FIV 193

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Semnez si eu condica pe fuga.Marti am punctia ,deci in seara asta injectej ovidrelul,...si imi fac oarece griji caci am vreo 5 ovule mari,babane,de 19mm azi,iar restul de 21 sunt micute,la 12mm si sansele sunt cam micute sa le prinda pe astea din urma,...dar doctorii o dau inainte ca sa nu-mi fac griji ca o s fie totul bine.Acuma...dumnezeu cu mila,...ce-o fi o fi ,numai sa fie cu ochisori peste 9 luni.Multumesc de urari,le-am citit si va doresc la fel,sa va largiti familia si sa va bucurati de viata pe deplin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Neatza!!!!

Delia tinem pumnii stransi pentru maine, sa ai ovocite perfecte!

Mimi-m tu esti urmatoarea pe lista, te rugam sa ne dai o veste bune, ca suntem tare demoralizate...

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Raluca, iti doresc ca bucuria de acum sa nu te paraseasca 40 de saptamani... hai fie, 39!

Petricica, imi pare nespus de rau!!!

Tabitha... nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau...

Of, Cata, ce stim noi despre asta? tu trebuie sa alegi cum iti este tie mai bine! nu exista nici o reteta universala... din pacate. nici eu, sincer, n-as stii ce e de facut intr-o astfel de situatie, e un drum atat de important de ales.... Bafta multa!

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Petricia mi se rupe sufletul pentru tine.Vad in mesajele tale disperare,neputinta si intrebarea fara raspuns "DE CE?!"...Nu vom stii niciodata raspunsul la aceasta intrebare,trebuie sa te rogi lui D-zeu sa te ajute sa mergi mai departe.Nu se poate altfel;.Vezi ca pe acest forum sunt multe fete care au trecut prin astfel de tragedii si oricat de greu le-a fost pana la urma au realizat ca trebuie sa isi adune fortele si sa continuie lupta.Descara-te,ia o pauza si atunci cand vei simti ca esti [pregatita de o noua incercare te asteptam aici.

Fetelor am fost si eu azi la BIOS pentru ultimul set de analize ( cele de secretie + Papanicolau).Rezultatele le voi avea abia joi,iar l;a Papanicolau numai in 8 octombrie.Asta este,mai am de asteptat un pic,sper macar sa iasa bine...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata bambine!

Fetelor ne vedem miercuri? Cine vrea sa vina vine direct la ora 18 rest Tushin, bv.Lacul Tei nr.65, vis-a-vis de parcul circului. Hai sa ne vedem sa vorbim si sa ne racorim, ne vom simti mai bine dupa o shueta intre fete.

Delia felicitari pt productie!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Blanche, si eu spre sa va dau o veste buna , pe 07.10 am testul de sange . Voi incerca joi sa fac un test de urina ar fi a 11 zi de la punctie . Oare e prea devreme pt. un test ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

mimi in ziua 11 de la ET ( nu de la punctie) si considerand ziua ET=ZIUA 0 poti face bhcg linistita.Testul de urina e posibil sa se pozitiveze sau nu si totusi sa fii gravida,mai bine nu faci test de urina.Bafta!!!

Sheri mi-ar place sa vin la intalnire.Daca pot,o sa vin.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

In 07.10 ar fi ziua 13 de la ET... stii cum e stau cu grija si as vrea un raspuns (pozitiv bineinteles)cat mai repede .
Intre timp incerc sa fiu cat pot de optimista .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ah, ce-mi vine sa mooor! faceti intalneala cand am reusit si eu cu chiu cu vai sa-mi stabilesc o vacsuiala la par, ca ma gandeam ca dupa FIV poate am noroc si nu ma mai vopsesc in primul trimestru
dar sper sa trec dupa, ca trag nadejde ca va mai gasesc... nu de alta, dar tocmai am pus 6 kg de cand am inceput inhibarea si vreau sa ma afisez in toata "splendoarea" rubiconda sunt innebunita, si asa m-am chinuit toata vara sa dau jos ceva kg si reusisem, eram cat de cat multumita si s-a naruit totul in cateva zile...

still counting...

Mergi la inceput

Fireyes, eu am facut inhibare 18 zile si nu m-am ingrasat deloc, chiar am slabit putin - totul tine de alimentatie, eu am baut foarte multa apa, pur si simplu nu ma puteam abtine sa nu beau .
Cred ca acum ca stau acasa si mai mult in pat , am pus 2 kg, dar daca incep serviciul i-mi revin .

Mergi la inceput