FIV 193

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Nusy felicitari pentru foliculi, sa creasca mari si frumosi pana marti.

Mimi ce faci? Suntem cu pumnii stransi

Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Salutare tuturor,
Kora la multi ani, tot ceea ce-ti doresti sa se implineasca !!!!
Eu nu am avut ce face si am facut ieri un test de sarcina(z9 de la ET)
si a iesit negativ... am fost foarte dezamagita ... Sper doar sa fi fost prea devreme , tinand cont ca mi s-a spus sa fac bhcg-ul marti, pe 07.10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Fetelor, eu am uitat pregnylul in rucsac toata noaptea. O avea ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Daniela74, Bine ai venit si sedere cat mai scurta la subiectul asta! Mesajele tale sunt inca moderate si apar mai tarziu, asa ca, sa nu te superi daca nu le vedem si nu-ti raspundem la intrebari . Dupa 10 mesaje, vei scapa de asta. In timpul stimularii si eu am avut usoare intepaturi in burtica, dar ceva mai tarziu, prin a 8-a zi de stimulare. Adevarul este, insa, ca eu raspund foarte greu la tratament. Pupici si bafta multa
Va pupic pe toate

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Nusy - Doamne ajuta marti.

Cami 18+
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Mimi nu te mai amagi cu teste, FII CUMINTE!!!!

Daniela74, bine ai venit pe , iar acest FIv sa fie incununat cu succes. (scrie repede 10 mesaje sa te vedem in timp real)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

DANIELA74,bun venit printre noi si sa fugi repede la burticoase!!!Reactiile astea adverse sunt foarte normale si sunt 2 posibilitati,fiecare cu plusuri si minusuri:1.Te suprastimulezi,adic ti se da o doza mai maricica de hormoni si astfel produci mai multe ovule,deci mai multi embrioni ,partea buna fiind ca iti vor ramane sa pui si la gheata astfel ca in incercarile viitoare nu mai treci printro alta stimulare si costurile sunt mult mai mici(aici la noi 20 mii de dolari cu stimulare,inclus in pret medicamentele,iar fara stimulare,doar transferul de embrioni congelati,plus medicatia necesara,5 mii,deci de 4 ori mai putin)Asta e si cazul meu.Partea mai putin placuta e ca sunt mai multe stari de rau,ameteli,...dureri,in fine.Iar a 2-a posibilitate e sa produci mai putine ovule,deci te simti mult mai bine,dar de cele mai multe ori nu mi raman embrioni de pus la gheata,in rezerva.Plus ca nu toata lumea raspunde la fel la medicamente.In fine,cred ca te-am zapacit.Bafta si sa ne ti la curent cu vesti noi!

Mimi,la noi aci astia fac testul hormonal de sarcina,de sange,la 9 zile dupa transfer,.....Si mie mi se pare ca-i un pic cam de vreme,...caci unii ebrioni se pot prinde mai tarziu,sau pot sa fie mai lenei ,adica produc mai putin hormon de srcina,imi dau si eu cu parerea din ce am auzit,nu fac aci pe aia care detine adevarul in toate.Iti tin pumnii pentru marti!
Eu voi avea ET maine,intre 12 si 3 dupa-amiaza si ma bucur tare de tot ca ajunsei la pasul urmator.Deja ma simt binisor,nu mai am burta chiar asa de umflata.Ma cam enervara astia de la clinica ieri ca nu vrura in nici un fel sa-mi spuna cati embrioni din 27 au supravietuit pana in ziu 3,de parca nu era vorba de ai mei ,...in fine,m-am consolat ca o sa aflu maine cati sunt ramasi si cat de vioi sunt.Va pup si revin zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Delia, mult succes
Nu pot sa cred cat de multe ovocite ai avut ... super productie.
Eu am avut doar 3 mature , care s-au fertilizat toate . Sigur vei avea si rezerva pentru mai tarziu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mimi_m asteapta pina la testul de sange, nu te mai amagi cu testele de urina, pentru ca e prea devreme. Mie abia in z12 dupa ET, mi-a iesit a doua liniuta slaba, eu nu am avut curaj sa-l fac pe cel de urina mai devreme de cel de sange. Tin pumnii stransi pentru tine!
Delia21 multa bafta la ET!

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Fetelor,va multumesc pt.primre si sa dea DD sa ajungem toate burtici.

Mergi la inceput