FIV 193
Raspunsuri - Pagina 18
mihaele spune:
Buna iubitele mele nu am mai scris de mult dar va-m citit in fiecare zi.
Kora iubita LA MULTI ANI BEBEI FRUMOSOI SI SATOSI!!!
Va doresc tuturor tot binele din lume si numai reusite va pup pe fiecare in parte

PETRICIA spune:
Kora, LA MULTI ANI!
, Dumnezeu sa te ajute si ai ai bebei sanatosi si frumosi. La multi ani inca o data.
ella28 spune:
Kora, laaaaaa muuuulti ani! Hai cu bebele ca ai vazut ce fetita ti-a prevazut Kitta! O ardeleanca focoasa pentru munteanul meu!![]()
Felicia multumim pentru poze.
Ma bucur ca v-am revazut pe unele, ca am cunoscut si prospaturi. Dar cel mai tare m-as bucura sa ne intalnim la anul in parc cu bebeii.

felicia_ spune:
Kora, LA MULTI ANI! Cu sanatate si tot ce iti doresti!

Pupici tuturor!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
Delia21 spune:
MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCA,LA MULTI ANI KORA si tot ce-ti doresti sa se implineasca repede!
Katy,nu e neparat a fie 2,ci e posibil sa fie unul bine prins si harnicut la produs de hormoni.Stiu o tipa care era convinsa cu val e peste 800 in ziua 11,ca are gemeni daca nu mai multi,puese 4 embrioni,..si nu mica i-a fost mirarea a afle ca era unul singur.Felicitari pentru sarcina si sa stea bebe cumintel acolo pana in mai-iunie si a e intalnim la odisee!
luca2008 spune:
Kora , La Multi Ani!!!
Sanatate,iubire si de data asta sa fie
cu mult noroc!!

”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
KoraPop spune:
Fetelor va multumesc din tot sufletul tuturor!
Sunt foarte impresionata sa vad atatea ganduri bune pentru mine!Si pentru ca toate urarile voastre se refera la cea mai arzatoare dorinta a mea,promit sa nu va dezamagesc!Va trimit cate un
fiecareia si DD sa ne binecuvanteze pe fiecare cu cel putin cate un bebe!
Multumesc inca odata!
Acum fug ca bagajele sunt facute si avem drum lung de facut pana acasa la ai mei!
Weekend frumos tuturor!
P.S. Sheri progynova e in loc de estrofem ( pt cvresterea endometruluii etc)
Ralucapaun bromcriptina poate da stari de greata,ameteli pentru ca e foarte tare pentru stomac,ficat,iar test de sarcina ( de urina) sa nu iti faci pentru ca bromcriptina poate da valoare pozitiva,mai bine bhcg.
Kora
CARPE DIEM!
Fragutza spune:
Kora
, ce draguta esti:)!
Glumeam cu testul de sarcina:). Nu am o trompa si cu cealalta pot sa-mi prind parul, ca de altceva nu e buna.
Raluca
Blanche25 spune:
[red]KORA, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!! 

, CU INDEPLINIREA TUTUROR DORINTELOR ANUL ASTA!!!!!!!!!!!!IAR LA ANUL SA IL SARBATORESTI SCHIMBAND PAMPERSI!!!! 
Bety inca alaptezi??? Super!!!! Tinem pumii ca in curand sa ii faci un fratiror/surioara lui Mario.
Va pup pe toate
rami 73 spune:
Fetelor, m-am simtit excelent cu voi la intalnire, ca de obicei !
De data asta am fost in minoritate, dar sper ca la viitoarea intalnire sa fim daca se poate toate 

Kora, LA MULTI ANI draga mea si iti doresc un mic
ardelean in burtica !

Sheri,
asa da viata, mai ai putin si participi la concurs de miss, pai e corect, deja suntem invidioase.
Fetelor, sa stiti ca in realitate n-am nici burta nici fata asa de mari,
m-a pozat Feli prea de aproape, ca am stat langa ea. 
Ionica,
ma bucur mult ca te-am revazut ! Catalina si fetele unguroaice, ma bucur ca v-am cunoscut.
pozici 
rami
19+ 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean