rabdare sa creasca bebe si te asteptam din nou la FIV....eu inca nu am oprit alaptatul si de abia astept sa incep o noua fertilizare.....numai la asta am inceput sa ma gandesc

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Kora , Koricica mea draga LA MULTI ANI!!!
Dumnezeu sa iti ajute sa iti indeplinesti cel mai fierbinte vis !!!!

Pentru ca sunt cu ochii numai pe voi va pup si va imbratisez cu drag!!!
FIV-oasele

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui luca2008

Era pe acolo si o slabatura de donsoara cu un tricou cool si cu in vant...Sheri mama tu erai?

Moi eram , eh ce bine ma simt cand mi se spune slabuta, dupa ce o perioada se ocoleau in prezenta mea toate sinonimele legate de silueta, inlocuiri gen nechezol: lasa ca esti bine, asa esti tu mai forte, se poate si mai grasa ! Alta viata!

Bey super intalneala, am ajuns si eu ca Cinderela la miezu noptii cu adidasii in picioare, sotu cuminte dormea la TV, patu facut... asa da viata! Abia astept sa ne vedem din nou!

Kora, care-i faza cu progynova? Ti-a recomandat-o ca si tratament de sustinere? Din ce cauza? Aadica s-o caut si io ? Ca ma stii, iau daca trebe si ajuta !
Betty, felicitari pt decizie de nou FIV, sa fie cu noroc!

toata gasca de FIV-oase!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Sheritra sa inteleg ca esti mai slabatura decat te vazui eu ultima ora... i-a uite cum creste invidia in mine ), pai baga niste poze... si multa bafta la FIV...am asa emotii pentru tine.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Girls,

A mai luat cineva Bromocriptin? Am niste ameteli si stari de voma de mai mai ca mi-as face un test de sarcina.

R

Mergi la inceput