FIV 193

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

nusy sunt perfect de acord cu tine. asa stiam si eu. ieri am botezat o fetita. iti dai seama emotional cum eram? varza...abia ma tineam sa nu plang.seara la petrecere era un cuplu ciudat:ea 48 kile cu tot cu ambalaj, el 160 kile-nu exagerez cu nimic- toata lumea se intrebau cum fac sex?!?! pb e ca au 2 copii! deci fac sex si inca bine...[din unele pct de vedere]iti dai seama cum ma simteam cand ma uitam la ei?!?! pe de alta parte trebuie sa multumim Cerului ca suntem sanatosi pt ca tot aseara ne-am intalnit cu alt cuplu cu pb: el tocmai se reface dupa o operatie de tumora la un testicul...groznic-33ani...asa ca am avut o seara plina de trairi emotionale, vorba aia:"de la agonie la extaz" dar....cireasa de pe tort vine de la sotul meu:el vrea sa adoptam un copil! mi-a picat fata...nici acuma nu mi-am revenit. nici nu stiu cu sa reactionez pt ca eu nu prea agreez ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Petricia, nu ai ce sa faci fetita draga. Tu ai facut tot ceea ce ai fi putut face. La un moment dat nu tine de noi. Tine de vointa bunului Dumnezeu. Trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe.Dar acorda-ti timpul de care ai nevoie. Plangi, plangi, plangi si apoi o iei de la capat.
Raluca crezi tu ca oricare dintre noi se gandeste la riscuri? La un moment dat devine obsesie. Ne spunem ca trebuie, ca o sa fie bine, ca data viitoare nu poate fi la fel ca am platit suficient....vesnica poveste.Si pana la urma trebuie sa fie bine, nu?
O sa fie bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Crystyna, grea seara ai avut,intr-adevar...cat despre adoptie,daca nu esti pregatita,mai bine mai asteapta.Poate va reusi FIV-ul urmator si atunci se vor rezolva toate.

Catalina: asa e,trebuie sa speram ca va fi bine...daca ne gandim la riscuri,oricum nu rezolvam nimic...ar insemna sa ne oprim,sa nu mai facem FIV.Iar asta ar insemna sa renuntam la singura sansa de a avea propriul nostru copil.Ori sunt atatea si atatea fete care au facut FIV,sunt mamici fericite acum si n-au probleme din acel punct de vedere.Parerea mea e ca de la al 5-lea-al 6-lea FIV incolo trebuie cantarite mai bine riscurile si cerut sfatul medicului daca continuarea tratamentelor ar duce la aparitia unui cancer.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

nusy....nu m-am gandit niciodata.Sau daca m-am gandit nu mi-a pasat.Cand am pierdut sarcina am acceptat toate riscurile (enorme) si chinurile cu speranta ca macar baietelul o sa ramana cu mine desi stiam ca sansele sunt minime.In Grecia era o tipa care a ramas dupa 10FIV-uri. A nascut copilul mort,un an a mers la terapie si acum o ia de la capat.Asta este.Noi facem ceea ce tine de noi.
Eu spun doar ca desi le ignoram, riscurile exista. Important este sa reusim sa iesim din prapastie si sa mergem mai departe. Sa acceptam daca simtim ca nu putem merge mai departe si ca probabil unele dintre noi fac parte din acea categorie de femei care nu or sa fie mame niciodata. Stiu ca este dureros ceea ce spun, ca probabil o sa ma urati dar din pacate Dumnezeu nu are acelasi plan pentru toate. Eu va doresc asa cum imi doresc si mie sa aveti puiul vostru, sa nu mai existe durere, sa nu mai existe esecuri, sa nu mai existe mame golite ,disperate , cu acel gol urias in suflet si in inima.Va doresc tot binele din lume si ma rog cu voi si pentru voi. Sa dea Dumnezeu sa fim mamici sanatoase cu pui sanatosi pana la adanci batraneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Salutare,
In legatura cu adoptia, pare o solutie dar nu e atat de simpla... eu anul trecut am avut acel atestat, dar totul mi-a lasat un gust amar... doar sa aveti norocul sa va fie prezentat un copil de care sa nu va mai puteti deslipi, dar de cele mai multe ori nu e asa... sau poate ca nu am fost eu pregatita de acest pas .
Pupici tuturor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Catalina: asa e...sa dea Dumnezeu...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Este foarte greu sa iti revii dupa un FIV nereusit, cand iti pui troate sperantele si esti aproape sigura ca vei reusi. Este de un milion de ori mai greu atunci cand, desi FIV-ul a reusit, din nu se stie ce motive, pierzi ceea ce ai obtinut cu atata truda, copilasul mult visat.
Desi de cele mai multe ori disperarea ne face sa repetam FIV dupa FIV, totusi, este bine sa cantarim la rece riscurile la care ne expunem. Nu sunt deloc de neglijat. Am auzit aici si de 3 FIV-uri intr-un an. Eu cred ca acei doctori care nu pot spune pacientelor "stop, e bine sa mai asteptati o perioada" nu se gandesc decat la castigurile pe care le obtin cu fiecare noua procedura.
De aceea, eu, dupa 2 FIV-uri nereusite, dupa inca un FIV reusit, dar cu un avort spontan in saptamana a noua ma gandesc f bine daca sa o iau de la capat. Probabil ca o voi face. Ma gandesc f serios si la varianta unui FIV pe ciclu natural, tocmai sa evit toata procedura de inhibare/stimulare. Si apoi, cine stie... numai Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Intreba cineva de menogon, nu-mi mai amintesc cine ca sunt baba nebuna. Mi-au mai ramas mie 5 fiole si nu-mi mai trebuie.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna seara!Fetelor imi pare rau de esecul vostru,chiar ma gindeam ca toamna asta va fi una plina cu dar nu a fost sa fie.Stiu ca sunteti suparate dar as vrea sa va intreb cele care ati facut tratamentul de stimulare ati reusit sa luati med. compensate?Eu mai am o saptamina pīna pe 6oct cind vom merge la Ginera sa facem o spermograma,sotul ia acum multi maca si l carnitina dar se plinge de durere suportabila de testicule mai ales dreptul. fetelor capul sus ,o sa vina si vremea noastra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

crystyna - sper ca nu ai lasat utrogestanul. Scrie clar pe foaia data de ei, nu se opreste utrogestanul pana la testul de sange. Eu personal am auzit de-a lungul timpului de fete care sangerau hemoragic si era totusi sarcina. Mergi la testul de sange neaparat! Nu-ti pierde speranta.
Te pup.

Cami 17+

Mergi la inceput