FIV 193
Raspunsuri - Pagina 19
elenada spune:
Rami stai linistita. Orice femeie insarcinata este frumoasa minunata perfecta. Eu una asa vad femeile insarcinate si cred ca si fetele de aici la fel. Asa ca cine a vazut pozele s-a bucurat de burtica ta frumoasa si atat nu cred ca i s-a parut cuiva ca ai fata prea mare sau burtica prea mare si daca i s-a parut atunci foarte urat din partea ei.
Pup si sarcina usoara si sa iti tii fetita in brate si sa te bucuri de ea.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
aurel_cris spune:
KORA

,multa sanatae si sa dea DD sa vina barzuca cat mai repede

BETY inca alaptezi..uau,bravo deci gand pe at fiv-ulet,bafta multa iti zic de pe acum

COPILUTZU tu ce mai faci draga mea??
IOANA te vazui in poze,ma gandeam la tine intr-o zi.

FELICIA multumim de poze,constiicioasa ca intotdeauna la facut pozici

RAMI frumusica burtica si mamica

NUSY iti tin pumnii
la toate fetele in tratament si multa bafta
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
jovana spune:
FELICITARI LUANA AI RUSIT sa stai cuminte in pat sa
sa nu faci efort sa iti ajute DD sa ajungi la 9 luni . 

MIMI stai linistita si pe mine ma durut burta ca de ciclu tot cu frica am stat dar nu am avut nimic am stat mai mult in pat si nu am facut efort ai grija de tine stai cuminte in pat ca o sa treaca durerile ai incredere in DD ca el ajuta pe toata lumea .
LA TOATE FETELE care au ramas
sa va ajute DD pina la 9 luni 

SI CELOR CARE INCA NU AU REUUSIT CAPUL SUS FITI OPTIMISTE CA VETI REUSI CU SIGURANTA BAFTA 

JOVANA 17 + 

Ioanatugs spune:
Aurel-cris si eu te pupic dulce!
Acum sunt mai bine, multumesc ca te-ai gandit la mine.
Pe 27 oct. sper sa primesc ok-ul pentru un nou FIV-ulet in noiembrie, pe care-l voi face cu dr. Dracea de data asta.
Nusy ce-ai facut azi la eco????
Rami73 si mie mi-a parut bine ca ne-am revazut, mai ales burtica ta e delicioasa! 
Luca2008 multumesc iubita!
Sunt mai bine si datorita fetelor de la intalnire!![]()
Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
daniela74 spune:
DA,se pare ca merge.Va citesc de ceva vreme si vreau sa spun ca imi place tare mult de voi,cele mai optimiste si curajoase fete.BRAVO.Eu sint singurica aici,nu prea am cu cine sa ma sfatuiesc,deci m-as bucura daca ma primiti si pe mine.
Incerc sa scap de moderator.PA,PA
daniela74 spune:
O.K.Sa va spun cite ceva despre mine,pe scurt:am 34 de ani si in urma mai multor operatii,chisturi la ovare,am ramas doar cu un singur ovar,fara trompe.Asa ca am ajuns la FIV.Astazi sint in a 2-a zi de stimulare,fac 150u.i gonal f si 150 u.i repronex.Fac protocol lung.Deocamdata ma simt bine,doar usoare dureri de burta,si la voi a fost asa pe timpul stimularii?Cam atit pt. inceput,sper ca nu v-am plictisit,va pup,va doresc noapte buna,desi am vazut ca nu mergeti prea devreme la culcare
Eu ma pregatesc de munca
Lucrez dupa-masa.pa,pa
nusy spune:
Kora: La Multi Ani si din partea mea pentru ieri,multa sanatate,bucurii si toate dorintele sa ti se indeplineasca!
Ioana,Catalina,Aurel_Cris: 
multumesc mult! La eco a fost foarte bine,ca de obicei am 8 foliculi mai mari,intre 11-16 mm.Au mai aparut si inca cativa foliculi mai mici, de 9 mm,au sanse si ei sa mai creasca pana marti,cand are loc punctia,la ora 14-15.Stimulare mai fac azi,maine si poimaine.Tot poimaine pregnylul.
Rami: esti o frumoasa!Sarcina usoara in continuare!
Aurel_Cris: ce mai face papusica de Bianca?
Bafta multa tuturor fetelor!
Nusy
Ioanatugs spune:
Nusy ce ma bucur ca totul merge bine!!
Felicitari pentru foliculasi si multa bafta in continuare iubita!!
Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html