FIV 193
Raspunsuri - Pagina 8
Delia21 spune:
Semnez si eu condica pe fuga
.Marti am punctia ,deci in seara asta injectej ovidrelul,...si imi fac oarece griji caci am vreo 5 ovule mari,babane,de 19mm azi,iar restul de 21 sunt micute,la 12mm si sansele sunt cam micute sa le prinda pe astea din urma,...dar doctorii o dau inainte ca sa nu-mi fac griji ca o s fie totul bine.Acuma...dumnezeu cu mila,...ce-o fi o fi ,numai sa fie cu ochisori peste 9 luni.Multumesc de urari,le-am citit si va doresc la fel,sa va largiti familia si sa va bucurati de viata pe deplin.
Blanche25 spune:
Neatza!!!!
Delia tinem pumnii stransi pentru maine, sa ai ovocite perfecte!
Mimi-m tu esti urmatoarea pe lista, te rugam sa ne dai o veste bune, ca suntem tare demoralizate...
Va pup pe toate
fireyes spune:
Raluca, iti doresc ca bucuria de acum sa nu te paraseasca 40 de saptamani... hai fie, 39!
Petricica, imi pare nespus de rau!!!
Tabitha...
nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau...
Of, Cata, ce stim noi despre asta? tu trebuie sa alegi cum iti este tie mai bine! nu exista nici o reteta universala... din pacate. nici eu, sincer, n-as stii ce e de facut intr-o astfel de situatie, e un drum atat de important de ales.... Bafta multa!
still counting...
KoraPop spune:
Petricia mi se rupe sufletul pentru tine.Vad in mesajele tale disperare,neputinta si intrebarea fara raspuns "DE CE?!"...Nu vom stii niciodata raspunsul la aceasta intrebare,trebuie sa te rogi lui D-zeu sa te ajute sa mergi mai departe.Nu se poate altfel;.Vezi ca pe acest forum sunt multe fete care au trecut prin astfel de tragedii si oricat de greu le-a fost pana la urma au realizat ca trebuie sa isi adune fortele si sa continuie lupta.Descara-te,ia o pauza si atunci cand vei simti ca esti [pregatita de o noua incercare te asteptam aici.

Fetelor am fost si eu azi la BIOS pentru ultimul set de analize ( cele de secretie + Papanicolau).Rezultatele le voi avea abia joi,iar l;a Papanicolau numai in 8 octombrie.Asta este,mai am de asteptat un pic,sper macar sa iasa bine...
Kora
CARPE DIEM!
Sheritra spune:
Neata bambine!
Fetelor ne vedem miercuri? Cine vrea sa vina vine direct la ora 18 rest Tushin, bv.Lacul Tei nr.65, vis-a-vis de parcul circului. Hai sa ne vedem sa vorbim si sa ne racorim, ne vom simti mai bine dupa o shueta intre fete.
Delia felicitari pt productie!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
mimi_m spune:
Blanche, si eu spre sa va dau o veste buna , pe 07.10 am testul de sange . Voi incerca joi sa fac un test de urina ar fi a 11 zi de la punctie . Oare e prea devreme pt. un test ?
KoraPop spune:
mimi in ziua 11 de la ET ( nu de la punctie) si considerand ziua ET=ZIUA 0 poti face bhcg linistita.Testul de urina e posibil sa se pozitiveze sau nu si totusi sa fii gravida,mai bine nu faci test de urina.Bafta!!!
Sheri mi-ar place sa vin la intalnire.Daca pot,o sa vin.
Kora
CARPE DIEM!
mimi_m spune:
In 07.10 ar fi ziua 13 de la ET... stii cum e stau cu grija si as vrea un raspuns (pozitiv bineinteles)cat mai repede .
Intre timp incerc sa fiu cat pot de optimista .
fireyes spune:
Ah, ce-mi vine sa mooor! faceti intalneala cand am reusit si eu cu chiu cu vai sa-mi stabilesc o vacsuiala la par, ca ma gandeam ca dupa FIV poate am noroc si nu ma mai vopsesc in primul trimestru![]()
dar sper sa trec dupa, ca trag nadejde ca va mai gasesc... nu de alta, dar tocmai am pus 6 kg de cand am inceput inhibarea si vreau sa ma afisez in toata "splendoarea" rubiconda
sunt innebunita, si asa m-am chinuit toata vara sa dau jos ceva kg si reusisem, eram cat de cat multumita si s-a naruit totul in cateva zile...
still counting...
mimi_m spune:
Fireyes, eu am facut inhibare 18 zile si nu m-am ingrasat deloc, chiar am slabit putin - totul tine de alimentatie, eu am baut foarte multa apa, pur si simplu nu ma puteam abtine sa nu beau .
Cred ca acum ca stau acasa si mai mult in pat , am pus 2 kg, dar daca incep serviciul i-mi revin .